شما از سالم بودن سابتون اطمینان لازم رو دارید؟ساب رو با یه آمپلی فایر دیگه تست کنید ببینید چه جوابی می گیریدنقل قول:
Printable View
شما از سالم بودن سابتون اطمینان لازم رو دارید؟ساب رو با یه آمپلی فایر دیگه تست کنید ببینید چه جوابی می گیریدنقل قول:
قبلا هم عرض کردم،بازم عرض میکنم.سینماهای جدید سامسونگ امسال نسبت به سال پیش خیلی رشد و پیشرفت داشتند هم از نظر دیزاین و هم از نظر صدا.نقل قول:
تفکیک خوبی دارند ولی عالی نیست،بیس دستگاه به نظرم قابلمه ای هست.یعنی خشکه و حجم نداره.
قیمت های بالایی دارند.به نظرم به نسبت کاراییشون قیمتهاشون بالاست.
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
دوست عزیز الان اگر کسی بخواد آکبندش رو بخره به نظرم اشتباه میکنه ولی اگه میخوای کم هزینه کنی و دست دوم تمیزش رو بخری اگر قیمتش منصفانه باشه به نظرم ارزش داره.نقل قول:
300 بیشتر پول نده بابتش(اگر خیلی تمیزه)
دوستان امروز زنگ زدم نمایندگی پایونیر(راستین) گفتم میشه پلیر rs-30 رو برندارم گفت نه نمیشه اینا ست هستن و این حرفا....:13:
بعد پرسیدم rs-33 کی میاد و قیمتش چنده....گفتش تا 1-2 ماه دیگه وارد میشه ولی شایدم دیرتر بیاد و قیمتش هم حدودا 50 تومن گرون تره....:46:
حالا به نظرتون چی کار کنم صبر کنم تا مدل 2010 بیاد یا همینو بگیرم...اصلا 50 تومن بیشتر ارزش داره بدم....آخرین سوال که داستان این پلیر بالاخره چیه آخه خودم 2 تا پلیر دارم.....:20:
مرسی از همه دوستان به خاطر راهنماییهاشون.....:10:
سلام
دوستان به نظرتون برای دیدن فیلمهای بلو ری - اچ دی (دیسکی ویا فایل کامپیوتری ) بهتره یه سینمای خانگی کامل خریداری بشه ویا اونطور که دوستمون گفتند پلیر جدا امپ جدا ؟
در ضمن می تونید سینمای خانگی با قابلیت پخش یلوری با کیفیت خوب و موجود در ایران رو معرفی کنید (نظرم رو سامسونگ بود که با دیدن پست بالا دلسرد شدم )
با تشکر
اگر بودجتون میرسه که جداگانه خریدیاری کنید که خیلی عالیه در غیره این صورت چاره دیگه ای ندارید
من خودم سینما خانگی دارم + پلیر پخش فایل های اچ دی وسترن لایو
مشگلی ندارم
تست کردم سالم هستنقل قول:
چه کار باید کرد ؟
ایا این احتمال وجود داره که ساب با این امپلی فایر مچ نباشه یا کار نکنه
سلام دوستان من می خوام یه v20 پاناسونیک از ب... سفارش بدم خواستم بپرسم سینما خانگی چی سفارش بدم؟اشکالی که نداره بدون گارانتی و از اونجا؟ اصلا مدل ها رو نمیشناسم و می خوام ارزون باشه.فقط 4باند باشه و حداقل دو تاش بیسیم باشن و اینکه dvd پلیرش خوب ساپورت کنه.صداشم در حد معمولی واسه بازی ردیف باشه.راستی اگه سینما رو یه برند دیگه بگیرم چطوره؟ ناجور نیست با برند tv یکی نباشه؟
اون کاریو که گفتم تست کردی ؟ همون SP AB ؟ یه نگاه به دفترچش بنداز دوباره تنظیماتتو چک بکننقل قول:
mr_rayan از راهنمایی ممنون
جدا از اون مورد به نظر شما تا سقف 400 تومن بهترین choice ها چیا هستند؟
من یه نگاهی به یکی از ریویوهای این آمپلی فایر انداختم و دیدم که متاسفانه ساب شما اصلا قابل پشتیبانی توسط این آمپلی فایر نیست.همونطوری که خودتون عرض کرده بودید ساب passive دارید و خروجی و جریان این آمپلی فایر فقط مخصوص ساب ووفرهای active هست.متاسفانه باید یه ساب ووفر active تهیه کنید.نقل قول:
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
تا اونجایی که من خاطرم هست سیستم رو بدون پلیر هم میفروشه.حتی چنتا از بچه های خود فروم هم تهیه کردند.نمیدونم الان چرا همکاری نمیکنه.نقل قول:
به نظر من صبر کنید بهتره.من اگه جای شما بودم صبر میکردم تا مدل جدید بیاد.بهرحال تصمیم با شماست.
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
شما چقدر میخواید هزینه کنید؟نقل قول:
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
اونجا تنوع سینماهای خانگی خیلی کمه و همینطور قیمتش تفاوت آنچنانی با اینجا نداره.مثلا امکان داره شما به سینمای 500 تومنی رو فقط 50 تومن ارزونتر از اینجا بتونید تهیه کنید.عاقلانه تر اینه که از همینجا و با گارانتی تهیه بشه.نقل قول:
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
تا سقف 400 تومن شما میتونید مدل 282 پایونیر رو تهیه کنید که سینمای خوبی ولی از لحاظ قدرت قابل قیاس با FXG9K SONY نیست.نقل قول: