رنج ایپی هایی 37 و 83 خیلی داغونن سرعت ندارند پینگشون هم خوب نیست
Printable View
رنج ایپی هایی 37 و 83 خیلی داغونن سرعت ندارند پینگشون هم خوب نیست
پشتیبان ها، پ.خ بدید، براتون شماره میفرستم مشکل منو برطرف کنید، از وسط به دو طرف شدم :n34:
ممنون فرشاد. حواسم نبود. تند تند خوندم...
من 1 ماه پیش درحالی که روی ip 5.233.204 بودم با پشتیبانی تماس گرفتم وگفتم این ip نت نداره و هر موقعی هم از روز امکان اومدنش هست. حتی شبا که اتوماتیک ip رو میپرونن اگه احیانا خوردی به این دیگه هیچی. باید هر شب بیدار بمونی خدایی ناکرده به تور این ip نخوری.
الان یک ماه گذشته و هنوز این ip نت نداره.
تخلیه نمیشهنقل قول:
من اون یکی خطم الان 8 ماهه شارژ نشده و همینجوری زده در لیست جمع اوری
سرعت افتضاح پایینه حتی الان....الان سرعت دانلود 30:n27::n27::n27:
آره امشب نت فکر کنم ملین خورده :n09:
با 32 کانکشن، به زور میشه از سایت ایرانی 200 گرفت :n35:
همین مشکل فعلی کم بود، سرعت رو هم کم کردن...
یه نفر توی زیرساخت که احتمالا یه STM شخصی برای خودش داره، وایساده بالا، اینجوری :n09: ملت به فلانم :n09:
گروه ما خوبيش اينه كه ماشالله توپ تكونش نميده نه قطعي نه افت سرعت نه اينترنت كاملا حجمي اصلا توي گروهمون معنايي نداره فكر كنم بخاطر همگروه بودن با افراد ويژه باشه:n09:
نقل قول:الان میام سراغ دوتاتون... نمیدونم کدوم بووووووقی منو انداخته رو یه سوییچ آشغال یا شلوغ، سر ساعت 2 پینگ میره 700 سرعت هم تا ساعت 3 طرف 200-300 میچرخه بعدش بهتر میشه.نقل قول:
این وسط یه چیزی خرابه! من همه ی این مشکلات افزایش پینگ و ... رو از مودم تا گیت وی دارم! یعنی بعد از گیت وی همه چیز عادیه!
پشتیبانی هم میگه: من هیچی نمی بینم(بی لاخ)
شیطونه میگه بصورت شبانه برم MDF مخابراتو بریزم به هم خوب مشت و مالش بدم که به غیر تعویض کامل قطعات قابل راه اندازی نباشه! :n34:
تا 2-3 روز دیگه، اون خط رو میبرم تخلیه کنن، میرم پارس یا شاتل. یعنی فراخ تر از پشتیبانی مخابرات نیست. به هر کی میگی، میگه من مشکلی نمی بینم(یعنی داری دروغ میگی). بش میگم آقا یکیو بفرستید هزینه شو میدم! انگار مثلا یه نفر بره سوییچ ها رو چک کنه، آتیشش میزنن :n34:
اگر مشکل تا گیت وی نبود، میشد یه جوری حلش کرد...:n28:
دوستان برای کاهش سرعت بیش از حد اینترنت لطفا فردا همگی به 2020 زنگ بزنید مشکلات اینترنت مخابرات رو هم میدونن دیگه بهشون دوباره بگید