ADSL / مخابرات استان تهران
نقل قول:
دوست عزیز, چرا قبول نداری اشتباهی, 175گیگ عادی (بینالمللی ) برای اون قیمت هم کمه, محاصره مخابرات نباشی میتونی با 80 تومان ماهی 400 یا 1000 گیگ عادی از شرکتهای دیگر بگیری
اون عکسی گذاشتی از کجاست؟ این طرحی که نشون میدی کلاهبرداری روشنه. شاید از سرویس lte باشه
بحث با ادمهایی مثل شما فایده نداره، لینک رو نمیبینی شما؟ برو تو لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفهها رو از سایت خود مخابرات ببین برادر چرا چرت میگی من لینک تعرفه adsl مخابرات رو قرار دادم شما میگی td lte؟ حالت خوشه؟ من چکار به سایر شرکتها دارم گفتم مخابرات لیست سرویسهای adsl اینه، شما تو جهالت خودتتون دست و پا بزنید بابا، بحث با شما فایده نداره، کسی که گوششو بگیره و نخواد بفهمه هرکاری بکنیم فایده نداره مثل این میمونه رو اهن سرد یکسال چکش بزنی تکون نمیخوره اون اهن :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
ADSL / مخابرات استان تهران
نقل قول:
سرویس "طرح مصرف منصفانه" هنوز به طور رسمی فروشش شروع نشده و معلوم نیست شرایطش چیه. چیزی که این جا ما صحبتش رو می کنیم، طرح استاندارد مخابراته. تو همین عکستون هم نوشته اسم سرویس رو.
شما که گویا کلا تو باغ نیستی چون طرح مصرف منصفانه حداقل ۸ ماهه داره رسما در سراسر کشور به فروش میرسه و من دی ماه ۹۷ برای ویلای لاهیجانمون یه سرویس دریافت کردم که وقتی میریم سفر نت داشته باشیم اونجا، شرایطش هم کاملا روشنه وقتی ترافیک به پایان میرسه میپره روی ۱۲۸ کیلوبیت مصوبه وزارت خونه، ضمنا من کاری ندارم شما راجع به چی صحبت میکنید من در مورد سرویسی صحبت میکنم که مخابرات رسما تو سایت و مرکز مخابراتی خودش د حال حاضر بر روی بستر ADSL داره بفروش میرسونه
Sent from my iPhone using Tapatalk