یکی لطف کنه در پیام خصوصی آدرس یک سایت برای خرید هیلتر+شکن معرفی کنه که با آسیاتک مشکلی نداشته باشه.
سپاس
Printable View
یکی لطف کنه در پیام خصوصی آدرس یک سایت برای خرید هیلتر+شکن معرفی کنه که با آسیاتک مشکلی نداشته باشه.
سپاس
250 که خیلی خیلی کمه ؛نقل قول:
یعنی ایشون با سرعت 250 کیلوبایت بر ثانیه 12 گیگ یک شب دانلود میکنن ؟!
نقل قول:
QUOTE=shylord;8696374]
فقط در صورتی که شبانه از سرور ایران محدودیت نداشته باشی اون موقع خطت روی هرچقدر باشه سرعت دانلودت همون اندازه می شه[/QUOTE]
محدودیت نداره ، سرعت دانلود در سرور خارج با داخل کاملا یکیه ...
اگه محدودیت نداشته باشه یعنی باید سرعت دانلود تایم رایگان وغیر رایگان یکی باشهنقل قول:
یه تست با سرور سافت98 انجام بدید
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
منظورم این بود که تو شب سرعت 120 کیلوبایت بر ثانیه هستش؛نقل قول:
چه با سرور ایران چه با سرور خارج؛
سافت 98 رو هم امتحان کردم همینطوری بود.
تو پست قبل توضیحا دادم که اگر محدودیت نداشته باشی سرعت میره بالاتره !نقل قول:
همیشه هم تو همین تاپیک در مورد این موضوع صحبت شده که بعضی ها محدودیت دارن و بعضی ها ندارن
پس بیشتر از 250 نمی شهنقل قول:
سلام دوستان
دوستان چرا سرعت دانلود در تک کانکشن خیلی ضعیف تر از چند کانکشن هست؟؟؟
کسی دلیل علمی اون رو می دونه؟؟؟؟؟
مثلا وقتی با چند کانکشن به 200 می رسیم و با یک کانکشن به 20 می رسیم
داستانش چیه؟
پس اگر پهنای باند نیست چجوری 200 تا میگیریم؟
دوستان من بعد کلی دوندگی و اعصاب خوردی فهمیدم SNR روی بوخت مخابرات ناگهانی به 7 رسیده در صورتی که باید حداقل 25 باشه و همین عامل باعث قطعی خط من به مدت یک هفته شده. متصدی ام دی اف بخاطر حال نداشتن تا امروز این قضیه رو نفهمید الان مشکل از چیه چرا اینطوری شده خودبخود مگه بوخت خراب میشه؟ این شکایت و اینا هم به جایی نرسید 1544 هم گفت بعد 72 ساعت درست میشه که نشد. واقعا نمیدونم اسم این مسئولین توی مخابرات و ام دی اف و PAP رو باید چی گذاشت بخدا اگه 4 تا گاو گوسفند استخدام میکردن جفت پا میرفتن رو سیما اخرش وصل میشد.
واقعا پشتیبانی اسیاتک افتضاحه و حرفش هم تو مخابرات خریدار نداره. مخابرات خر خودشو میرونه و هیچ کس هم تو مخابرات تعهدی به کسی نداره حتی به خود اسیاتک اینو من به عینه دیدم این چندروز. اخه وقتی نمیتونید اینترنت ملت رو تضمین کنید مرض دارید سرویس میدید. این مشکلات وقتی تو مخابرات پیش بیاد اشک آدم رو در میاره و اخرشم معلوم نیست کی یه ادم با وجدانی پیدا بشه مشکل رو حل کنه
دقیقا از چه جاهایی پیگیری کرد؟نقل قول:
195؟؟؟
نه سایت بازرسی مخابرات ثبت کردم اصلا باهام تماس نگرفتننقل قول:
ببین یکی از سوالاتی که من هیچوقت تو زندگیم نفهمیدم : مسئولیت خطوط تلفن با کی هست؟! :دینقل قول:
مخابرات میگه isp
Isp میگه مخابرات
شاید 2 ساله من با نویز خط ADSL مشکل دارم
چند ماه بی خیال پیگیری شدم
الان دوباره پیگیر شدم
ببین شما از به داخلی 4 آسیانک زنگ بزن ببین چی بهت میگن