والا دوست عزیز من این این مشکلاتو ندارمنقل قول:
منم 1 مگ دارم سرعت خوبه شبی 4 گیگ دانلود دارم تلگرامم مشکل داشت عکسها باز نمی شد بعد یه برنامه نصب کردم به نام powerclean نصب کردم کش گوشیو پاک کرد الان مشکل ندارم
Printable View
والا دوست عزیز من این این مشکلاتو ندارمنقل قول:
منم 1 مگ دارم سرعت خوبه شبی 4 گیگ دانلود دارم تلگرامم مشکل داشت عکسها باز نمی شد بعد یه برنامه نصب کردم به نام powerclean نصب کردم کش گوشیو پاک کرد الان مشکل ندارم
من بیشتر از 2 هفتست این مشکلاتو دارم 512 نامحدودم حجمم هم تموم نشده برا تایم اوت هست مشکلات من و شمانقل قول:
میدونی چند برا رفرش کردم تونستم حالا جوابتو بدم زنگم زدم میگه از زیرساخته باید کنار بییای
تنها چیزی که راحت هست تورنته و مشکل ندارم باهاش
خواستی تایم اوت آنلاینتو ببیمنی یه گجت هست به اسم پینگ مانیتور
هی نمیخواد دستور پینگ بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودم خوبه مشکلی ندارم تو دانلود فقط تو باز کردن سایت ها و عکس ها یکمی ضعیف شده من با کامپیوتر میرم تلگرام در ضمن داداش تو شبی 4گیگ دانلود میکنی سرعتتو کم نمیکنن؟ من بیشتر از یه گیگ تو یه شب دانلود میکنم فرداش فاتحه ام خوندستنقل قول:
نه داداش اینطورم دیگه نیست مال شما گویا وضعش خرابه البته اندیشه گاهگاهی یه دونه از این کرما میریزه سرعت وبگردی رو کم میکنه بعد خوب میشهنقل قول:
نه دوست عزیز ظرف 14 روز تا این لحظه 51 گیگ تا حالا دانلود کردم تا حالا هم یادم نمیاد سرعتی کم کرده باشه اندیشه بعد از دانلود شبانهنقل قول:
البته همه اینا بستگی داره از چه سرورهایی دانلود کنی بعضی سرورها سرعتهاشون پایینترند لود پیجم دارم چک میکنم مشکلی خاصی ندارم چه سایتهایی مثلا؟
کسی این 25گیگ اندیشه رو خریده ؟
میخوام بدونم فقط پاییزه یا بعد هم انتقال داده میشه اگه استفاده نشه !
نقل قول:
من خریدم خیلی عالیه کلا در میاد 27250 با مالیات
ماهت تموم شد شارژ کنی هرچی اضافه اومد میره واسه ما بعد
فاکتورشو که الان دیدم پایان رو زده 1395/2/12 حالا حالاها وقته تا اون موقع که تموم میشه 100% :D
آره تو وبگردی الان بیشتر از یه هفته ست اندیشه مشکل داره . مثلا یهو می بینی پنج دقیقه هیچ سایت داخلی رو باز نمیکنه یا بر عکس فقط سایتهای داخلی باز میشن! در طول روز بارها این اتفاق تکرار میشه . موقع دانلود از بعضی سایتها هم گیر و گور زیاد داره .نقل قول:
اره اره منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
اندیشه 1 مگ حجمی دارم ولی در حد دایل آپ هم نمیتونم پیج باز کنم!