اتفاقا من که 3G دارم هم جدیدا دکمه Home رو باید بیشتر از قبل فشار بدم! البته مال من 3G هست و بعد عمری کولی دادن به من اینجوری شده:دی
به هرجال دکمه ای هست که خیلی استفاده میشه ( آخه کلا چندتا دکمه داره؟:دی )
Printable View
اتفاقا من که 3G دارم هم جدیدا دکمه Home رو باید بیشتر از قبل فشار بدم! البته مال من 3G هست و بعد عمری کولی دادن به من اینجوری شده:دی
به هرجال دکمه ای هست که خیلی استفاده میشه ( آخه کلا چندتا دکمه داره؟:دی )
در مورد آیفون بعدی نظر من روی آیپاد ۴ههه
چون اپل از این طرح خوشش اومده...شاهدش هم آیپد ۲هست که دقیقا طرح بزرگ شده ی آیپاد ۴هست....یعنی پشتش تخت وکناره هاش قوس داشته باشه....
یعنی آیفون بعدی آیپاد ۴هست شاید یکمی ضخامتش بیش تر باشه....در حد ۱میل
احتمال بزرگ شدن صفحه هم هست ولی به نظرم اپل همین سایز آیفون ۴رو کافی میدونه
ولی من فکر می کنم اپل میخواد آیفون که گل سر سبد محصولاتشه رو از اون دو نمونه متمایز کنه ، میخواد اون دو نمونه رو شبیه هم بسازه اما آیفون نه...
شایعه شده که Iphone بعدی LED (صفحه نمایشش ) رو با یک تکنولوژی جدید داره درست می کنه .
ما که نشنیدیم... اپل سرشو بده رتیناشو نمیده... مریضه مگه رتینا رو با چیز دیگه ای عوض کنه؟؟؟ رتینا 4 تای این عمو سوپری سر کوچه :دی (سوپر امولد :دی) میارزه :دی
دوستان من iOS 5b2 ریختم... فوق العاده جالبه و با سیستم نوتیفیکیشن هم خیلی حال کردم... فرصت نشده خیلی باهاش ور برم... این جیلبرکش هم که دهنمو آسفالت کرده هر چی بهش IPSW میدم میگه not valid...
برای داشتن دو گوشی (فعال) در بازار حتما لازم نیست دو گوشی جدید عرضه بشه، آیفون 4 (اشتباه تایپی نیست، 4) به نظر من سال آینده برگ برنده اپل در بازاره.نقل قول:
چیزی که من فکر می کنم با قرارداد:
iPhone 5 32GB: $199
iPhone 5 64GB: $299
iPhone 4 16GB: Free
و حذف مدل 32 گیگ. یک سری آپدیت ها هم در آیفون 4 برای کاهش قیمت تولید (مشابه آپدیت های 3GS) انجام میشه.
قیمت های بدون قرارداد هم شاید 649 و 749 برای آیفون 5 ها، و 399 برای آیفون 4. من منتظر یه تغییر استراتژی از طرف اپل هستم، ارزون کردن آِیفون 4 باعث گرفتن بازار Mainstream میشه (بازاری که اندروید شدیدا روش مانور داده و دلیل رشدش هم احتمالا همون بوده)
بهتره که ایفون نخریم تا اکتبر که ببینی استراتژی اپل به کدوم سمت میخواد بره
تقریبا مشابه همون کاری که واس 3GS کرد... که به نظر من این کار خیلی بیشتر به نفع مشتریه تا اینکه دو تا مدل جدید معرفی کنه یکی کامل تر یکی ناقص تر...نقل قول:
اگه اینجوری بشه پس تا ۳ ماه دیگه باید ایفون ۴ رو حدود ۶۵۰ بخریم توی ایران
دلالا یهو قیمتو نمی کشن پایین خیالت راحت :دی زمانی که 4 اومده بود ، 3GS افت چندانی نکرد در عوض 4 خدا تومن شد... که کم کم متعادل شدن...