اره ممكنه ولي نميشه كه هر دفعه بخوام از كليد روشن خاموش برا قفل كردن استفاده كنم و حتي بخوام از بقيه ي كليد ها برا باز كردن استفاده كنم
Printable View
اره ممكنه ولي نميشه كه هر دفعه بخوام از كليد روشن خاموش برا قفل كردن استفاده كنم و حتي بخوام از بقيه ي كليد ها برا باز كردن استفاده كنم
مگه چه مشکلی داره ؟نقل قول:
من همیشه دکمه منو را میزنم بعد قسمت مورد نظر را لمس میکنم باز میشه
این خیلی مشکله ؟
باید برنامه ای نصب کنیم که باز کردن قفل را به دو کلید سبز و قرمز تغییر بده
مثل گوشیهای اسلاید
اینطوری خیلی خوب میشه
دوستان ویواز دار سلام
چرا تو مشخصات ویواز نوشته سرعت سی پی یو720 ولی گوشی من با نرم افزار x-ploreکه سرعت گوشی رو نگاه میکنم میزنه 206؟
آیا مشکل از گوشیه یا x-plore
میشه شما هم امتحان کنیدو به من هم بگید
ممنون:41:
سرعت ويواز مشكلي نداره اشكال از برنامه ها هست و نميشه بهشون اعتماد كردنقل قول:
اره من دكمه هام نرم ترن و ميخوام خيلي ازشون استفاده نكنمنقل قول:
اگه بشه عاليه
برا منم میگه 206. اکسپلورو ول کن، این گوشی 720مگاهرتزه. اگر واقعا 206 بود جای 720، تا الان انقدر تو بوق و کرنا شه بود که نگو.نقل قول:
سیپییو 206مگاهرتزی چجوری میتونه اینقدر سریع فیلها رو پخش کنه؟
گالری واقعا سریع لود میشه.
دلیل واضحتر از اینا، بازیهای گرافیک بالاییه که فقط گوشیهای در سطح ویواز و ساتیو میکشه.
مثل:
NFS Shift
Ferrari GT
Lets Golf
و ...
همون فلش معروف Flow توی والپیپر گوشی (موجهای آبیرنگ که با شتابسنج تکون میخوره)، اگر سیپییو 206 بود، یهربع طول میکشید یه موج کوچیک بزنه.
نه رفیق همون 720 خودمونه...
مطمئن باس که اگه 206 بود تا الان هزار تا سایت و.... منتظر نمیموندن و این مورد رو میگفتند.....:19:
آخه مگه با سرعت 206 هم میشه با اون کیفیت HD فیلم گرفت.....:13:
موفق باشی
بين كريستالو ويواز گير كردم.كدوم بهتره انصافا
بچه ها هر چی پست و مطالب مفید یادتونه بگین اضافه کنم صفحه اول
خودم هم وقت کنم باقی موارد را پیدا میکنم و میذارم
با سلام به همگی مخصوصا آقا پیام یا همون پیمان خودمون وگل محمدی و پرفشنال های دیگه.....
یک راست برم سر اصل مطلب ...
گوشی رو 2 هفته پیش آپدیت کردم ولی هنوز ی مشکل اساسیش حل نشده هنوز از هر 10 تا عکس یا فیلمبرداری هایی که میکنم یکدفه ارورر میده که حافظه گوشی پر شده و تا میخام گوشی رو روشن خاموش کنم یا تنظیمات دوربین ریست کنم که درست بشه اون سوژه عکس از دست رفته .........
حالا بنظر شما راهی واسه درست کردنش وجود داره ؟؟؟
خب اگه این یک باگه که راهی واسه درست کردنش وجود نداره چرا به SE ایمیل نمیزنین تا واسه درست کردنش ی راهی رو بگن یا در نسخه های بعدی آپدیت درستش کنن؟؟؟
کاشکی یکی ی تحقیقات اساسی در مورد این باگ میکرد تو سایت های خارجکی ........
بنظر من سرپرست انجمن پست های اضافی و تکراری رو پاک کنه بهتره~نقل قول: