ADSL / مخابرات استان تهران
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی که تعطیل دیگه تلفنی جوابگو نیستن
پشتیبانی با تیکت هم که وضع اینه!
میگم به چشم دارم میبینم حجم مونده میگه تموم شده دستورالعمل خرید بهم میده انگار با چیزی جز یه انسان طرفن!
تازه حجمی که به شدت توش دست برده میشه این دوماه اخیر
بنده 195 شکایت کردم و درخواست جمع آوری دادم
ترجیح میدم پول بیشتری هم شده بدم عوض کیفیت بیشتر کمتر یا پشتیبانی بهتری بگیرم یا حداقل به شعورم توهین نشه اونم نه یک بار نه دوبار!
سیستم تیکت رو به دلیل پشتیبانی ۲۴ ساعته تلفنی سرشماره ۲۰۲۰ همیشه با تاخیر فراوان حتی گاهی با تاخیر ۲ هفتهای پاسخ میدند در زمانی که اب از اسیاب گذشته برای مثال من اوایل که اومدم رو نت مخابرات تیکت زدم این چه سرویسی هست که دارم مشخصاتش رو بدید بعد ج ندادن و من تلفنی پرسیدم بعد یک هفته سرویسم رو تغییر دادم اونا بعد ۲ هفته تیکت رو ج دادند و مشخصات سرویس جدیدم رو در پاسخ دادند، کلا سیستم تیکت رو بیخیال شید. پشتیبانی تلفنی هم همیشه ۲۴ ساعته پاسخگو هست و این رو قبول دارم پشتیبانهاشون ضعیف و در برخی مواقع حوصله سر بر هستند اما اینطور نیست که جوابگو نباشند در مورد این مشکل شما اگر ۲۰۰ بار هم در ۱۹۵ شکایت ثبت کنید به هیچ نتیجهای نخواهید رسید و پاسخ مخابرات در سامانه ۱۹۵ به شما همینی خواهد بود که پشتیبانشون بهتون داده، حالا که درخواست جمع اوری دادید امیدوارم از سرویس جدیدتون راضی باشید.
من خودم الان دقیقه ۴ ماه و نیم هست که مشترک مخابرات هستم با مونیتورینگ دقیق بررسی کردم نه ۱ گیگ حجم خوری دیدم و نه عدم جوابگویی هرکاری داشتم ۲۰۲۰ پاسخگو بوده و به سوالاتی که به دقت پرسیده میشه به همون دقت هم جواب دادند، محاسبه مالی دقیق بوده و سرویس هم مطابق قرارداد تحویلم شده، اوایل اینجا میگفتم دوستان میگفتم حالا اولشه اما تو این ۴ ماه و نیم من مشکلی نداشتم حتی ۱ مورد.
Sent from my iPhone using Tapatalk