چطور باید اینکارو بکنم؟نقل قول:
پس باید بری تو تنظیمات مودمت و username و pass رو بدی توی مودم تا هروقت که مودم رو روشن کردی بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
Printable View
چطور باید اینکارو بکنم؟نقل قول:
پس باید بری تو تنظیمات مودمت و username و pass رو بدی توی مودم تا هروقت که مودم رو روشن کردی بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
شما به تاپیک زیر مراجعه کن و مدل مودم رابنویس و بگو میخواهم تنظبمات کانکشن را داخل کنسول مودم تعریف کن.نقل قول:
به اصطاح به صورت کانکشن به صورت PPPoE باشه.بچه ها آنجا راهنماییت میکنند.
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&page=398
من استریت فایتر 4 را روی pc و تکن را روی ps2 بازی کردم و مورتال کامبت رو هم خیلی وقت پیشا فک کنم رو سگا بازی کردم،به نظر شما کدام یک از بازی های مبارزه ای زیر برای کنسول ps3 بهترند و هیجان زیادی رو القا می کنن و به اصطلاح بیشتر حال میده؟؟
Street Fighter IVSoulcalibur IVTekken 5: Dark ResurrectionDef Jam: IconVirtua Fighter 5Mortal Kombat vs. DC UniverseNaruto: Ultimate Ninja StormDragon Ball Z: Burst Limit
اگه از من میپرسی برای بازی مبارزه ای سراغ غیر نامکو نرو که سخت پشیمون میشی.من از توی این لیست استریت فایتر و مورتال کمبت رو بازی کردم از زندگی سیر شدم.بلیچ هم که همه دوست دارن بازی کردم چنگی نمیزنه...اگه طرفدار بازی های مبارزه ای 3 بعدی هستی (مثل خودم) توصیه میکنم صبر کنی تکن 6 همین الآنا در میاد(ماه 10 میلادی) ولی اگه صبرت تموم شده(بازم مثل خودم!) بین سول کالیبر و تکن یکی رو انتخاب کن برو فازشو ببر.
تكن بازی خوبيه ... خيلی هم عاليه اما به شرط اينكه از فن های خوشگل ضربدر ضربدر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده نشه !!نقل قول:
اين كه شما از استريت فايتر خوشت نيومده به خاطر كمبو زدنش هست ... شايدم به خاطر حال و هواش كه به تكن باز ها اصلا نميسازه !
-------------------------------------------------------------------------------------
ولی در كل تكن هم بازی خوبيه ... به شرط اينكه كمبو های آبكیشو نزنی !! منم ميگم بصبر Tekken 6 بياد اگه خوشت نيومد SF 4 رو هم يه امتحان بكن
چرا هیچ کسی راجع بازی little big planet یه کوچولو توضیحی نمی ده؟؟
توضیح خاصی نمیخواد همه چی عالیه..نقل قول:
چرا هیچ کسی راجع بازی little big planet یه کوچولو توضیحی نمی ده؟؟
معمولا تو این سبک ، بازی های زیادی عرضه نمیشن و هر نسل یکی دوتا بیشتر نیستن که اون ها هم خیلی طرف دارن و مثل بمب صدا میکنن..
از این نوع بازی ها هم که طرفدارهاش تضمین شده هست میشه به SUPER MARIO و SONIK و NEVER HOD اشاره کرد که بازی های وحشتناک جذابی بودن.. LBP هم مثل اونها بازی فوق العاده ای هست که حتما باید بازیش کنید..
بازی از گرافیک خوبی بر خورداره و مراحل جذاب و دیدنی داره که میتونه ساعت ها شما رو مشغول کنه.. شخصیت بازی هم حالت طنز داره و بیشتر ما رو یا NEVER HOD میندازه..
بازی تا حالا امتیاز های خیلی خوبی گرفته و میشه گفت یکی از بهترین بازی های PS3 هست که به نظر هم تو این سبک دیگه چنین بازی نبینیم و باید منتظر نسخه های دیگری از این بازی باشیم..
قسمت آنلاینم فوقالعاده جذاب هست و باید حتما امتحان کنی..
تا حالا آپدیت های زیادی برای بازی اومده و قرار یک DLC دیگرم برای بازی بیاد که قابلیت شنا کردن هم اضافه میکنه..
حالا كه گفتي اين ليتل آنلاينش كجاست ! آخه بازيش منو نداره و از اين تريپاست كه يهو شروع مي شه .......!
منو داره بار دومي كه وارد بشي
گزنيه دومش ميشه