البته لومکسی T3601 هم ادعا میکنه بتون mkv رو پخش کنه همچنین زیرنویس فارسی srtنقل قول:
قیمتش هم 93 تومنه...ولی از لحاظ کیفیت هیچ اطلاعی ندارم ه منتظر نظر دوستان هستم
Printable View
البته لومکسی T3601 هم ادعا میکنه بتون mkv رو پخش کنه همچنین زیرنویس فارسی srtنقل قول:
قیمتش هم 93 تومنه...ولی از لحاظ کیفیت هیچ اطلاعی ندارم ه منتظر نظر دوستان هستم
دوست عزیز ما داریم از برندهایی مثل سونی و فلیپس حرف میزنیم!:27: واقعا حتی فکر به زبون آوردن اسم این دستگاههای لومسکی:31: مارشال و اینا رو هم حتی به ذهنتون راه ندید:11: واقعا حیفه یه قرون هست واسه این دستگاهها داد.....نقل قول:
مطمئنا با کمی تحقیق و عمیقتر شدن نگاهتون , کلا دیدتون عوض میشه و حتی نسبت به خرید مارکای معتبر کره ای هم دلچرک میشی:31:د(حتی الجی و سامی).... چون جلوی چشمتون کیفیت فوق العاده فلیپس , سونی ..پایونر و.....هست که خدا تشریف دارن:27:
حالا دوست عزیز من یه سوال از شما دارمنقل قول:
من 100 تومن پول دارم میخوام یه دی وی دی پلیر خوب بخرم که زیرنویس فارسی ساپورت کنه )mkv برام مهم نیست)
از طرفی یه گیرنده دیچیتال مارشال هم دارم که اصلا ازش راضی نیستم و تصمیم دارم عوضش کنم
به نظر شما چه کنم؟
الان یه dvdپلیر بخرم بعدا یه گیرنده خوب؟
الان گیرنده دیجیتالم رو عوض کنم؟
یا اینکه دستگاه لوکسی رو بخرم که هردو اینارو باهم داره!!!
خواهش می کنم... ببینید من دستگاه 7500 فیلیپس رو از نزدیک چک کردم ولی اون موقع متاسفانه فیلمی نداشتم که زیر نویس فارسی داشته باشه و فقط تعدادی بلوری بود که داشتیم بررسی می کردیم... خود فروشنده ادعا کرده بود که می تونه زیر نویس رو هم پخش کنه ولی از اونجایی که فرصت نبود صحت این موضوع بررسی نشد... به نظرم بهترین کار اینه که وقتی همه مشخصات یک دستگاه + قیمتشو رو پسندیدی بری و با سورس زیر نویس فارسی همون جا چک کنی....نقل قول:
در مورد این سوالت که می شه بعدا ارتقا بدی... باید بگم بلی به راحتی می تونی با خرید یه آمپ و ست اپیکر از داشتن یه صدای زیبا و دلنشین هم لذت ببری.... برای این بخش هم می تونی به تاپیک سینمای خانگی مراجعه کنی.... اونجا دوستان با اطلاعاتی هستند که می تونن به خوبی کمکت کنن.
پیشنهد من اینه که بیاییم همگی مثل انگلیسیها فکر کنیم!:31:...نقل قول:
ببین دوست عزیز به نظر شما یه مرسدس رو که شرکت بنز ضمانت کرده تا مثلا 200 هزار کیلومتر اول به هیچ وجه احتیاج نخواهد شد که در کاپوت ماشی باز بشه:18: چه فرقی با یه سوزلیت داره:31:؟
میل خودتونه ولی به نظر من 90 الی 100 تومان(با احتساب هزینه پست) اصلا پول کمی نیست که بخای واسه یه پلیر سوزلیت بدی:27:
جدا حیفه پوله..
پیشنهاد من اینه کهاگه نمیخاید زیادم هزینه کنید,حتما این 2 دستگاه رو جدا تهیه کنید
ضمنا همه دستگاهها زیرنویس فارسی اجرا میکنن! همه dvd پلیرها تقریبا
اما پخش زیرنویس srt فارسی خیلی خیلی کمیابه توی بازار ...یا لا اقل من که تا حالا ندیدم و نشنیدم:13:
من به هیچ وجه نمیتونم بیش از این مقدار خرج کنمنقل قول:
خوب نگفتی بالاخره یه دی وی دی پلیر بخرم یا گیرنده دیجیتال؟؟؟؟ کدوم رو اولویت بزارم؟؟؟ گفتم که گیرنده مارشال دارم ولی ازش اصلا راضی نیستم......کیفیت لازمه رو نداره
پیشنهادم اینه که فعلا 1دونه مارشال کافیه:31: و نکنشون 2تا!نقل قول:
دوست عزیز یه dvd پلیر فوق العده میتونید با این مقدار هزیینه تهیه کنید که لااقل 5سال بیدغدغه dvd ببینید:46:
از بین فلیپس پایونر و سونی انتخاب کنید بهتره
اگرم میخایید تا مدلها رو هم واستون بنویسم
ممنوننقل قول:
منتظر میمونم تا مدلهای پیشنهادیتون رو بگین!! :11:
البته واسه این سئوالتون اساتیدی مثل جناب sound vision خیلی بهتر از من وارد هستندنقل قول:
اما مثلا این چنتا مدل واقعا خوبن:
Philips - DVP3880
Pioneer - DV-420
LG - DV-9570PM
این الجی آخریو هم خودم خیلی قبول دارم:31:
ولی خب بازم فلیپس و سونی و پایونر امتحانشونو پس دادن:27:
سلام
يه دستگاه ميخواستم كه بلوري و دي وي دي معمولي رو اجرا كنه.
و همچنين از روي USB بتونه اجرا كنه.
لطفا گزينههايي كه موجود هستند رو معرفي بفرماييد.
با تشكر