داداش این چه راهنمایی هست میدی به مردم اندیشه 1 چیز بدردبخور داشت اونم دانلودش بود بقیش آشغالهنقل قول:
منم تا حالا گیرکردم سرش دانلودش بود که اونم یه مدته نابود شده و سرعت به شدت نوسان داره
Printable View
داداش این چه راهنمایی هست میدی به مردم اندیشه 1 چیز بدردبخور داشت اونم دانلودش بود بقیش آشغالهنقل قول:
منم تا حالا گیرکردم سرش دانلودش بود که اونم یه مدته نابود شده و سرعت به شدت نوسان داره
حرف دوستمون تایید میشهنقل قول:
در حال حاضر اندیشه توصیه نمشه
ما که تالش هستیم اندیشه بهترینه ، الانم شبا سرعتش رایگان رفته بالاتر
با اونکه مخابرات-شاتل-صبانت-اسیاتک هست
سلام دوستان. بیشترین سرعتی که سرویس ها تو رشت میدن چه سرعتیه. الان مخابرات تهران 16مگابیت میده. رشت هم این سرویسو داره!؟
من تا 12 خبر دارم اونم برا اینکه نصف بیشتر رشت سیمکشیای تلفون داغونه نویز شدید داره برا 8 هم درخواست میدی میگن نویز خط اجازه نمیدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بالاترین سرویس 12 مگ هست فعلا
سلام علیکمنقل قول:
مثل اینکه ما عضو تازه واردیم حرف ما مورد تایید نیست.
سرعت دانلود نامحدود اندیشه 128 کیلوبیت بر ثانیه سرعتی برابر 60 تا 80 کیلوبایت بر ثانیه داره. که مورد انتظار دوست عزیز که دانلود زیادی ندارن قابل قبول هست.
داشتن نوسان مربوط به وضعیت خط شما است. کنترل کنید
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
اندیشه و شاتل رشت رو من مطمئنم هر دوتا 8192
علیکم سلام اخوینقل قول:
جون داداش یا کارمند اندیشه هستی یا حرفیو که بهت زدن کپی پیست کردی :n08:
داشتن نوسان مربوط به وضعیت خط شما است. کنترل کنید :n20:
این اندیشه باز چند روزه سرعت وبگردیش افتضاح شده عکسارو تو تلرگام به زور باز میکنه خیر سرشون 1مگه
بعدشم من احساس میکنم سرویس های حجمی که به 10روز میرسه پایان اعتبارش اینا از عمدا سرعتش رو کم میکنن برای کسی اینجوری هست؟