کجا علی ؟؟ چرا رفتی؟؟
Printable View
کجا علی ؟؟ چرا رفتی؟؟
اقا از عشق منم چندتا مطلب بزارید :دی
corvette
سلام
دنبال ای ماستنگ را گرفتم اما هنوز صاحب اصلی را پیدا نکردم...
یه فورد دیگه هم برای من پیدا شده..البته نمیدانم ماستنگ هست یا نه؟اونهم باید ببینم..
oon shevrolet vaneti ke axesh ro gozashtan forooshieh?
منم امروز رفتم یه کامارو 8 سیلندر دیم از اتقش و خط زه هاش خوشم نیومد
سلامنقل قول:
قیمت و مدل و عکس دارین؟
سلام علی آقا.. Lt 75 قرمز.. از نیازمندی همشهری پیدا کردم.. قیمت 4500 ولی تا 3900 هم راه میومد..نقل قول:
خط موج ها داشت، اما بتونه اش کمی کلفت بود و بعضی جاها خط موج کج و کوله شده بود یه کمی..
جای بعضی از درز های ماشین هم قطره رنگ می نده بود و خلاصه خیلی خوب رنگ نشده بود..
ولی موتور سالم بود.. روغن سوزی نداشت.. گیربکس موقع جا افتادن یه تقه زد..
ولی به نظرم 3900 نمی ارزید.. آرم و مارک های کامارو و LT و یه تعدادی تزییات نداشت
آقا من دارم دنبال یه جگوار تمیز ( می دونم آمریکایی نیست ) و مینی ماینر می گردم. می شه یه راهنمایی بکنید!!
با اینکه جاش نیست ولی بهرته بری سایت ایران ماشین
جاگوار هم من یکی دو تا ترو تمیز سراغ دارم یعنی در حد و اندازه فابریک و صفر
جاگوار وقتی یه جاگوار هستش که موتورش هم جاگوتار باشه چون الان میارن موتور جنرال موتروز روش میبندن
چند نوعش رو هم داره XJ8 ,XJ12 اینا 8و 12 سیلندر هستش موتورشون
در کل ماشین انگلیسی یه کم بد لوازم هستن بخصوص که خیلی کم وارد شدن
مثلا ماشینهای آمریکایی از نظر لاوزم موتوری و فنی نسبتا راحت پیدا میشه ولی تزئینات و بدنه کم یاب هستش
ولی جگوار کلا مشکل داره یعنی هم تزئینات و هم موتوری و فنی .
سلام
در تایید گفته های دوست گرامی جناب rami_hemi من تا الان فقط چند تا جگوار بیشتر ندیدم که اکثر مشکل موتوری داشتند و موتورهای شورلت نوا رو روی آنها میگذاشتند...این دیگه به اصالت ماشین خیلی صدمه میزنه و در واقع یه جور آر دی آمریکایی و انگلیسی میشود!!!بیشتر مدلهای xj6 دهه 70 توی ایران هست..سنت دیرینه جگوار همیشه ساخت مدلهای 6 یا 12 سیلند بوده..اما گویا این کار را کنار گذاشته و با 8 سیلندر هم تولیداتی دارد..ولی در حال حاضر نبود قطعات و گرانی آنها در بازار ایران چندان محبوبیتی برای این ماشین ایجاد نکرد..یک سری از ماشینها کلا در ایران نتوانستند هیچگاه جایگاه مناسب و قابل قبولی داشته باشند..مثل همین جاگوار که اصلا تعدادش با تعداد آمریکایها قابل قیاس نیست..یا فیات که از روز اول شکست خورده بود..یا رنو که آنهم فقط در یک مورد کوچک رنو پنج توانست تا حدودی جا باز کند...
توصیه میکنم اگر صرفا دنبال کلاسیک هستین یا اینکه موتوری قدرتمند و اقتصادیتر را میخواهید به جمع ما آمریکای بازها بپیوندید!!!! یک سری اینجا بزنید..شاید بدردتون بخوره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]