من هم كمتر از يك گيگ دارم:41: به اميد سه گيگ بودم. فردا تماس بگيريم.نقل قول:
Printable View
من هم كمتر از يك گيگ دارم:41: به اميد سه گيگ بودم. فردا تماس بگيريم.نقل قول:
بابا پس وضع شما ها که خیلی خوبه مال من اینه :نقل قول:
ترافیک باقی مانده دوره : 61MB
من به امید همین سه گیگ زدم همشو مصرف کردم :41:
ساعت 5:38 دقیقه، همچنان در انتظار ترافیک هدیه ایم.
من کمی بیشتر از 1 گیگ دارم ولی رو اون 3 گیگ برای اول شهریور تا آخر دوره حساب کردم.
من فردا تماس ميگيرم.نقل قول:
شما هم تماس بگير
همگي تماس بگيريم.
مگه شما این مموضع رو نمی دونستی؟ براش تاپیک داریم اصلا/.نقل قول:
حتما باید یک چیزی ببری. ولی باز هم بگم اگر فکر میکنی سرویست 512 باشه بهونه ای ندارند که بگ سرعت تو شب چرا کم شده باید بگم سخت در اشتباهی.نقل قول:
معمولا تو ساعات اداری یا آخر شب اون روزی که باید اضافه بشه. اضافه می کنند. زود به پیشواز رفتی.نقل قول:
سلام
این سه گیگ جایزه رو کسی گرفته؟
مگه قرار نبود 1 شهریور بدن؟
کی میدن؟
3 گیگ چی شد به منم ندادن:18:
فقط 200 مگابایت دیگه دارم:41:
منم همینطورنقل قول:
مگه نمیدونی شاتل اول شده:گفته سه گیگ میده هنوز نداده!!!!!!!!کد:http://www.shatel.ir/fa/category/shatelnews/
اینم متنش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرسندیم به اطلاع شما برسانیم، بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات شده است.
هیات داوران این انتخاب متشکل از نمایندگان زیر بوده است:
گفتنی ست، نفت ایرنول، یک و یک، کاله، بهروز، داروگر، لوازم خانگی پارس، بانک ملی ایران، بیمه ایران، روزنامه همشهری، بارز، گلبافت، پادیسان، باتری نیرو، زر ماکارون، انتشارات گاج و فیلتر سرکان برگزیدگان دیگر صنایع در ارزیابی انجام شده بوده اند.
- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
- وزارت صنایع و معادن
- وازرت بازرگانی
- وزارت اقتصاد و دارایی
- وزارت تعاون
- وزارت نفت
- وزارت جهاد کشاورزی
- اتاق بازرگانی تهران
- شورای هماهنگی مدیران عامل بانک های دولتی
- موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی
- شهردای تهران
این دستاورد در شرایطی حاصل گشته است که با مشکلات و موانع زیادی از جمله فراهم نبودن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه ی فعالیت ها، عدم همکاری شرکت های مخابراتی و … مواجه بودهایم. بی گمان، فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همواره یکی از اصلی ترین اهداف شرکت شاتل محسوب می شود و تمام تلاش این مجموعه بر این است که به زودی بتواند خدماتی منطبق با استانداردهای جهانی در سراسر کشور ارایه کند.
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 1/6/1389 و پایان آن پس از تاریخ 1/6/1389 باشد.
اشتباه شد:31:
پاکش کنید
تا شب میدن صبر کننقل قول: