بله نظر شما محترمه ولی بنده هم عرض کردم سلیقه ای هستش ب شخصه با بیس زیاد موافق نیستم همون بیس باند برام کافیه و کلا دوس دارم صدای موسیقی اغراق شده باشه چون برام هیجانی تر میشهنقل قول:
بله نظر شما محترمه ولی بنده هم عرض کردم سلیقه ای هستش ب شخصه با بیس زیاد موافق نیستم همون بیس باند برام کافیه و کلا دوس دارم صدای موسیقی اغراق شده باشه چون برام هیجانی تر میشهنقل قول:
ساب اصلا کارش بیس زیاد نیست. بحث سیستم های sq که پیش میاد حقیقت اینه که در بهترین حالت شما باید پاسخ فرکانسی خطی داشته باشید. الان شما در ماشین های sq واقعی که بشینید ممکنه سوال کنید ایا ساب هم بستید؟؟ لو فرکانس رو کواک اصلا نمیتونه پخش کنه. خیلی وقت ها که ما صدا رو زیاد میکنیم ناخواسته به دنبال فرکانسایی هستیم که از دست رفته ان. صدا رو زیاد میکنیم که اونها هم کمی شنیده بشن. وقتی رنج فرکانسی تکمیل بشه شما حتی از گوش کردن موسیقی با ولوم متوسط هم لذت بالایی میبری. همه جزییات در وولوم متوسط شنیده میشه.نقل قول:
بله کاملا درسته ممکنه سلیقه کسی به پایونیر بخوره چون همه دنبال سوری واقعی صدا نیستن. وقتی موسیقی رو با اسپیکر های مانیتورینگ گوش کنید تازه متوجه میشید موسیقی اصلی چی بوده. کلا اسپیکر های خیلی لول بالا که من گوش کردم و در حد سیستم های خانگی 50 تا 60 میلیون بودن افتخار صداییشون این بود که فکر میکردی صدا رو از حنجره خود خواننده داری میشنوی. صدای خام و کاملا دست نخوره که منو نا خوداگاه به خنده واداشت.
در رنج قیمتی ارزان قیمت من پخش x5100 کنوود و bt610 و اگه اشتباه نکنم دکلس جدید کنوود (سی دی نمیخوره) bt304 رو بیشتر میپسندنم. بدیهیه که هر کس با توجه به علاقه و سلیقه ای که داره باید دنبال صدا بره و ترجیها قبل از خرید صدای جنس مورد نظر رو گوش کنه .
مخلصم.
مهمولا با اسپیسر فلزی یا پیچ مهره یه 5 میل میارنش بالاتر امپ و نصب میکنن که هوا از زیرشم جریان داشته باشه ، اگر نخواید که کف ماشینتونو سوراخ سوراخ کنن روی تخته براتون اینکارو میکنننقل قول:
اینقد بد دست هست زیر صندلی که خودش ضد سرقت محسوب میشه برای نصبشم باید صندلی و 100% بازی کنید :دی
بازم جانمایی کراس بستگی به خودتون داره ولی اگر نظر من بود زیر داشبورد خیلی جای خوبی بود براش اینطوری متراژ کمتری هم سیم استقاده میکنید برای توییتر ووفر
توی رودری و در فقط نذاریدش 1% اگر یه ابی بهش برسه حیف میشه
دوست عزیز پخش فقط پایونیر بگیر ( نظر 90% مردمه که بهترین پخشا رو داره حرف من نیست) ... صدای شفاف و کریستالی با بیس هیجانینقل قول:
در عوض پخشای کنوود صدای خفه و بمی دارن
سونی هم صدای فلت داره و اصلا از لحاظ ظاهری جالب نیست
بهترین کار اینه خودت امتحان کنی تا بفهمی
ممنون میشم اینم جواب بدیدنقل قول:
دمتون گرم
دوستان قضیه Break-in رو براتون گفتمنقل قول:
الان هم میخوام یه قضیه مهم تر رو براتون بگم! و اون هم امنیت سیستمتونه!
متاسفانه همون روز که این مطلب رو نوشتم (صبح نوشتم) ظهرش تو یه محل شلوغ و پر رفت و آمد و نزدیک ایستگاه پلیس!!! شیشه ماشینمو شکوندن و پخشم رو (پایونییر Z7050) رو بردن!!
پس تا زمانی که شما تمامی تمهیدات امنیتی رو برای سیستم دلبندتون فراهم نکردین به نظر من هزینه نکنین! الان سیستم من ناقص شده! اونم تو این گرونیا! و پخش خودم رو بخوام
مجددا بخرم قشنگ باید 700 تومن بالاتر از قیمتی که خریدمش بخرم! تازه جور کردن همون مقدار پول هم بماند! برای همین تو این اوضاع اقتصادی یا قطعه ای نخرین یا اگه خریدین حتما دور از دسترس این جماعت خدا نشناس قرارش بدین! یا مکانیزمی رو فراهم کنین تا نتونن بدزدنش!
این همه زحمت نکشیدیم تا پول جمع کنیم برای سیستم که بدیمش دست یه مشت بی همه چیز نامرد :n03::n03:
دوستان باتری سمند LX رو 74 آمپر بگیرم یا 90 آمپر ؟ چه مارکی بنظرتون بهتره ؟ ( به سیستم زیر هیچی اضافه نمیشه )
Focal pc 710
Focal 130 ac
9400 Kenwood
SONY GS 820
سلام من که 74 امپر دلکور گرفتم.کافیه.نقل قول:
سلام دوستان کامپ فوکال 165 v1 بهتره یا هلیکس p62c?
هلیکس p62 . اگه بحث مچ شدن و چینش قطعات مطرح نباشه و به صورت کلی .نقل قول: