اگه یه راهنمایی هم به ما برسونید ممنون می شم:40:نقل قول:
Printable View
اگه یه راهنمایی هم به ما برسونید ممنون می شم:40:نقل قول:
الان با توجه به فراگیر شدن استفاده از مانیتورها و تلویزیون های LCD واید ، بیش از 95% محصولات نرم افزاری و حتی سخت افزاری (مثلا لپ تاپ های صفحه واید) کاملا سایزهای 16.9 , 16.10 رو ساپورت میکنن و هیچ مشکلی نیست. در مورد ویندوز هم همینطوره. من خودم مانیتورم واید هست و ویندوز رو در رزولوشن 900*1440 اجرا می کنم و به خاطر عریض بودن صفحه لذت هم می برم !! :46:نقل قول:
در مورد فیلم ها هم اگه واید باشن که هیچ ، اگه واید نباشن خود برنامه ی پخش فیلم طوری تصویر رو تنظیم می کنه که سایز فیلم به صورت کامل ولی شاید در ابعاد چند درصد کوچک تر پخش بشه ... مثال هم بزنم ؟ تو تلویزیون های خودمون ، مخصوصا در مورد فیلم های خارجی می بینیم که تصویر از بالا و پایین با یک نوار پهن سیاه رنگ خالی می مونه ! چرا ؟ چون در یک تلویزیون غیر واید! داره تصاویر واید اسکرین پخش می شه ... حالا برعکس کن ! یعنی یک فیلم 3.4 رو در 16.9 فرض کن...
هزینش هم با توجه به کیفیت مانیتور و امکاناتی که از لحاظ سرعت پاسخ دهی تصویر و کنتراست و ... داره متغیره ولی در کل از لحاظ قیمت خیلی مشابهند و به نظر من اختلافی ندارن!
در مورد پیشنهاد حقیر : 100 % نظر من مثبت هست . در ایران هم تا دلت بخواد هست... همین بقالی سر کوچه ی ما مانیتورش وایده !!! :31: موفق باشید.:11:
نقل قول:
خیلی ممنون از راه نماییتون
نقل قول:
بازی که اصلا نمیکنم
کارهای گرافیک هم زیاد انجام نمیدم
فیلم دانلود میکنم ولی وقت نمکنم ببینم :31:
ولی زیاد با کامپیوتر کار میکنم
بیشتر تو نت هستم
نقل قول:
حالا که شما تایید میکنید خوب هست
پس میرم سراغش
از کمک همتون هم ممنون
e ، خودتون دارید و راضی هستید؟ خب خوبه ، خیالم راحت شدنقل قول:
یه سوال ، وقتی تو اینترنت هستید چی؟ صفحه های اینترنت اکسپلورر چطور باز میشه؟همین صفحه کش میاد یا نه؟(البته اگه سوالم احمقانه نباشه، احتمالا کش نمیاد دیگه)
اگه میشد موقع کار باهاش یه عکسی چیزی میگرفتید خیلی عالی بود(البته زحمت میشه نمیخواد انجام بدید)
حالا در مورد مدلش، چی پیشنهاد میکنید؟
LG L194WT خوبه؟
همین مدل اما 20 اینچش حدود 300تومن هست ، این یک اینچ اختلاف واقعا می ارزه که حدود 50 تومن بیشتر بدیم؟
تو مانیتورهای معمولی که یک اینچ خیلی نیست ، تو واید هم همین طوره؟
خیلی خیلی ممنون :11:
سلامنقل قول:
یه نیگا به این لینک بندازی حله !!!
من خودم LG 194WT دارم... عالیه... با توجه به امکانات و کیفیتش هم قیمتش مناسبه.کد:http://i30.tinypic.com/eb1xli.jpg
سایز 20 رو از نزدیک ندیدم. در این مورد اگه از دوستان کمک بگیرید بهتره. چون ندیدم نمی تونم نظر بدم. موفق باشید.
به نظر شما اساتید چرا قیمت بعضی از برندها از هم مدل خوشون با یک برند دیگه کمتره؟
حالا دونستن این چه فایده ای دارهنقل قول:
کارت X300 با کدومیک از کارتهای Geforce برابری میکنه؟
5500 فکر کنم ...
من که چیزی بلد نیستم ولی ایا استاد اصلن درسته که یک کارت Pci-e با یک کارت AGP مقایسه بشه اونم با اینهمه تفاوت
در مورد برند msi تا اونجا که من شنیدم و اطلاع دارم کارت های خوب و با کیفیتی تولید میکنهنقل قول:
این هم لینک چند تست این کارت گرافیکی
[HTML]http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2196[/HTML]
میتونی رو برند های bfg و gainward هم فکر کنی
من خودم 8800 gainward دارم که ازش راضی هستم
bfg هم گارانت مادام عمر داره و هم کارت های اور کلاک شده خوبی تولید میکنه
کارت های agp و pci از هیچ لحاظ با هم قابل قیاس نسیتندنقل قول:
همین طور که دوست خوبمون زحمت کشیده و عکس گذاشته مانیتور واید هیچ گونه کشیدگی در تصویر و ... نداره و کار کردن با واید خیلی راحت ترهنقل قول:
بنده خودم از واید استفاده میکنم و در اکثر کارا مثل فیلم و بازی ... راحت تر هم هستش
تفاوت PCI Express 2.0 و PCI Express رو کسی میدونه چیه؟
GeForce™ 9600GT
Bus : PCI Express 2.0
Memory : 512MB GDDR3
GeForce™ 9800GX2
Memory : 1024MB GDDR3
GeForce™ 8800GTS 1GB
Memory : 1024MB GDDR3
اما بقیه pci express هستن
مثل
GeForce™ 8600GTS