کد 01 - مرکز آموزش ولیعصر (عج) تبریز - ناجا
کد 01 - مرکز آموزش ولیعصر (عج) تبریز - ناجا
نقل قول:
سلام دوستان
من و یکی از دوستان افتادیم ولی عصر تبریز واسه آموزشی:n02::n05:
دوستان کیا اونجا افتادن اعزام شهریور؟
چجوریاس اونجا؟ این جوری که نیس:n24::n02:یه توضیحاتی بدین ممنون میشم:n12:
دوست عزیز نیروتون که ناجا هست و در اون مورد حرفی نمیزنم ولی مرکز آموزشیتون از بهترین های ناجا در سطح کشور هست، خود من اونجا بودم و قبلا توضیحاتی داده بود که دوباره کپی پیست میکنم.
نقل قول:
دوستانی در مورد ولیعصر تبریز راهنمایی خواسته بودن به صورت عنوانمی یه چیزهایی مینویسم چون فرصت زیادی ندارم.
مرکز آموزش ولیعصر خیابون صائب، پیش گذرنامه هست.
از اونجایی که هم مرکز کوچیکه و هم فقط فارغ التحصیل دانشگاه قبول میکنه و در ضمن دوروبرش خونه هست آموزشش خیلی راحت تره و به جرات میشه گفت بهترین مرکز آموزش ناجا تو ایرانه که به هتل ولیعصر معروفه.
آخر هفته (اگه پست نباشین) و متاهل ها دوشنبه ها خونه هستن.
معمولا اکثر دوره ها میان دوره نداره و آموزش هم تا آخر ماه ادامه داره.
کلا 4-5 گروهان هست که هر کدوم بین 80 - 115 نفر هستن.
با اینکه تا حالا 5 منطقه خدمت کردم ولی هنوز تو نظام غذایی به کیفیت غذاهای ولیعصر نخوندم.
بوفه نسبتا تکمیل بدون محدودیت زمانی داره
بهترین گروهان گروهان سروان آقا.... هست و بعد اون سهر...
از نظر بعضی امکانات در حد خوب هست: تلفن های زیاد، تلویزیون های LCD، روزنامه های روزانه، کتابخونه و....
از نظر بعضی امکانات که اکثرا بحث فضا هست ضعیفه
این رو هم یادآوری کنم که ساختمونش زندان قدیم تبریز بوده
ولی با اینهمه متاسفم برای خودم و کسایی که تو ناجا خدمت میکنن....
نکاتی که نیاز هست اضافه کنم: آخر هفته و... را که نوشتم برای بومی ها و استانهای اطراف صادقه.
کم بودن فضا نه تنها نکته ضعف نیست بلکه بعضی جاها به کارتون هم میاد.
وسط شهر هست و دسترسی راحت داره.
چون داخل شهر تبریز هست، به نظر من دل تبریزیها خیلی بیشتر میگیره چون در یک قدمی محله و... خودت هستی.
البته مرکز آموزش ولیعصر مرکز اصلیش همینی هست که در تبریز هست و مرکز آموزش درجه داری (کادر) ه م هست، در ضمن 3-4 مرکز تابع هم داره (سید آباد (برای سربازان معمولی) - هادیشهر و...)
همچنین قبلا چند تا عکس گذاشته بودم
حواستون به فرمانده گردان باشه و تا میتونید ازش اطلاعات بگیرین چون من کسی را به اطلاعات این فرد در ناجا ندیدم.