من ریست نمیکنم خودش سوییچ میکنه ولی کار ازمحکم کاری عیب نمیکنهنقل قول:
Printable View
من ریست نمیکنم خودش سوییچ میکنه ولی کار ازمحکم کاری عیب نمیکنهنقل قول:
نیازی نیست. از ساعت 2 بامداد خودبخود به ترافیک شبانه منتقل میشه.نقل قول:
تصویر زیر جدول سرویسهای کمپین رنگین نت هست. تمام اطلاعات مورد نظر و توضیحات داخلش هست. (سرویسهای افزایش سرعت و سرویسهای دانلود شبانه)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان تغییر با سرعتهای مختلف و مدت قرارداد مختلف و ساعات شبانه مختلف فراهم میباشد به شرطی که سرویس مورد نظر در او مرکز مخابراتی امکان دریافتش وجود داشته باشه، با شماره ۲۰۲۰ تماس بگیرید، در صورتیکه در مرکز مخابراتی شما دستورالعمل به جهت فعالسازی پکیج مورد نظر وجود داشته باشه سرویس مورد نظر شما رو مطابق میل شما تغییر خواهند داد.نقل قول:
لطفا از خودتون ویژگی نسازید، سرویس چند برابر سرعت مختص چند سرویس خاص هست نه کل سرویسها و ضمنا در تمام مراکز مخابراتی این سرویس ارائه نمیشود در حال حاضرنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
به هیچوجه نیاز به رستارت مودم نیست، با تقریب حدودا ۱۰ دقیقه تو دانلود منیجر خودتون زمانبندی رو ست کنید، مثلا من ساعات ۵-۱۱ ترافیک سحرخیز دارم بین ساعت ۰۴:۵۵ تا ۰۵:۰۵ استارت میکنه و ساعت ۱۰:۵۵ تا ۱۱:۰۵ هم خارج میشه برای همین دانلود منیجر رو ست کردم شروع ساعت۰۵:۰۵ و پایان ساعت ۱۰:۵۵نقل قول:
دوتا سوال داشتم:
1- من از 12 خرداد سرویسم رو پیش پرداخت کردم یعنی فقط 12 روز سرویس قدیم یعنی 512 نامحدود رو داشتم ولی برای قبضی که برای این دوره خرداد و تیر اومده، نزدیک 70 تومن هزینه اینترنت منظور کردن. تماس با 2020 و مرکز مخابراتی هم فایده نداشت، شکایت گذاشتم.
کسی تجربه مشابهی داره؟
2- متوجه نمیشم چرا به نظرتون کمپین رنگین نت خوبه، من نت عادی میگیرم 90 گیگ 50 تومن که سرشار همین 8 مگ میشه 100 گیگ یعنی 10 گیگ بیشتر (البته 200 گیگ شبانه داره که به درد من خیلی نمیخوره چون ریسک داره بذاری دانلود یههو تموم بشه شبانه). دلیل خاصی داره من متوجه نشدم؟ شاید چون من ماهیانه میگیرم مشخص نیست برام.
3- اگه کمپین بگیریم و بخوایم تغییر بدیم سرویس هزینه درییافت میکنن؟
4- اگه وقتی سرویس من حجمش تموم شده باشه ولی زمان داشته باشه، همون سرویس رو بخرم (پیش خرید)، رو قبض هزینه میاد؟ چندین صفحه پیش یکی یه چیزی در این مورد نوشته بود که پیدا نکردم.
ممنون میشم اگه کسی پاسخ بده.
2- متوجه نشدن شما بخاطر اینه که شبانه برات اهمیت نداره. طبیعتا برای کسی که بدردش میخوره از خرید معمولی بهتره کمپین رنگین نت. (شبانش هم خیلی دقیق حجم کم نمیکنه و بیشتر از اون 200 گیگ بین الملل در اختیار میزاره عملاً)نقل قول:
3- تغییر سرویس هزینه اضافی نداره. تا روزی که مصرف شده محاسبه و باقی روزهای مونده رو برمیگردونه مبلغش رو
4- زمان فقط مونده باشه باید حجم اضافه بخرید و سرویسی که رزرو میخرید تا سوزانده نشدن (باطل نشدن) سرویس فعلی فعال نمیشه و هرچی مصرف کنید روی قبض به عنوان مصرف ازاد میاد. (حتماض با 2020 این مورد رو چک کنید)
سلام..نقل قول:
این اسکرین شات از مودم و سرعت دانلودم.. SNR از دیشب از 9 شده 7.6 !!!!:n04:
دیشب زنگ زدم گفت پروفایلتو تنظیم کردم یه ربع دیگه درست میشه ولی میبینید که نشد.
دوست عزیز پروفایلتون رو ست کردند و مشکلی ندارید اما چیزیکه مهمه و مربوط به سرعت دانلود پایین شما نویز بالای خطتون هست، قبل هر چیزی گوگل کنید و سعی کنید موارد ایجاد نویز رو برطرف کنید و وضعیت جدید خطتون رو کنترل کنیدنقل قول: