20 میلیون هوادر رو مسخره کرده اندنقل قول:
فکر میکنن میخوان بچه گول بزنن
20 میلیون هوادر رو مسخره کرده اندنقل قول:
فکر میکنن میخوان بچه گول بزنن
بابا نزارید که تایپ بخواب
صمد مرفاوی سرمربی استقلال 88
آخرین گمانه زنی ها از باشگاه استقلال حکایت از آن دارد که پس از رایزنی ها و مذاکرات فراوان با گزینه های مختلف در نهایت صمد مرفاوی جدی ترین گزینه برای هدایت تیم فوتبال این باشگاه در لیگ نهم خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه امیرقلعه نویی و امیررضا واعظی آشتیانی به دنبال اختلاف نظرهایی که داشتند به همکاری با یکدیگر پایان دادند، از گزینه های مختلف و متعددی برای سرمربیگری آبی پوشان تهرانی نام برده شد.
این در میان برخی اظهار نظرها نیز حکایت از آن داشت که احتمالا یک مربی خارجی هدایت استقلال را در رقابتهای لیگ نهم برعهده خواهد داشت.
اما آخرین گمانه زنی های خبرنگار مهر حاکی از آن است که مسئولان باشگاه پس از بررسی گزینه های مختلف در نهایت نظر مثبتی روی صمد مرفاوی دارند تا از وی به عنوان سرمربی آبی پوشان در لیگ نهم استفاده کنند.
صمد مرفاوی که سالهای 1385 و 86 نیز به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال فعالیت کرده است، فصل گذشته به عنوان دستیار اول امیرقلعه نویی در کنار آبی پوشان بود و با این تیم به عنوان قهرمانی لیگ هشتم دست یافت.
قرار است سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تا پایان هفته جاری به طور رسمی معرفی شود.
آقا از الان بیایید در مورد اینکه فصل بعد چرا سهمیه ی آسیا رو هم کسب نمی کنیم بحث کنیم که البته همه چیز مشخصه و جای بحث نداره پس ختم جلسه رو همین جا اعلام میکنم به امید بهترین استقلال در سال 90.
سلام
فقط دعا ميكنم اين "آخرين گمانه زني ها" اشتباه باشه.فقط خدا كنه.
امیرخان! با احساسات 30 میلیون هوادار بازی کردی !
امیرقلعه نوعی در حالی با واعظ آشتیانی مدیرعامل استقلال درگیر شد که بیشتر هواداران استقلال (بیش از 85% هواداران) در این مورد حق رابه امیرقلعه نوعی میدادند که خودم یکی از اونها بودم.گذشت و گذشت تا اینکه مهندس زریبافان عضو هیت مدیره استقلال تهران در مصاحبه ای با شبکه خبرگزاری جمهوری اسلامی اعلام کرد که امیر قلعه نوعی هنوز هم گزینه اول سرمربی گری استقلال است.بعد از این مصاحبه امیرقلعه نوعی اعلام کرد که حاضر است به خاطر هواداران ! و درخواست باشگاه استقلال به این تیم برگرده و ...
دین خودشو ادا کنه
اما ساعتی از این خبر نگذشته بود که سایت رسمی باشگاه استقلال و در تیتر یک خودش مهندس زریبافان به کلی مصاحبه خودش رو تکذیب کرد
و اعلام کرد به هیچ عنوان قلعه نوعی گزینه مربی گری استقلال نیست و نظر نظره واعظ آشتیانی است چون او اختیار تام دارد.
مشخص بود که راه امیر قلعه نوعی برای برگشت به استقلال و پشیمانی قلعه نوعی ! بسته شده. هواداران در حمایت از قلعه نوعی واعظ رو به باد
انتقاد گرفته و به او توهین میکردند.اما فردای ان روز قلعه نوعی با قراردادی یک ساله رسما سرمربی سپاهان اصفهان شد.و در اولین اظهار نظر رسمی
اعلام کرد که من از این به بعد یک سپاهانی هستم !!!
من با اقرار به اشتباه خودم در حمایت از قلعه نوعی اعلام میکنم که واقعا حق با واعظ آشتیانی بوده و قلعه نوعی اصلا به درد استقلال نمیخوره
چون اصلا تعصب نداره و با احساس هواداران استقلال نیز بازی کرده.
نمونه دیگره این ادعا رو میتونین در زمانی که وی در مس کرمان مربی گری میکرد جستجو کنید.
قلعه نوعی وقتی در لباس مربی گری مس کرمان استقلال تهران رو در کرمان یک بر صفر شکست داد مشتش رو گره کرد و خوشحالی خودش رو
از شکست دادن استقلال تهران اعلام کرد !!!
دیگه عرضی ندارم. قضاوت با تمام هواداران استقلال
----------------------------
نویسنده : بهمن هاشمی(bahmanabi)
تائید میشه :10::10::10:
خبري كه هواداران را خوشحال ميكند/ بازگشت سامره به استقلال
استقلاليها همچنان به جذب بازيكنان شاغل در فوتبال امارات تاكيد دارند. بعد از آنكه شايعه جذب اولادي شنيده شد، روز گذشته از باشگاه استقلال خبر رسيد احتمال حضور ايمان مبعلي نيز در اين تيم كم نيست اما جديدترين خبر از باشگاه استقلال مربوط به جذب علي سامره است ...
سامره در گفتوگويي كه با مسوولان باشگاه استقلال داشته، تمايل خود را براي حضور دوباره در اين تيم اعلام كرده است.از طرفي نزديك شدن به جام جهاني و صعود احتمالي تيم ملي، بسياري از لژيونرها را بر آن داشته تا در ليگ برتر به فوتبال خود ادامه بدهند كه علي سامره هم از اين قاعده مستثني نيست. استقلاليها براي جذب سامره البته مبلغ قابل توجهي در نظر نميگيرند.
پيشنهادي كه به ايمان مبعلي شد در اختيار علي سامره هم قرار گرفته تا اين بازيكن هم احتمالا با رقمي نه چندان بالا به استقلال بيايد. قرار است سامره پس از حضور در تمرينات تيم ملي مذاكرات نهايي خود را با استقلال انجام دهد تا شايد پس از چهار - پنج سال دوباره به استقلال برگردد.
جان واريو : به اين زودى ها از استقلال جدا نمى شوم جدايى فابيو جان واريو تنها در صورتى از استقلال امكان پذير مى شود كه مسئولان اين باشگاه با جدايى وى موافقت كنند. اين هافبك برزيلى به احتمال زياد براى فصل آتى هم با پيراهن آبى به ميدان خواهد رفت. گفت و گوى ما با او را بخوانيد:
• مقابل الجزيره به ميدان نرفتى. دليلش چه بود؟
- به دليل مسموميتى كه در امارات برايم پيش آمده بود نتوانستم بازى كنم. خودم خيلى دوست داشتم در اين ديدار آخر تيم را همراهى كنم اما متأسفانه بدنم ناآماده بود. حتى در نيمه دوم هم به قلعه نويى گفتم اگر صلاح مى دانند من را به بازى بفرستند اما او به دليل اينكه وضعيتم را نامناسب ديد از بازى دادنم صرفنظر كرد.
• گفته مى شد قبل از سفر به امارات به دليل پرداخت نشدن مطالباتت قصد همراهى استقلال را نداشتى؟
- من فقط از مسئولان باشگاه خواستم مطالباتم را پرداخت كنند. خب من بازيكن هستم و تنها از اين طريق امرار معاش مى كنم. مسئولان استقلال به من قول دادند با بازگشت به ايران درصدى از مبلغ قراردادم را پرداخت كنند.
• تا چه مدت در برزيل مى مانى؟
- با اجازه از مسئولان باشگاه استقلال يك ماه در كشورم خواهم بود. به هر حال يك سال از خانواده ام دور بودم و دوست دارم در اين تعطيلات در كنار آنها باشم.
• فصل بعد هم در استقلال مى مانى؟
- استقلال تيم بزرگى است و من دوست دارم در اين تيم باشم. در اين يك سال از اين تيم خاطرات خوبى دارم. هواداران استقلال هم خيلى به من لطف داشتند. آنها هميشه من را مورد حمايت خود قرار دادند و به همين دليل هيچ وقت نمى خواهم به اين زودى فوتبال ايران را ترك كنم.
• چند پيشنهاد هم از تيم هاى ديگر دارى. درست است؟
- خب من هم مثل هر بازيكن ديگرى با چند پيشنهاد مواجه هستم اما به هر حال هنوز با استقلال قرارداد دارم و به همين دليل در خدمت اين تيم خواهم بود.
• پس با اين حساب پاسخ تو به اين باشگاه ها منفى بوده است؟
- به آنها گفتم نمى توانند به صورت مستقيم با من وارد مذاكره شوند. به دليل قراردادى كه با استقلال دارم متعهد به قوانين هستم. من الان بازيكن استقلال هستم و تيم هاى خواهان من تنها از طريق مذاكره با باشگاه مى توانند به دنبال جذب من باشند.
• احتمال جدايى ات از استقلال چقدر است؟
- استقلال را دوست دارم و اولويت اول من هم اين تيم است. تنها در صورتى از استقلال جدا مى شوم كه مسئولان باشگاه من را نخواهند. اميدوارم فصل بعد هم با پيراهن اين تيم به ميدان بروم تا باز هم با گلزنى هايم باعث خوشحالى هواداران آبى شوم.
ابرار ورزشی
مذاكره مرتضى اسدى با استقلال تهران مرتضى اسدى، شكار جديد استقلال؟ يعنى اين اتفاق مى افتد تا مدافع ارزشمند صباى قم - كه از نظر وزن فوتبالى، بالاتر از خيلى از مدعوين تيم ملى است - لباس آبى را برتن كند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسدى البته غير از استقلال تهران، هواخواهان بسيارى دارد؛ سپاهان، فولاد، ذوب آهن، سايپا و پرسپوليس هم براى اسدى پيغام فرستاده اند كه تو را مى خواهيم اما اسدى فعلاً كه جوابى به پيشنهادات رسيده نداده است. ديروز كه اسدى با يكى از مسئولان مجرب .باشگاه استقلال مذاكره كرد، عنوان نمود كه اولويت با استقلال است. بايد ديد در نهايت چه اتفاقى مى افتد؟
اگه ژنرال تعصب نداشت وقتی تیم به دسته 3 سقوط با تیم نمیموند.... وقتی که همه جا زدن اون بود که تنها یار و یاور تیم بود .... و تیم را به دسته لیگ اورد ...... اگه تعصب نداشت تیم 13 را تحویل نمیگرفت....اگه تعصب نداشت بعد از مصاحبه زریبافان اهلام نمیکرد که حاضرم برگردم .... از پشت بهش خنجر زدن .... اگه تعصب نداشت بیانیه صادر نمیکرد که من هیچ کاری با تیم استقلال ندارم مثل خیلی از قدیمی های استقلال میتونست واسه تیم حاشیه درست کنه ... دوست من منتظر بازگشت ژنرال باش.نقل قول:
یه لطفی کن و لینک این مطلب را بده