دوستان قضیه این دایره ی وسط ویندوز 7 که تو بعضی عکسها است و آیکونها به صورت دایره ای هستند چیه اینکه تو ویندوز 7 نیست :13:
Printable View
دوستان قضیه این دایره ی وسط ویندوز 7 که تو بعضی عکسها است و آیکونها به صورت دایره ای هستند چیه اینکه تو ویندوز 7 نیست :13:
گجته! البته گجت های زیادی برای ویندوز 7 نیومده و اکثرا گجت های ویندوز ویستا رو روش نصب می کنندنقل قول:
آقا چطور میشه آیکون ها رو کوچیک کرد؟؟؟
کلید Ctrl + Mouse Scrollنقل قول:
غلتک رو موس + کلید کنترل روی کیبورد
سلام
من نسخه نهایی ویندوز 7 رو گرفتم و بعد از اینکه بطور کامل نصب کردم زمانی که سیستم می خواد وارد ویندوز بشه سیستم هنگ می کنه مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم:
CPU: AMD Athlon 64 X2 4800
RAm:3GHz
گرافیک:9600GSO
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نمیدونم اینجا جاشه یا نه
اما چند روزیه که ان هارد کامپیوتر یه ریز چراغش روشنه
خیلی وقته 7 دارم اما جدیدا اینجوری شده
کسی این مشکل رو نداشته ؟
آنتی ویروسم Kasper 2010 , آپدیت هم هست
بعید میدونم از ویروس باشه
ممنون میشم راهنمایی ... چیزی ...
اخرین ورژن 7 رو نصب کن و از اخرین ورژن کسپر 2009 استفاده کن 2010 فوق العاده سنگین هستشنقل قول:
من خودم 2010 رو دارم وهمچین مشکلی بود که رفع شد
سلام. من چند تا مشکل با این سون دارم .
1- دستگاه های بلوتوث رو شناسایی نمیکنه ؟! حتی وقتی به اینترنت وصلی و می خواد آپدیت کنه که شناسایی بشن اررور میده .
2- بازی های جدید اکثرا یا اجرا نمیشن یا بدون صدا اجرا میشن . با دایرکت ایکس مشکل دارن . میگن باید 9 باشه . ولی این که 11 فکر کنم !!!!
3- برای رفتن به بخش های کنترل پنل خیلی گیر میکنه و طول میکشه .
خیلی ممنون.
کلیک راست در دستک تاپ و گزینه view - small iconنقل قول:
با دستور msconfig در ران ویندوز برنامه های غیر اضافی استارت اپ رو تیکشون رو بردارنقل قول:
با یه برنامه رجیستری رو تمیز کن و هارد رو دفرگ کن
سعی کن ویندوزت همیشه اپدیت باشه