دوستاني كه دنبال يه گوشي 4g با قيمت مناسب هستند پيشنهاد ميكنم به هواوي assend y550 يه نگاهي بندازند آل ديجيتال ۴۵٠ ميفروشه. اينم لينك مشخصاتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent using Android ForumReader app
Printable View
دوستاني كه دنبال يه گوشي 4g با قيمت مناسب هستند پيشنهاد ميكنم به هواوي assend y550 يه نگاهي بندازند آل ديجيتال ۴۵٠ ميفروشه. اينم لينك مشخصاتش:
Sent using Android ForumReader app
محتوای مخفی: تست نسل چهار ایرانسل - شهرک گلستان تهران - مجتمع مسکونی پارسیا
محتوای مخفی: تست نسل سوم ایرانسل - شهرک گلستان تهران - بلوار هاشم زاده
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال تست دوم
نمیدونم این مال چیه ولی برای من که کار کرد.
300 مگ اینترنت رایگان با فرستادن کد G3721 به شماره 4619 .
بعد از چند ساعت پیامی براتون میاد که 300 مگ اینترنت با هزینه 0 ریال برای شما فعال شد.
کلا دروغ زیاد میگه ایرانسل من اندیمشک هستم همه جای شهر رو رفتم همه دکل هارو چک کردم 3جی نشده !نقل قول:
بجنورد هم 15 روزی هست که تقریبا تمام آنتن ها 4G شده اند و وقتی سرچ میکنم همه جا 4G پیدا میشه اما هنوز تست نگرفتم. فعلا همراه اول رو عشقه [emoji3]. ) تحریم ایرانسل( [emoji6]نقل قول:
تقریبا سه ماهه شهر ما 3g شده و وضعیتشم 1 درصد بهتر نشد انصافا خودتون مقایسه کنید ببینید شهر ما جز120 شهری هست که ایرانویل میگه
تو این تست قدرت سیگال 3g من بهتر بوده موقع تستم کامل h+ بود ولی موقع گرفتن اسکرین شات h افتاده
مقایسه 2g و 3g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا با اومدن نسل ۴ کیفیت نسل ۳ تو روز بهتر شده
Sent from my iPhone using Tapatalk
یک هفته است که ایرانسل خبر داده که شوش، دزفول و اندیمشک تحت پوشش نسل سوم قرار گرفتن ولی هیچ خبری از حتی تجهیز دکل های سطح شهر نیست چه برسه به پیدا شدن سیگنال !نقل قول:
همراه اول هم قول داده بود توی بهمن دوازده شهر جدید خوزستان تحت پوشش نسل سوم قرار بگیره که از اون هم تا الان هیچ خبری نشده.
به نظر میرسه وعده سر خرمن باشه !
مقایسه تست سرعت ایرانسل و همراه اول
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
سلام نرم افزاری هست بفهمم نزدیکترین دکل که بهش وصل هستم کجاست
نرم افزار هم برای گوشی اشه هم برای لب تاپ که موپم دلینک سیم کارتی دارم
ضمنا حتما باید اینترنتش فعال باشه تا ببینم
من كه تو تهران هيجا 4G پيدا نكردم!!!
تو فرامرز عباسی هم مثل اینکه 4g اومده سرچ میزنم پیدا میکنه:n26:
دوست عزیز شک نکن یا دستگاهت معیوبه یا غیر سازگارنقل قول:
من ديروز كيش بودم و نسل سه داشتنقل قول:
چرا توي بررسي ميداني نيست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
کیش قشم درگهان استان هرمزگان نسل سوم هستند
راست میگیا چطور شد 120 تاااانقل قول:
امروز تو مسیری که میرفتم چک کردم ببینم کجا نسل چهار پوشش داره
از بهشتی که شروع کردم lte داشتمبهد مدرس شمال و بعد همت تا خروجی شهرک غرب یکسره متصل بود ولی اوجا شد 3g تا خروجی یادگار روی ۳ موند شک کردم نکنه قاطی کرده که شکم درست بود و با سوییچ کردن روی ۳ و مجدد ۴ رفت روی lte همت را تا سردار جنگل رفتم و از اونجا تا ابشناسان و بعد فرحزاد و یادگار و یعادت اباد
یکسره lte
هیچکجا حتی روی ۳ نرفت چه برسه به ادج
حداقل برای فضای خارج خیلی بهتر از همراه اول انتن میده
چقدر 4g 4g میکنین
چه فرقی میکنه وقتی سرعتش با 3g یکسانه؟
یه سرچ رو نت بزنید تفاوتهاش به غیر از سرعت مطالعه کنید
بزرگترین تفاوتش ای پی بیس هست و به تعداد زیادتری کلاینت در ان واحد میتونه سرویس بده
در شهرهای بزرگ دنیا تو نسل سه به همان بلایی مبتلا شدن که نسل دو ما شده یعنی انقدر مصرف کننده ها رفتن بالا که پهنای باد نسل ۲ و ۳ کشش نداره
مازنداران شهرای ساحلی از چابکسر تا چالوس رو من بررسی کردم تا عباس آباد کاملا تحت پوشش 3G بود اما از عباس آباد رفت رو E تا نزدیکای متل قو. از متل قو تا نزدیکای چالوس دوباره رفت رو 3G ولی باز قطع شد تا خود شهر تا ورودی ازادراه مرزن آباد
تو جاده چالوس - کرج هم کاملا رو E بود.
بین راه ندیدم جایی بره رو 3G تا کرج. کرج هم تحت پوشش بود تا داخل اتوبان کرج تهران. بعضی جاها باز قطع میشد ولی بیشترش فعال بود تا خود تهران. نهرانم کلا رو H بود در مسیرم.
به نظرم باید کمی منصفانه نظر بدیم. نسبت به چند ماه پیش تجهیز آنتن ها خیلی عالی بوده.
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
پینگ نسل چهار بهتره در صورت سیگنال خوب هم سرعتش بیشتره معمولا توی سیگنالهای خوب 16 مگ میده اما تری جی تو همون وضعیت 10 مگ بوده.نقل قول:
وبگردی نسل ۴ خیلی بهتره
ايرانسل تو اينستاگرام يه پست گذاشته كه تو مترو از اينترنت همراه لذت ببريد
تو مترو 3G راه انداخته؟
نسل 3 باطری رو داغون میکنهنقل قول:
سلام.نقل قول:
نه روی Edge هست ولی کاملا تحت پوشش اینترنته
من از ایستگاه ترمینال غرب تا میدون رسالت ( با تعویض خط در پیچ شمرون) تست کردم. کاملا روشن بود. پینگش خوب بود ولی سرعتش مثل همون سرعت جی پی آر اس !
چه جوری باید 4g ایرانسل رو فعال کرد؟
گوشیتون باید از نسل چهار روی فرکانس ۱۸۰۰ پشتیبانی کنه
سیم کارت هم باید Usim بگیرید.
Sent from my iPad Air (IOS 8.1)
تست 4G / شیراز
عکس هارو هم کراپ کردم که نگید حجممون رو خوردی :n02:
این بسته 3 ماهه 50 گیگ توی هر ماه چقدر میشه از 50 گیگ استفاده کرد؟
چجوریه محدودیت داره؟
ایرانسل شفاف سازی نمیکنه اصلا
نوشته دیگه 50 گیگ برای کل سه ماه. هر ماه هر چقدر دلت میخواد استفاده کن
درسته حتی در حالت مکالمه هم مصرف باتریش بالاترهنقل قول:
روی همین اصل من از دیروز گوشی رو گذاشتم روی edge ! مگر مواقعی که نیاز به اینترنت باشه
کاش دقیقا در همون شرایط تست 3g رو هم میگرفتی تا تفاوت پهنای باندشون در عمل بهتر روشن بشهنقل قول:
یک سوال مهم!
بالاترین سرعت تست شده ی 3g در ایران تابحال چقدر بوده؟
من 20 مگ سرعت دانلود رو با نسل 3 تو خونه میگیرم:n02:نقل قول:
مارک و مدل گوشیتون چیه و در کدام منطقه شیراز این تست را گرفتیدنقل قول:
بعضیها میگن با ۱۰ تومن بسته نامحدود بگیر
ولی من تو بستهاش که نگاه میکنم نیست که چجریست؟:n13:
بد این که زده ۲ تاار ۸ یعنی قبل اون کار نمیکنه ؟
گوشی من Sony Xperia Z3 Dual هست که فقط سیمکارت ایرانسل روش هستنقل قول:
این بالاترین سرعت هایی بوده که توی شیراز داشتم و جاهای دیگه اصلا سرعت در این حد نبوده
تست های 1 و 2 آخرای باهنر جنوبی هست و تست 3 سمت چهار راه ادبیات - بلوار گلستان
ولی جاهای دیگه مثل عفیف آباد ملاصدرا و چهار راه زرگری فقط 1-2 تا آنتن داشتم سرعت هم خیلی پایین بود
نمیدونم دقیقا دکل کجا هست که آنتن فول بگیرم اما خیلی جالبه که بیشتر نقاط شهر 4G میگیره اما فقط در حد 1 آنتن !
فکر کنم سیگنال 4G خیلی قوی تر هست تا 3G
چون همون جایی که من تست سوم 4G رو گرفتم و آنتن فول بود سیگنال 3G ضعیف بود و در حد 2 آنتن بود
دوستان چطوری میشه از نت گوشی به لپ تاپ استفاده کرد و دانلود کرد ؟ گوشی من هواوی هست
بسته نامحدود همون بسته شبانه هستنقل قول:
از ساعت 2 تا 8 صبح هم فقط میشه استفاده کرد و واسه ساعت های عادی باید بسته های معمولی بگیرید در کنارش
بسته نامحدود هم فقط 1 روزه هست و 1 هفته ای
البته اون بسته 24 گیگ شبانه به مدت 1 ماه هم خوبه اونم 10ت هست
باید اینترنت گوشی رو HotSpot کنید. با این کار گوشی شما تبدیل میشه به یک مودم وایرلسنقل قول:
نمیدونم که این گزینه دقیقا در کدام قسمت گوشی شما هست اما در تنظیمات گوشی گزینه Thethering & portable hotspot یا چیزی شبیه این رو پیدا کنید
اون رو فعال کنید و اینترنت گوشی رو هم فعال کنید
در ضمن میتونید روی اون پسورد هم بزارید تا کس دیگه وصل نشه به اینترنت گوشی شما
100 رحمت به همین ایرانسل بابا
دیشب یه همراه اول و انداختم تست کنم 3 جی دو تا آنتن میداد قطع میشد دوباره دو تا آنتن میداد آنتن میرفت 2 جی ام یه آنتنش هی کم و زیاد میشد اونم کجا وسط کرج خیابون مطهری ایرانسل 2 جی و 3 جیش اینجا فوله 4جی ام آنتنش اکثرا پره
تو سایت مضخرف ام سی آیم که میری بعضی لینکاش کلا خرابه از طریق کد که میخوای طرح بزنی بعضی عددا رو که انتخاب میکنی میگه کد وارد شده غلطه :n02: یکی نیست بگه غلطه اینجا چیکار میکنه برش دارید خوب
خلاصه به نظر من 912 برای کسایی که حال و حوصله شارژ ندارن و میخوان کلاس کاری داشته باشن به درد میخوره کلا همراه اول یه اپراتور سنتیه و به درد کسایی که دنبال طرح و مرح و سرعت و این چیزان نمیخوره ایرانسل به نظره من بهتره
سرانجام ایرانسل کوتاه آمد
بسته های اینترنت همراه حتی ارزانتر از قبل
8#*5*555*
6 گیگابایت اینترنت 3 ماهه: 25.000 تومان
خدا کنه بعد از دهه فجرم همین قیمتا بمونه خداییش اینترنت ایرانسل 100 شرف داره به رایتل و همراه اخرنقل قول: