من نمی دونم والا من اون موقعیی که از سایت میثم خرید کردم با ایشون هماهنگ کردم و خرید کردم و تبلیغ سایت آقا میثم رو براشون کردم و یک مدت پیش بهم اس ام اس دادن و گفتن سایت تغییر کرده اون موقع هم بخش بازی سایت میثم بالا نمی اومد.
آقا میثم شما چند نفر این سایت فروشگاه رو می چرخونن اونی که داخل فروشگاهتون هماهنگ کردم و بازی ازش خریدم حتی یه سری بنر تبلیغاتی ازش گرفتم و در وب خودم تبلیغش رو کردم و حتی بین مغازه دار های بندر تبلیغتون رو کردم با اون دوستتون هماهنگ کردم اول شما مشخص کن این چه وضعی هست آخر سر اونی که من ازش خریدم اگر شما نمی شناسی چه طور فروشگاهتون دستش بود چطور با اون هماهنگ کردم جواب من رو بدید لطفا اگر یک نفر این فروشگاه رو می چرخونید پس اون کی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:
فکر کنم 4 گیگ رو به خاطر اون دستگاه Kinect همراهش هست ملت ترجیح می دن :31:
تا بیاد داخل ایران یه قرنی طول می کشه اگر خیلی طالبش هستید باید یا توسط دوستان بخرید یا خودتون مستقیم از سایت خارجی خرید کنید.
اگر خوره بازی هست باید ایکس باکسی بگیرید که جاسپر باشه البته الان تمام ایکس باکس ها جاسپر هستند اگر اشتباه نکنه بعد از 2009 تمام ایکس باکس ها جاسپر هستند اگر به اینترنت می خوای وصل بشی با کنسول و بازی دانلود کنی ایکس باکس با هاردش رو بگیر (به نظر من فایده ای نداره با هارد) اگر نمی خوای از سایت های ایکس باکس دانلود کنی ایکس باکس های 360 بدونه هارد بگیر البته یه مموری یا همون هارد مگابایتی داره برای سیو بازی که کار راه انداز هست اگر هم می خوای اسلیم بگیری یا صبر کن یا اون اسلیم ه-ک شده رو بگیر همین........:31:
این نظر من هست.