با سلام و عرض وقت بخیر
نزدیک به 6 ماه از عملیات کابل برگردان محل زندگی (محل خط تلفن مورد نظر ) میگذرد و با توجه به اینکه اینترنت پرسرعت بعد از این قضیه به بعد فقط به صورت انحصاری توسط شرکت مخابرات استان تامین میشود و هیچ شرکتی حق ارائه ندارد ، اوایل سرویس های خریداری شده سرعت و کیفیت مطلوبی داشتند اما در عرض این شش ماه پر سرعت ترین سرویس ممکن در کشور را (سرویس 10 مگ محدود) با بدترین کیفیت و کمترین سرعت به ما ارائه دادند (این پروسه ی درد آور در عرض این شش ماه اتفاق افتاده است). حتی در ذیل سرویس های خریداری شده درج کرده اند که این سرویس دانلود رایگان شبانه دارد و درتوضیح آن نوشته اند که "از ساعت 1 تا 7 بامداد " اما همین الان که ساعت از 1 و نیم شب گذشته ، بنده حجم خریداری شده ی خودم رو از دست دادم !! یعنی در این موعد زمان اصلا تعهد رایگان بودن عمل نمیشود .
حال این زمان شروع دانلود رایگاه از ساعات 3 به بعد شروع میشود که سرعت سرویس را در این ساعات در کمترین حد خود یعنی 60 کیلوبایت در ثانیه (آنهم برای سرویس 10 مگ!!!) قرار داده اند.
در این شش ماه نهایت بی تعهدی و بی مسئولیتی این شرکت کاملا واضح و مبرهن شده است . بنده ....... از این شرکت شکایت خودم رو به شما ارجمندان اعلام میدارم و درخواست رسیدگی فوری و قطعی دارم . امیدوارم روزی برسد که ما قشر دانشجویان بتوانییم از این سرویس جهانی با شادی و رضایتمندی و بدور از پریشانی خاطر استفاده کنیم . انشالله با پیگیری های شما
باتشکر
پاینده باشید