گوشی من تازگیا بعضی وقتا صداهای خفیفی میده کی میدونه چرا؟
Printable View
گوشی من تازگیا بعضی وقتا صداهای خفیفی میده کی میدونه چرا؟
چطور ميشه با گوشي پي 990 به اينترنت وصل شد . حتي با وصل شدن به كامپيوتر هم اين كار رو نتونستم انجام بدم . اصلا" اين كار ميشه يا نه . ممنون
راستي يك سؤال ديگه . من چطور مي تونم به گوشيم برنامه اي با فرمت رار بزنم . هر جور مي كنم قبول نمي كنه . اصلا" برنامه ي گوشي اين فرمت رو تو كامپيوتر هم ساپورت نمي كنه . اگر مي شه يكي به من بگه چطور مي تونم اين كار رو بكنم .
rar رو نمیشه بخونیولی اگه برنامه باشه باید اونو آخرش jar یا jad بزاری . واسه خوندن اونم تو سیستم باید winrar رو داشته باشینقل قول:
ااول باید کانکشن رو share کرده باشی بعد میتونینقل قول:
با بلوتوث هم می تونی وصل شی
چطوری حاج مهیار خبری ازت نیست
سلام : خواهش مي كنم يكي بمن كمك كند . من يك مموري 2 گيگ خريدم اول مشكلي نداشت وروي آن برنامه هم ريختم ولي فقط نيم ساعت عمر كرد وگوشي پيغام currupt ميدهد .مموري از همان نوعي كه در كلوپ معرفي شده بود.چكار كنم ؟
سلام
لطفا کمک کنید
من یه p990 دارم ولی سی دی راه انداز و usb driver و ... ندارم تا بشه حافظه داخلی گوشی رو به کامپی وصل کنم
لطفا اگه میشه درایور این گوشی رو واسه دان بزارین
یه مشکل بزرگتر هم دارم اینه که میخام ریست کلیش کنم ولی هر کدی بهش میدم میگه اشتباهه چکار کنم ؟
با سلام خدمت اساتيد محترم
اول اجازه مي خوام از تمامي دوستان بويژه جناب مصطفي خان تشکر کنم به اين خاطر که لطف دارن و پيگير سوالات بنده هستن
من اين سوال رو از ايشون هم پرسيدم و به نظر جالب اومد که تو تاپيک هم مطرح کنم تا اگه ديگر دوستان نيز نظير اين سوال در ذهنشان هست به پاسخ برسن سوال من در مورد چگونگي تشخيص اصل بودن گوشي اين گوشي هست چون ظاهرا تا اونجايي که بنده اطلاع دارم بعد از باز کردن ريجستر ها روشي مطمئن براي تشخيص اصل بودن در دسترس نيست در حالي بعضي فروشنده ها ادعا دارند که به دلايلي اصل بودن گوشي رو اثبات مي کند؟ حالا چه دلايلی الله و اعلم؟!!! و يک سوال ديگر هم در مورد اين گوشي داشتم متاسفانه من از نزديک با اين گوشي کار نکردم ولي در مورد صداي گوشي نظرات مختلفي شنيدم بعضي ها روي کيفيت گوشي تاکيد دارن و اونو در حد قابل قبولي ميدونند و بعضي ها روي بلندي صدا تاکيد دارن که خيلي پايين هست البته مي دونم اين گوشي براي موزيک نيست ولي به هر حال صدا هم براي خودش فاکتوره مهمي است
حالا از دوستان خواهش دارم صدا(کيفيت + بلندي) اين گوشي رو با گوشي 810 يه مقايسه اي داشته باشند منو در جريان بذارند
از لطفتون بسيار ممنونم