سلام
آقا شما رو به خدا کسانی که اطلاع درست و موثق دارند جواب سوالاتم رو بدند :
کسی که نیروی انتطامی یا ارتش بیفته، بعد از آموزشی که تقسیم شد و مثلا افتاد شهری غیر از شهر خودش، میتونه خونه اجاره کنه که مثل سربازهای بومی بعد از ظهرها از پادگان بره بیرون و صبح ها بیاد پادگان؟
من به دلایلی مجبورم اگر راه دور افتادم بعد از ظهرها وقتم دست خودم باشه(مثل خیلی از سربازان بومی که وقتی نگهبان نیستند بعد از وقت اداری میرن خونه!)
شنبه قراره برم برگ سفیدم رو بگیرم تا معلوم بشه کدوم ارگان افتادم.
بنده فوق لیسانس هستم و 30 سالمه و قرار بود معاف بشم اما به دلایلی نشد. در شرف ازدواج بودم که معلوم شد باید برم سربازی! خانواده ی عروس هم سنگ اندازی کردند و فقط به گذاشتن یک نشان رضایت دادند و گفتند عقد رو باید بعد از پایان سربازی انجام بدیم و با این اوصاف مناسفانه متأهل هم محسوب نمیشم.
اگر راه دور بیفتم میخوام خونه کرایه کنم که لااقل بعد از ظهرها تا شب از طریق اس ام اس همیشه با همسرم در ارتباط باشم. آیا شدنی هست؟
سوال بعدیم اینه که کدوم سریازها ممکنه پادگان ستاد مشترک ارتش بیفتند؟، یعنی کسی که نیروی دریایی یا هوایی یا زمینی ارتش آموزشی ببینه، ممکنه برای سربازی بیفته ستاد مشترک ارتش؟
و سوال آخر اینکه اگر در سربازی، یه سرباز به هر دلیلی با فرمانده و کادری هایی که باهاشون سر و کار داره خیلی صمیمی باشه، میتونه از طریق اونها مرخصی زیاد بگیره؟
دوستانی که اطلاعات دقیق دارند التماس میکنم جواب کامل بندن.
ممنون