عرض شود Attenuation خط من قبل از تغییر سرویس 19 و SNR خط قبل از تغییر 17 بود...نقل قول:
پس قاعدتا همه ایراد از خط نمیتونه باشه .. نمیدونم والا...
Printable View
عرض شود Attenuation خط من قبل از تغییر سرویس 19 و SNR خط قبل از تغییر 17 بود...نقل قول:
پس قاعدتا همه ایراد از خط نمیتونه باشه .. نمیدونم والا...
دوست گرامی، من به گذشته کاری ندارم وضعیت خط شما در حال حاضر برای این سرویس افتضاحه و سرعت پایینتون و قطع و وصلهای فراوان و پاکت لاستتون بخاطر همین وضعیت کنونی خطتونهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تلفن بی سیم دارم خونه..با اسپلیتر وصل بود.. اونو درآوردم شده این..:n02:نقل قول:
اسپلیتر خرابه یعنی؟
و البته اینم پینگ
SNR بازم پایینه..ببینم بازم میتونم کار دیگه ای بکنم
الان با این سرعت دانلودی که دارید دقیقا مناسب سرویس ۸ مگابیت هست و اگر نویز رو کم کنید جلوی پاکت لاستها و پینگ بد رو خواهید گرفت، تلفن بیسیم هم میتونه ایراد از اسپلیتر باشه هم امواجی که خود پنل گوشی منتقل میکنه و هم ممکنه اداپتور گوشی بیسیم شما نزدیک مودمتون باشه که تاثیر گذارهنقل قول:
داداش این سایت(فیلم تو مدیا)که ازش فیلم دانلود میکنی داخلی حساب میشه؟نقل قول:
الان تست کردم tb28.Trainbit.com رو و بین الملل حساب کرد..در حالی که توی لیست اینترننت داخلی هست...عچیبه.نقل قول:
حالا upload10.ir رو باید چک کنم ببینم این چجوریه..
annex M رو تو تنظیمات غیرفعال کنید تا کشش خط بیشتر شه.نقل قول:
یه بار با g.dmt و یه بار adsl2+ جداگانه چک کنید.g.dmt کشش خط رو تا 8mbps محدود میکنه اما باعث میشه snr تا حدودی بهتر شه.
ممنونم.نقل قول:
3- بازگردوندن مبلع رو متوجه نشدم. من سرویس ها رو به صورت پیش پرداخت میگیرم، مبلغ تو این حالت چطوری به من برمیگرده، اعتبار میده مثلا یا از سرویس بعدی هزینه کم میکنه؟
4- این رو دو بار از 2020 پرسیدم جوابهای مختلف گرفتم.
و یه سوال جدید، من دوتا عکس مختلف برای رنگین نت دیدم برا همین شک کردم، من میتونم یک ماهه پیش پرداخت رنگین نت بگیرم یا باید حداقل سه ماهه باشه؟
5- رنگین نت مثلا سه ماهه اش، همه حچم سه ماه رو اولش میده یا هر ماه اون 100 گیگ رو شارژ میکنه؟
ممنونم.
اولا که اگر سرویس جدیدتون ارزانتر از قبلی باشه مازاد مبلغ تو پنلتون به عنوان اعتبار باقی میمونه برای خریدهای بعدی اگر سرویس جدید گرانتر هم باشه از قیمتش کم میشه و باید اینترنتی ما به التفاوت رو پرداخت کنید که مصرفتون بصورت روزشمار محاسبه میشه، دوما تمام سرویسها بصورت پیش پرداخت و پس پرداخت قابل دریافت هست، سوما مهم نیست چه عکسی دیدید برخی از سرویسها در تمام مراکز مخابراتی ارائه نمیشه و باید از ۲۰۲۰ استعلام کنید و همچنین رنگین نت سرویسهاش ۳ ماهه ۶ ماهه و یکساله هست. سوما بستگی داره مثلا من روی خط مغازهام ۳ ماهه رنگین نت پیش پرداخت دارم کل حجم دوره رو بهم داد همون روز اول و در خونه همون سرویس رو پس پرداخت دارم یکساله و هر ماه به ماه شارژ میشه تا بتونند پولشون رو هر ماه بگیرندنقل قول:
سلام
طرح رنگین نت مخابرات هنوزم هست ؟
قرار دادش ۱ سالس یا ۶ ماهه ؟
- - - Updated - - -
سلام
طرح رنگین نت مخابرات هنوزم هست ؟
قرار دادش ۱ سالس یا ۶ ماهه ؟