شانسیه .... بعضی ها باید خاموش کنن و بعضی ها نیازی نیستنقل قول:
هنوز معلوم نیست به چی بستگی داره .... فکر می کنم به مرکز مخابراتی ربط داره یا شهر و استان
Printable View
شانسیه .... بعضی ها باید خاموش کنن و بعضی ها نیازی نیستنقل قول:
هنوز معلوم نیست به چی بستگی داره .... فکر می کنم به مرکز مخابراتی ربط داره یا شهر و استان
من دیشب 10 گیگ دانلود کردم ... عکس بزارم ؟نقل قول:
اجازه میدین نظر بدم ؟
در مورد اون مورد 128 :
10 بار همون موقع گفتم اون کاربری که گفته 128 یه باگ داره ..... خودش هم گفت باگ داره .... از باگش هم خبر دارم
یعنی اینقدر گاگوله که بیاد بگه 128 ـتی که اصلا شبانه ی رایگان نداره کلی دانلود کرده !!
این موضوع مربوط به زمانی می شه که تازه محدودیت شبانه برای بعضی ها برداشته شده بود .... اون موقع هم همین حرفا بود .... کلی خودمون رو جردادیم که ثابت کنیم بعضی ها حدودیت ندارن
اولا من نگفتم شما و ایشون نماینده آسیاتک هستید من گفتم ایشون آدم لجوجی هست که الان هم میگم هست و الا نمیومد بعد از هر 3 پست من سریع پست بزاره که نه مشکلی نیست در حالیکه اصلا خیلی از شبانه استفاده ندارهنقل قول:
دوما من نگفتم همه مشکل دارند همون پستی رو که از من نقل کردید نوشتم کسایی که مشکل ندارند لازم نیست خاموش و روشن بکنند
سوما من شروع نکردم به بحث کردن یکی بعد از پست من گفت آیا حجم کم میکنه من گفتم برای من کم میکنه کاربر دلواپس به چند دقیقه نکشیده مثل دو دفعه قبلی سریع آنلاین شد و گفت نه کم نمیکنه
الان به نظر شما کی شروع کرده به لج بازی من یا کاربری که خیر سرش از 2006 اینجا عضوه و احتمالا سن بالایی هم داره
در ضمن اینم اضافه کنم من اصلا با شما حرفی نزدم که شما سریع به خودت گرفتی
کاش یکی یه جواب درست به ما میداد به جا جر بحث الکی :n03: از عصر که من 1 سوال پرسیدم بحث جدله فقط :|
یه روشی هست که می تونی با این بودجه یک مگ از 2 تا 8 رایگان بگیری .... البته چون توضیحات طولانی هست اینجا نمی تونم بگمنقل قول:
اگر خواستی پ.خ بده که برات توضیح بدم
شاتل دارم شبی 12تا15گیگ باهاش دانلود دارمنقل قول:
این خطو برای استفاده روز مره میخوام بیشتر همه ساعات نامحدود باشه سرعت هم روی 1مگ بده خوبه
مصرف ماه هم حدود 15تا20گیگ
فکر کردم برای شبانه می خواینقل قول:
نامحدود سرعتش ها خوب نیست ... اگر خطت رو بالاتر ببندن روی نامحدود تاثیری نداره . چون نامحدود همون سرعتی که گفته شده رو بهت میده
مثلا طرح یک مگ با 20 گیگ در ماه می گیری . باید این 20 گیگ رو تقسیم بر 30 کنی .... مثلا می شه روزی 600 مگ .... در روز تا 600 مگ سرعتت یک مگ یعنی 128 کیلوبایت هست ولی بعد از این 600 مگ به شدت افت می کنه
به نظر من چون برای مصرف روزانه می خوای نامحدود نگیر
نقل قول:
داداش شما اگه اقدام کردی که هیچ ، اگه نکردی خوب چرا نمیای سمته ناحدود مخابرات ؟ البته اگه تهرانی ؟ 512 شو بگیر نامحدود 24ـی اصلا بزار رو دانلود کسی باهات کاری نداره خیلیم ارزون :n01:
- - - Updated - - -
نقل قول:
داداش شما اگه اقدام کردی که هیچ ، اگه نکردی خوب چرا نمیای سمته ناحدود مخابرات ؟ البته اگه تهرانی ؟ 512 شو بگیر نامحدود 24ـی اصلا بزار رو دانلود کسی باهات کاری نداره خیلیم ارزون :n01:
ادب رو رعایت کنید این چه طرز صحبت کردن در یک فروم عمومی هست ؟نقل قول:
سلام
پست های خلاف قوانین حذف شد
لطفا تکرار نشه
در صورتی به پست کاربری اعتراض دارید از دکمه گزارش تخلف استفاده کنید
با تشکر