نقل قول:نتایج قرعه کشی رو کجا زدند؟ :n02:نقل قول:
Printable View
نقل قول:نتایج قرعه کشی رو کجا زدند؟ :n02:نقل قول:
دوستان من میدونم با اینکارام آخرسر بن میشم ولی بذا بگم دبگه!
مراجعه به امضا
امروز وضعیت سرعتم جالب نیست. سرویس 512 محدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
10 دقیقه پیش حجم ترافیکم یهو تموم شد منم اقدام به خرید 10 گیگ ترافیک کردم به محض پرداخت موفق مودم رو ریست دادم همین که مودم روشن شد و کانکت شدم یه راست رفتم توی قسمت مدیریت سرویس دیدم واسه من زده ترافیک باقیمانده 9.88 من موندم اون 120 مگ چی شده؟؟؟ بارها من گفتم پارس آنلاین دزده الانش هم میگم صد سال دیگه هم میگم پارس آنلاین دزده دزدی که توی روز روشن جلو چشمات ترافیکت رو میدزده نمیتونی چیزی هم بگی حرومتون باشه هر چند شماها با لقمه حرووم بزرگ شدید نمیفهمید من چی میگم.
این خانه از پای بست ویران است.
زنگ زدم به پارس گفتم اپلودم رو 10 هستش تازه برست رو هم از سرویسم چند ماهی هستش که برداشتین
حالا این شد نتیجه سرعت از 10 به 85 و دانلود از 43 به 3.44 و پینگ از 120 به 28 تغییر پیدا کرد اگه میدونستم پینگم اینطوری میاد پایین زودتر زنگ میزدم
خودم زنگ نمیزدم چون برست نمیخواستم چون حجمم زود تموم میشه و اون موقع که برست هم فعال بود در شبانه هیچ تاثیری نداشت و سرعت شبانه برست نمیشد
حالا یه سوال
الان هم برست یعنی همون باز کردن سرعت تا 4 مگ در دانلود شبانه هم اعمال میشه؟
سرعت از سرور خارجی
خوب نیست
سرعت پکیده واقعا!!
این یه هفته تموم شه تازه کلی باید بعدش هم بی اینترنتی بکشیم!!
تست میگیرم سرعت خوبه ولی این time out داره دیوونم میکنه :|
هی سکته میزنه یه سایت میخاد باز کنه میمیره :|
مشکلت نویز خط داری؟نقل قول:
چه قدر تایم اوت داری؟
سلام دوستان یه سری سایتها نمیتونستم برم زنگ زدم پارس انلاین یه dns بهم داد درست شد رو لپ تاپ ولی با گوشی همچنان نمیتونم برم چیکار میتونبم بکنم ایا میشه این dns رو رو تنظیمات مودم انجام بدم که رو هیچ دستگاهی به مشکل نخورم؟