سلامنقل قول:
8 مگابیت؟
فکر میکنم اکثر اپراتورها ی موبایل سرعتشون 40 50 مگابیت هست یکیش همین خود ایرانسل روی LTE
و
ADSL ها اغلب بالای 8 مگابیت سرعت دارند
Printable View
سلامنقل قول:
8 مگابیت؟
فکر میکنم اکثر اپراتورها ی موبایل سرعتشون 40 50 مگابیت هست یکیش همین خود ایرانسل روی LTE
و
ADSL ها اغلب بالای 8 مگابیت سرعت دارند
دوست عزیز 8 مگ سرعت حداقل هست بسته به موقعیت و مکانی وترافیک شبکه ممکنه بالاتر از 8 مگ حتی تا 70 مگ دریافت کنیننقل قول:
منم زنگ زدم و از سرعت شکایت کردم گفتن قانون وضع کردن که به خاطر پهنای باند سرعت رو روی هشت مگ محدود کردننقل قول:
و ربطی نداره نزدیک انتن باشید یا نباشید
بیشتر از هشت مگ فعلا گفتن به کسی ندید
گفتم من اسکرین شات دارم از شهر های دیگه که سرعت تا 50 مگ هم حتی بوده
میگه این قانون وضع شده و نهایت سرعت 8 مگ هست
منم گفتم این باشه ارزش نداره که
همین رو شاتل هم میده تازه هم دانلود شبانه داره و هم شاتل لند داره و هم هدیه های تخفیفی داره
ارزش نداره که من 400 تومن خرج کنم برای این سرویس
گفتن انتقادتون رو ثبت میکنیم و به بالادستی ها منتقل میکنیم ولی فعلا به ما گفتن محدودیت هشت مگ داره این سرویس
تست 4G دیشب ساعت 4:20
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 تا سایت مختلف رو لطفا مطالعه کنید بعد بیایید این تاپیک رو با نظرات کارشناسی پر کنید !!! اون از طرفداری بیمورد از ایرانسل اون دفعه الان هم که ورژن 12 تا 600 مگ هست ؟؟؟؟نقل قول:
ورژن 8 داریم حداکثر اول از همه دوما هم حداکثر تا 1.2 گیگابیت ساپورت میکنه
شما لازم نیست یه من چیزی یاد بدی خیلی از ایرانسل شاکی هستی سرویس نگیر کسی مجبورت نکرده!نقل قول:
شما بهتره مطلبتو بخونی این که شما لینک دادی ربطی به این مدل LTE نداره اون که شما لینک دادی یه مدل دیگه هست! LTE UE
تا ۸ داریم؟!
پس اینا رو هوا مطلب نوشتن؟ بهتره در مورد تسکتای من نقل قول نکنی!
اینو بخون حوصله نداشتی هم برات این تیکش رو مینویسم
لطف کن دیگه منو تگ نکن!نقل قول:
Qualcomm announced that its upcoming flagship SoC, the Snapdragon 820, will be the first chip to support 600 Mbps downlink Cat 12 LTE, 150 Mbps uplink Cat 13 LTE, and the brand new LTE-U technology.
Qualcomm outs 600Mbps Cat 12/13 X12 LTE modem
این تست رو واسه شما گرفتم پینگ ۲۲ سرور ایران با همین LTE باند ۷نقل قول:
قدرت signal -69
سیگنال بهتر بود شاید پینگ کمتر هم میشد
شبانه هنوز تست نکردم ولی همینطوری تست اسپید میزدم همین سرعت زیر 5 مگ نمیادنقل قول:
برای من گاهی میاد !نقل قول:
سمت خیابان کارگر!
نقل قول:
دوست عزیز اگه سایت گوگل رو میشناسی توش عبارت LTE Cat 12 Speed رو سرچ کن تا هم ببینی کت 12 وجود داره، هم ماکزیمم سرعتش رو توی چیپست های موجود ببینی، نتایج رو ببین بعد اظهار فیض کن
همین الان هم گوشیای کت 12 توی بازار موجود هست