سرویس شما 10 مگ بود ؟نقل قول:
========
من فکر میکردم سرویسم ماه قبل تموم میشه ولی این ماه قراره تموم بشه
نمیدونم چی بخرم به جاش !!
Printable View
سرویس شما 10 مگ بود ؟نقل قول:
========
من فکر میکردم سرویسم ماه قبل تموم میشه ولی این ماه قراره تموم بشه
نمیدونم چی بخرم به جاش !!
والا اگه بخوام قید دانلود رایگان رو بزنم مییرم سراغ دانگل و رایتل. اینترنت حرفه ایشو هم فعال کردم . یه سه ماهه اینا تمدید میکردم حالشو میبردمنقل قول:
از دوره قبل حجم اضافی داشتمنقل قول:
4 دیقه مونده به 12 شب تمدید زدم واسه یکماه
اپراتور میگه از 12 چن دیقه گذشته بود که تمدید زدی !!!
منم دیگه واقعا حوصله کل کل با اینا رو ندارم:n29:
عجبنقل قول:
من ندیده بودم
برم ببینم چی داره واسه دانلود !
یادش بخیر اون موقع ها رپیدشیر رو بورس بود ولی من که زیاد نتونستم از دانلود سرور همارا استفاده کنم . همیشه تو queue بود لیستام ولی باحال بود.نقل قول:
احتمالا مخابرات قرارداد چیزی با سایت های دانلود فیلم مثل ---------- داره و اونا sync ای چیزی می کنند.
تو دانشگاه ما هم چند سال پیش چنین چیزی بود به جای دانلود سریال lost سرور دانشگاه یک بار سریال رو دانلود کرده بود و همه از اون میزدن و پدر اینترنت دانشگاه در نمیومد.
--------
در مورد سرعتم چی بگم ولا برخی سرعت شان یک مگ هست من ۴۰۰ ام. ایشالا سرعت شمام زیاد بشه.
نقل قول:بعد این سرویس جهنمی من میرم سراغ 512 یا کمتر مخابرات.....یه ماه بیشتر نباید با این عهد شکنا قرارداد ببندی......نقل قول:
اینم بگم که مشکل خط مسی نویز زیاد هست....پهنای باندو تا 10 مگ میشه به هر حال باز کرد.....منتهی تا یه جایی نویز کمه بعدش نویز زیاد میش که پینگ میره بالا...ولی سرعتش کم نمیشه.....
بس دوستی که اسمتو نمیدونم این همه وقته(روسی نوشتی :| ) اینا میتونن پهنای باندتو باز کنن تا استفاده کنی ولی پینگت بالا میره.....
در مورد رایگانم تا خرید پهنای باند بیشتر باید قیدشو زد....
سلام
کسی به تازگی با نرخ جدید مخابرات نامحدود تمدید کرده؟ قیمتو بالا بردن سرعتش هم افزایش داشته یا همونه؟
آخرین باری نامحدود داشتم سرعتم به زور تا 20 بالا میومد :n21:
من نمیدونم یعنی چی شبا اینترنت 10 مگ تا 120 میاد پایین
دیگه شورشو در اوردن
سرعت همونه اینا فقط بلدن نرخو ببرن بالا....نقل قول:
دیشب در یک حرکت نمادین و به یاد ماندنی سه روز مونده به پایان دوره شارژم صفر شده
جالبه وب گردی می کردم شارژ تموم نشد ولی سیستم رو گذاشتم واسه دانلود شب صبخ دیدم صفر شده شارژم
جالبش لاگ اتصال از 1.50 تا 7.10 صفر بایت
چه قدر شرکتای ما دقیقا که اجازه دادن من وب گردی کنم بعد شارژم صفر شد تا دانلودام ناتموم بمونن خخخ