همون جور که حامد جان گفت پشتیبانیش خوبه بله میدونه چیه منظورم از خسیس بازی اینکه گیگ هدیه میده!!!! وگرنه که دانلود کنی به فنا میری البته شمای که شب نمیخوای استفاده کنی مشکلی برات پیش نمیادنقل قول:
Printable View
همون جور که حامد جان گفت پشتیبانیش خوبه بله میدونه چیه منظورم از خسیس بازی اینکه گیگ هدیه میده!!!! وگرنه که دانلود کنی به فنا میری البته شمای که شب نمیخوای استفاده کنی مشکلی برات پیش نمیادنقل قول:
هنوز احتمالا محدود نشدید، همه ی سرویس های ART شاتل اینجوریه، تا یه مدت پهنای باند بازه و عشق و صفا میکنی، وقتی که محدود شد تازه اون روی سکه رو میبینی. :n35:نقل قول:
تجربه نشون داده هر کی از مخابرات رفته پشیمون شده و بعد یک مدت باز برگشته مخابرات:n02:نقل قول:
این مدت هم کلا نت مشکل داشت و حتی تاپیک پارس انلاین من همیشه میرم همشون دارن مینالن , البته بعضی گروه های مخابرات هستن که کمترین میزان قطعی و افت کیفیت رو دارن حتی در شرایط خراب:n31:
متاسفانه ما جزو اون گروه ها نیستیم و نمیتونیم به دلخواه خودمون بریم:n02:نقل قول:
از چه نظر میگی هر که رفته برگشته مخابرات ؟ من فکر نکنم به حز دانلود شبانه دلیل دیگه ای هم داشته باشه .اگه به خاطر این میگی من شبانه استفاده نمیکنم اگرم بخام وایرلسم شبانه بدون محدودیت داره .adsl رو فقط برای استفاده روز میخام مثلا ظهر ها تا قبل از ساعت 5 عصر .پس برای چی میگی پشیمونی داره رفتن از مخابرات ؟
بچه ها کسی نمیدونه با ای پی استاتیک مشکل حل میشه یا نه ؟
دو نمونه میشه مثل king iman و lamp :n31:نقل قول:
ایمان که چند وقت پیش برگشت و لامپ هم میخواد برگرده
من خودم که قبلا پارس بودم کیفیتش به مخابرات نمیرسید الان هم که کلا شبانه رو برداشته پس شاید دلیل اینکه همه برمیگردن این باشه که مخابرات حداقل شبانه رو داره ولی بقیه isp ها همینم ندارن:n09:
البته الان نمیدونم شرایط پارس چطوره شاید بهتر شده باشه اما مخابرات که واسه من هم کیفیت هم سرعت هم شبانه عالیه
شبانه پیشکش.هر وقت میخایم بریم تو نت یا سرعت داغونه یا پینگ بالاست یا هیچ سایتی رو باز نمیکنه یا قطه .اینم شد اینترنت ؟نقل قول:
با تعجب فراوران مودمی که خوده مخابرات داده رو گذاشتم سرعت بهتر شد! :n38: همه سایت ها باز مییشن! :n04: ولی پینگ هموونه :n35:نقل قول:
دوست گرامی من از اول شاتل که تو آبادان که اومد دارم تا الان تقریبا میشه 12ماه اتفاقا من ماهی 70گیک هم شده دانلود کردم ولی سرعت دانلودم همیشه ثابت بوده اولش شاتل 128نامحدود آرت لایت1 رو 100 سرعت دانلود میداد ولی جدیدا 6ماه ریتو برده بالا و 200 دانلود میکنم من و دوستان که همسایه هستیم 4 تاییم که در ماه زیر 30 گیگ دانلود نمیکنیم و همیشه سرعت 200 هستشنقل قول:
پینگ معمولا ثبات بدی نداره در بهترین حالت 4.2.2.4 عدد 160 رو نشون میده و در بدترین حالت 280نقل قول: