دوستان خوزستانی اونجا هم اینترنت با خاک یکسان کردن؟؟؟؟
Printable View
دوستان خوزستانی اونجا هم اینترنت با خاک یکسان کردن؟؟؟؟
اول برو دفترشون یه فرم تخلیه پر کن بعدش بیا یه شکایت به 195 بکن سریع تخلیه میشه خطتنقل قول:
سلام دوستان شما هم امروز صبح قطعی اینتر نت داشتید
حدوده ده دقیقه یه بار یا بیشتر لینکم می پرید.
تره بابا کفری شدیم رفت. اعصاب نمونده دیگه. خدا باعث بانیشو لعنت کنه .نقل قول:
سلام دوستان..میخواستم بیام مخابرات سرویس بگیرم.. سایتی چیزی داره؟ی سایت پیدا کردم .همه چی زده بود جز اینترنت رایگان شبانه ..الان من که بخوام ی سرویسی بگیرم .شبا رایگانه؟چطوریاس
فقط از 2 مگ به پایین رایگان داره. ساعت 2 تا 6. بستگی به گروهی داره که می افتی سرعتت. ممکنه تو گروهی بیافتی که مثلا 2 مگ بخری شبانه سرعتت تا 5 مگ بره. ممکنه تو گروهی باشه که اسمی بشه. اما کمتر از اسمی یعنی سرعت واقعی نداریمنقل قول:
مرسی....با اومدن به مخابرات انگاری دارم تیری تو تاریکی میزنم ..جوابای دوستانو خوندم بعضیا راضین بعضیا شاکی.بیشتر واسه دانلود رایگان شبانه میخوام .کار خاصی دیگه انجام نمیدم.خدا کنه تو گروه خوبی بیافتم ..نقل قول:
اره مشکل مخابرات اینه وضعیتش استیبل نیست. شب بخوابی صبح بیدار میشی میبینی کلا شبانه ها رو برداشتن. والا به قران.نقل قول:
برای تعرفه ها به سایت پارتاک مراجعه کن. برای ثبت نام زنگ بزن 2020 ببین نماینی تو شهرتون کجا دارن
سایت الان یادم نیست ادرسش. زنگ بزن 2020 بهت میگه
همچنان اوضاع اینترنت بسیار وخیم هستش پینگ افتضاح سرعت داغون معلوم نیست تا کی بخواد درست شه
من امروز مشکل قطعیم برطرف شد :n12:
صبح نمیدونم چه اتفاقاتی افتاده چون من تا 6 عصر خواب بودم :n09:
پینگ 37.221 عالی بود تا قبل از ساعت 2، با سرور فرانکفورت تو باری 130میلی ثانیه میداد.
الان با 2.189، روی اون خط سرعت 4 مگ رسیده :n39: