حقیقتش خیلی هوسی شده بودم از مخابرات تهران ( 512 نامحدود دارم) کوچ کنم به سمت آسیاتک کیفیت خط رو هم گذاشتم اینجا دوستان خیلی تایید کردن ولی باز با این اوصاف تو ذهنم میگم فک کن چند روز برا تخلیه باید صبر کنم ، بعدش باید حداقال قیمتی که برا دانلود شبانه بدم 512 با حجم 10 گیگ هستش که ماهی 34 هزارتومن هستش ،که بشه با این 10 گیگ 1 ماه رو سر کرد و فکر نکنم کمتر جواب بده ( الان ماهیانه دارم 24 هزار تومان میدم برا نامحدود بدون مصرف منصفانه) به خودم میگم ایرانه دیگه تا ما میریم سمتش دانلود شبانه رو ور میدارن درده سر میشه باز ، اینجوری هم که از پستا معلومه برا یکی حجم خوری داره برا یکی نداره ! خب پس معلومه ثبات نداره شرکتش.... راستیش الان دروغ نگم من با این 512 نامحدود که دارم با سرعت 64 کیلوبایت ماهیانه یه حجمی بین 100-130 گیگ دانلود دارم چون لپ تاپم خاموشی نداره (البته استعلاک هم در نظر باید گرفت سره همین موضوع) در نتیجه فکر کنم خیلی یه صرفه تر باشه همین سرویسی که دارم ، حجمی قبلا داشتم آدم تو روز نمیتونم کاری کنه، و فکر هم نکنم آسیا تک هیچ کدوم از سرویس هاش بشه ماهیانه 100 گیگ دی ال کرد داخل دانلود شبانه، اونم با 24 هزار تومان البته.