نقل قول:جواب داده بودمنقل قول:
Printable View
نقل قول:جواب داده بودمنقل قول:
از نرم افزار dns jumper استفاده کنید.نقل قول:
رو حالت mixed بزارید که بهترین رو خودش انتخاب کنه
------------------------------------------------------------------
دوستانی که سرویس 128 دارن سرعت دانلودشون چنده الان؟
به خصوص مرکز تندگویان
زیاد دانلود میکنید بهتون اخطار نمیدن؟
دوست گرامی بنده در مورد پارس آنلاین سوال کردم که حداکثر زمان رایگانش چقدر هست نه آسیاتک. (اینجا هم تاپیک پارس هست خوب)نقل قول:
دوستان دیگه هم اگه میدونن راهنمایی کنن
سپاس
دوست عزیز باور کن تو سایت خودش قسمت تعرفه ADSL نوشته اینطوری راحت تر پیدا می کردیا.نقل قول:
2 تا 7 صبح هست.
سرعت ها رو 4 مگ بسته شده و اگر هم رو 2 مگ بسته باشند می تونید بگید رو 4 براتون ببندند و این کار رو می کنند.نقل قول:
دوستانی که سرویس 128 دارن سرعت دانلودشون چنده الان؟
به خصوص مرکز تندگویان
زیاد دانلود میکنید بهتون اخطار نمیدن؟
اما خب کشش ها بسته به تعرفه فرق می کنه. مثلا ممکنه 128 رو 4 مگ تا 2 مگ بیشتر نگیره اما 412 تا 3.8 مگ بگیره. حق تقدم سرویس ها فرق می کنه اما پهنای باند همه یکیه.
و خیر نه اخطاری هست نه هیچی.. ساعت شبانه سرعت همیشه باز است و محدود هم نمیشود و محدود هم نمیشوید.
دوستان میدونم بیربطه ولی میخوام اطلاع رسانی کنممراجعه به امضا
ممنون از پاسخ شما ولی بنده 2 تا 7 رو میدونم. ببینید همونطور که قبلا عرض کردم قبلا که ساعت رایگان 1 شروع میشد تا 6 ما با دوستان اینجا از 12.30 تا 7 دانلود رایگان داشتیم میخواستم ببینیم آیا هنوز این موارد پابرجا هست یا نه.(البته با تغییرات ساعات)نقل قول:
سپاس
نه دیگه.نقل قول:
وقتی شده 2 تا 7 یهنی شده 2 تا 7 :):n12:
الان برای خیلی ها از 1:50 تا 7:14 هستش شما هم می تونی برای اطمینان تست کنینقل قول:
512 محدود متاسفانه خطم بیشتر از 1.6 نمی کشه توی adsl همیشه بدشانس بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ADSL Firmware Version :FwVer:3.12.8.31_TC3086 HwVer:T14.F7_7.0 Line State :Showtime Modulation :G.DMT Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :4.5 7.0 db Line Attenuation :63.5 31.5 db Data Rate :1696 512 kbps Max Rate :1760 708 kbps CRC :112 108
شما خطط نویز زیادی دارهنقل قول:
حتما پیگیری کن
مشکل لینک نداری؟
دوستان ای پی من بعضی وقتا تو رنج91.99.202.9 هست بعضی وقتا 188.245.48.226 ! واسه شما هم اینطوریه؟!؟