نه هر ماه نمیتونی 1ماه در میون میتونی بخری ولی اگه کد تخفیف رو از یه نفره دیگه بخری میتونی هر ماه کد رو بزنی فقط تو پنل خودت هر 60روز یه بار میتونی فشفشه 40گیگ بگیرینقل قول:
Printable View
نه هر ماه نمیتونی 1ماه در میون میتونی بخری ولی اگه کد تخفیف رو از یه نفره دیگه بخری میتونی هر ماه کد رو بزنی فقط تو پنل خودت هر 60روز یه بار میتونی فشفشه 40گیگ بگیرینقل قول:
برا 40 گیگ باید میزان روز بیشتر از یک ماه باشه و چون فکر کنم پنل های وب یک ماه رو دقیقا بر حسب ثانیه حساب می کنه شما وقتی سرویس یک ماهه بگیری تا بخوای فشفشه رو فعال کنی اعتبارت کمتر از یک ماه تشخیص داده میشه و فعال نمیشه برا همین باید سرویس سه ماهه بگیرید تا بتونید فعالش گنید و ماه سوم هم فکر نکنم بتونید ازش استفاده کنید چون باز قضیه اعتبار کمتر از یک ماه پیش میادنقل قول:
دوستان اگه هر ماه 1 بار میشه خرید کرد، من از این آفر استفاده ای نمیکنم... اگه به درد کسی میخوره بگه
جناب من هم عرض کردم که آمار DUMeter با آمار پنل های وب مطابقت دارد!نقل قول:
دیگه چه نیازی به آنتی ویروس و این حرفاست؟؟؟
حرف های شما من رو یاد این پشتیبان های مخابرات شهرمون میندازه (سیستمتون رو اسکن کنید و ....)
سلام دوستان خسته نباشید.
بنده میخواستم سرویس 256 های وب که 8 گیگ ماهیانه حجم دارد را بررسی کنم. میخاستم بدانم روی 2 مگ بسته شده؟
سرعت روز و شب چقدر هست؟ سرعت تک کانکشن شنیدم کم هست درسته؟
(شهر قم)
آنچیزی که قرار بود باشه به اینصورته که هر 30 روز یکبار امکان خرید این فشفشه هست یعنی باید از آخرین تاریخ خرید شما سی روز گذشته باشه تا امکان خرید مجدد فراهم بشه .فکر می کنم به اینصورت هم هست.نقل قول:
برای خرید این فشفشه میتوان از بسته نیترو هم استفاده کرد شما یک سرویس سی روزه بخری یک نیتترو هم چاشنیش کنی به راحتی میتونی استفاده کنی پس نیازی به خرید سه ماه نیست
نکته اینجاست
ببخشید نمیدونم چرا پست ایشون پاک شده ولی من نقل قول رو برا پست کسی دیگه ای زده بودم , نوشته بودن با اینکه DU meter دارن ترافیک مصرفیشون با مقداری که پنل نشون میده مطابقت نداره , شاید این حرف برا شما خنده دار باشه چون تاحالا با تروجانی که عرض کردم روبرو نشدین :n01: ولی برای بنده که تاحالا چندین سیستم رو که آلوده بوده و نرم افزارهای مدیریت پهنای باند چیزی رو ثبت نمیکرده بررسی کردم این یه کار خسته کننده و وقت گیر شده . برای ازبین بردن تروجانی که عرض کردم حتمی باید سیستم قبل بوت اسکن بشه و بعد اون توسط آنتیویروس های معتبر که قابلیت شناسایی این فایل رو دارن (( من با bitdefende اسکن میکنم سیستما رو )) اسکن بشه . و در رابطه با فایروال هم دیگه با وضعیت فعلی که حتی کرک های جدید IDM هم دردسرساز شده برا مشترکین نصب یه فایروال قدرتمند لازم هست و فکر نکنم جاییش خنده دار باشه که شما رو به یاد چیزی بندازه.نقل قول:
من هم نگفتم جایی از حرف های شما خنده دار بود فقط گفتم وقتی آمارها با هم مطابقت دارن نیازی به این مواردی که شما فرمودید نیست . . .نقل قول:
سلام
الان های وب ارزش داره؟
از نظر شبانه و دانلود و اینجور چیزا؟:n13:
مثلن با سرعت یک مگ تو سه ساعت رایگانش چند گیگ میشه دانلود کرد؟
وسرعت دانلودش چنده هم تو روز هم تو شب؟
ممنون:n12:_:n12:
نقل قول:
بستگی داره به مرکز مخابراتی
شبانه ثابت روی 250kb هست و میشه 2.8گیگ دانلود کرد تو این 3ساعت
سرعت دانلود تو تایم غیر رایگان سرویس 1 مگ 450kb هست
این پست رو ببین. سوال جواب بنده و نماینده ی شرکت درباره ی سرعت شبانه استنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب های وب ترکیده
سرعت تک کانکشنم رو 16 هستش یعنی منی که 8 مگ دارم در واقع 128 کیلوبیت بهم دادن و رسما و قانونا یک نوع کلاهبرداری با فرض اشتراک من دراوردی زیرساخت و های وب بازم سرعتم کمه، پینگ هم که تایم اوت داره و بالاست
این های وب کِی میخواد بجای تبلیغ رو در و دیوار و مترو یکم پهنای باند بگیره تجهیزات و بروز کنه تعداد کاربران متناسب با پهنای باندش بگیره ، فشفشفه هم که دیگه بجای اینکه امتیازی باشه باعث شده 24 ساعته پهنای باند در حال استفاده باشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا منطقه ما کلا خلوته و زیاد اینترنتی نداره :n10:
میتونید بگید سرعت 128 تو روز و شب چقدره حدودا؟؟؟پینگ زیاد برام مهم نیست ... میخام اگه شد بیام های وب
سرعت 120 حدودا تا 2 مگ باز هست در شب حداکثر 100 اگر اشتباه نکنمنقل قول:
اره رو 2 مگه همشهرینقل قول:
یعنی فرق نداره چ سرعتی بگیری کلا رو 250 قفله؟نقل قول:
مثلن 512 هم رو 250ـه؟
از امروز یعنی سرعت ما که مدرک سرعت بالا ندادیم شده 128 !؟
بابت این موضوع از شما عذرخواهی میکنم من نقل قول رو برا پست شخص دیگه ای زده بودم ولی نمیدونم چرا روی پست شما خورد , نمیدونم شاید اشتباه از من بود و جواب پست شما رو دادم , بازم ببخشید.نقل قول:
سرعتم دقیقا نصف شده . 256
یه زمانی؛ های وب (ساعت رایگان)
دوستان لطفا این نکته رو در نظر داشته باشین که کلیه ISP ها از packet switch برای مشترکین استفاده میکنند , بنابراین اینطور نیست که شما وقتی تعرفه 8M رو انتخاب میکنین دقیقا به شما 8M برسه ! اگه این پهنای باند رو به صورت اختصاصی به شما بدن باید ماهانه چیزی حدود 4 میلیون تومان برای اینترنت نامحدود و 900 هزار تومان برای اینترنت محدود با پهنای باند 8M هزینه کنین ! برای همین اومدن ضریب اشتراک رو قرار دادن به اینصورت که پهنای باند شما رو با 8 نفر تقسیم میکنن ولی تا زمانی که هر کدام از این 8 نفر به شبکه متصل نشدن پهنای باند شما همان 8M خواهد بود ولی اگه برای مثال یکی از این 8 نفر به شبکه متصل بشه باعث میشه پهنای باند شما با این مشترک تقسیم بشه , سیاست ISP ها بر این اساس هست که تجهیزات رو به گونه ای انتخاب میکنند که احتمال اینکه هر 8 نفر به شبکه همزمان متصل باشن به 20% کاهش پیدا کنه برای همین شما در اکثر موارد سرعت مطلوبی دارین ولی به محض اینکه سرعت شما کاهش پیدا میکنه فکر میکنین شرکت داره کم فروشی میکنه :n01: لطفا در نظر داشته باشین شما دارین هزینه اینترنت 8M با ضریب اشتراک 1 به 8 رو میدین , بنابراین تضمین شرکت روی حداقل 1M هست و اگه از این مقدار کمتر بشه شما اجازه اعتراض رو خواهین داشت , سیاست تمامی ISP ها اینه که تا جایی که امکان داره این اتفاق نیفته ولی خوب زمانی که شبکه خیلی شلوغه نمیتونن دسترسی کاربرای دیگه رو محدود و یا قطع کنن که برای مثال شما در حال استفاده از خدمات هستین ! لطفا بر اساس منطق مشکلات خودتون رو بیان کنین نه اینکه برای چیزی که همه جا دیده میشه اعصاب خودتون رو خورد کنین و اعتراض کنین.
با احترام
دوست عزیز نمیدونم سمت شما در شرکت های وب یا شرکت امل نت چیست ولی به نظر میرسه از implementation شبکه یک ISP هیچ اطلاعی ندارید (و یا دارید و متاسفانه قصدتون چیز دیگریست ...)نقل قول:
تجیهزات تقسیم پیهنای باند و اتصال هم زمان و ... دیگه چه صیغه ای ؟
تخصیص پهنای باند به صورت نرم افزاری ، داینامیک و کلی هست و اینکه مثلا منو شما و 6 نفر دیگه در یک گروه خاص گروه بندی شده باشیم و استفاده همزمان ما باعث کاهش سرعت هر کدوم از ما ها بشه بی معنی هست ...
مسلما ISP پهنای باند کمتری از یک هشتم پهنای باند فروخته شده رو از شرکت upstream (مثلا شرکت زیر ارتباطات زیر ساخت) تهیه میکنه و دقیقا اینکه چه کسری از این یک هشتم رو تهیه میکنه تعیین کننده سود شرکت و کیفیت سرویس ها هست ...
بنده سمتی در های وب ندارم , دوست عزیز بنده نگفتم تقسیم پهنای باند سخت افزاری هست و یا اینکه این 8 نفر داخل گروهی هستن ! بلکه مثالی زدم تا دوستان بتونن بهتر با موضوع آشنا بشن و هیچ تفاوتی بین عرایض بنده با چیزی که شما ذکر کردین حداقل در ظاهر مطلب وجود نداره , اگه بخوام این موضوع رو کامل باز کنم و از نحوه تقسیم پهنای باند بین مشترکین بگم که چگونه به صورت درختی این عمل صورت میگیره 90% دوستان یا مطلب رو به دلیل طولانی بودن نمیخونن یا اگه میخونن هم نمیتونن متوجه بشن , برای همین به شکلی ساده و قابل درک برای دوستان توضیح دادم . اگه شما میتونین ساده تر از چیزی که در پست بالا نوشتم برای دوستان توضیح بدین بفرمایید ...نقل قول:
فکر کنم داره یه بلایی سرمون میاد، پینگ 74 با خارج؟ :دی
ویرایش: فقط 8.8.8.8 اینطوریه، 4.2.2.4 داغونه
گیت وی 13، آذربایجان
پیشنهاد میکنم مودمتون رو خاموش نکنین ;):6:نقل قول:
نکته ای که دوستمان یادشان رفت بگن در عمل هیچ وقت وقتی سرویسی میخری که ۸ مگ باشه و دانستریم شما روی ۸ بسته باشه به سرعت دانلود 1024 مگابایت بر ثانیه نخواهی رسید چرا جون ۱.۵ مگ معمولا هدر رفت پهنای باند هست نسبت به انچیزی که خرید کردی در وقع شما به سرعت دانلود حداکثر 900 خواهی رسید البته گاهی اوقات برای چند ثانیه به 1024 میرسی
معمولا میانگین سرعت شما در های وب در اکثر مراکز مخابراتی 4 مگ خواهد بود با توجه به بحث شیرینگی که دوستمان گفتن به کلمه میانگین دقت کنید
لینک ها هم خیلی مهم هست از چه لینکی و کجا دانلود بخواهی بکنی از همه مهمتر نویز خط و فاصله از مرکز مخابراتی است.
ممنون بابت توضیحات خوبتون....نقل قول:
ولی در نظر داشته باشید که وقتی میگیم سرویس ضریب اشتراک 1 به 8 داره منظور این نیست که دقیقا سرویس شما با 8 نفر دیگه(مثلا همسایه هاتون) share شده بلکه این کار توی یه مقیاس بزرگ انجام میشه... مثلا شرکت سرویس دهنده میاد و یک پهنای باند 500 مگابیتی رو بین 4000 تا سرویس 1 مگابیت به اشتراک میذاره... درنتیجه تا زمانی که کمتر از 500 نفر به طور همزمان در حال استفاده از حداکثر ظرفیت سرویسشون باشن هیچ کس افت سرعت نداره.... (من سرویس ها رو 1 مگابیتی در نظر گرفتم نه 8 مگ)
در ضمن ISP وقتی سرویس 8 مگ میفروشه باید سرعت در اکثر مواقع توی همین حدود باشه و گرنه بهتره که اسم سرویس 1 مگ گذاشته بشه!
یک تست با speedtest هم می زاشتی سرور داخلی و خارجی:n09:نقل قول:
مشکل اینه که میخوان با کمترین خرج بیشترین سود دهی داشته باشن الان سرعت من 128 مگابیت هستش و من طرح 8 مگ دارم یعنی اشتراک بیشتر از 8 نفر کردن ، اینقدر این کارو می کنن بعد که مقداری ریزش کاربر داشتن مقداری پهنای باند اضافه می کنن و اشتراک مثلا 10 به 1 می کنن 1 به 8 که همه به همین راضی بشن. بعدشم واسه ما مقرراتی شدن 8 به 1 میزارن در صورتیکه اکثر شرکت ها این اشتراک و کم می کنن تا سرعت و کیفیت شبکه بره بالا و مشتری بیشتری جذب کنن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
امیر در نظر بگیر،اگه های وب 10000 تا یوزر داشته باشه و همه این 10000 تا بخوان با فشفشه 8 مگابیت دانلود کنند،های وب 80000 مگابیت یا همون 80 گیگا بیت پهنای باند لازم داره تا این 10000 نفر و تغذیه کنه که مطمئنا" هیچ شرکتی این اندازه پهنای باند نداره و به خاطر همین های وب کل شبانه روز مشکل داره.امیر الان ساعت 8 غروب هستش،واقعا" های وب تو این تایم می تونه همچین سرعتی رو بده؟نقل قول:
دوستان پشتیبانی هایوب
چرا تو سرویس یک مگ
8 گیگ در ماه دارد
اما سه ماهه
24 گیگ سه ماهه ندارد؟
اصولیاش اینه که 24 گیگ داشته باشه و قیمتاش از سه تا 8 گیگ هم کمتر باشه
اما الان سه تا سرویس یک ماهه یک مگ 8 گیگ میشه
3* 29900= 89700
اما سرویس سه ماهه 18 گیگ + یک ترافیک 5 گیگ + یک ترافیک 1 گیگ
73700+18000+3600=95300
داخل:نقل قول:
جالبه فقط ای-پی 8.8.8.8 انقدر خوبه، بقیه جاها کاملا عادیه پینگش
اینم تست الان من با آسیاتک،داخلیت همیشه همه ساعتا همین طوریه؟رو ip داخلی تایم اوت نداری؟نقل قول:
بله دقیقا به همین شکل هست ; من شبکه رو محدود در نظر گرفتم تا موضوع زیاد گنگ نباشه ولی در عمل درواقع چیزی شبیه به Queue tree میباشد با این تفاوت که مدیریت اینبار بر روی رنج IP ها انجام نمیشود و کمی پیشرفته تر هست . در رابطه با ثبات سرعت که اشاره کردین همان قانونی هست که به آن اشاره کردم (( احتمال اینکه هر 8 نفر به شبکه همزمان متصل باشن در بدترین شرایط 20% هست )) البته این 8 نفری که عرض کردم رو برای یک شبکه محدود در نظر گرفتم نه شبکه گسترده ISP ها ولی این 20% برای تمامی ISP ها ثابت هست .نقل قول:
کلن اینا سرویسارو حجمی کردن که بتونن ضریب اشتراک رو کمتر بکنن... در واقع چون حجم گرونه مصرف کاربرها هم میاد پایین و ضریب اشتراک رو میشه کم کرد و رسوندش به حتی 1/30 و پایین تر ... حالا شما حساب کن توی ساعتای اوج مصرف حتی اگه 30 درصد مشترکا هم بخوان همزمان استفاده کنن سرعت همه 1/10 میشه!!!!!!نقل قول:
چرا های وب تقریبا تنها شرکتی هست که نامحدود نداره حتی با حجم تضمین شده که به نظر میرسه روش منصفانه ای باشه این شرکت سیاستی داره که فقط بدرد دانلودرها میخوره و نه عموم مصرف کنندگان اینترنت!نقل قول:
تو اهواز کسی های وب داره بگه کیفیتش چجوریه؟
روشن
.
.
خاموش
.
.
روشن (نیم ساعت بعد)
.
.
خاموش
.
.
روشن ( 2 ساعت بعد)
.
.
خاموش
سناریوی این روز های چراغ internet مودم بنده. (یعنی اگه همچین زنی داشتم خیلی وقت بود طلاقش داده بودم ولی نمیدونم چرا انقدر برا این "هوی وب" صبورم. :n36:)
من اهوازم. سرعتش در طول روز 1 مگ خوبه ولی شبا یه خط در میون خوبه. مهمترین ایرادش این که قطعی زیاد داره ونقل قول:
هر چند سرعتت بالاست ولی مثلا نمی تونی باهاش گیم بازی کنی یا فیلم از یوتیوب ببینی
نامحدود داره اما یکساله ارائه میشه 512 قیمت 1200 با مذاکره تلفنی با شرکت میتوانید تهیه کنیدنقل قول:
اتفاقا بدرد مصرف کنندگان عموم میخوره نه دانلودرها چرا؟
جون مصرف کننده معمولی گه گاهی دانلود میکنه اگر از چیزی خوشش بیاد بجای اینکه بیاد گیگی خدا تومان بده دانلود کنه یک فشفشه میخره و دانلودش را انجام میده با هزینه ناچیز بجای اینکه شب تا صبح سیستم را روشن بگزاره هزینه برق و .... سر به فلک بکشه خیلی منطقی در زمان نیاز خودش دانلود خودش را انجام میده
شما زرنگ باشی و یوزر معمولی باشی زیاد اهل دانلود نباشی با ماهی 40 تومان میتونی سرویسسی با بالاترین سرعت بگیری انگار که نامحدود هست ماهی 40 گیگ که قابل توجه هست انگار نامحدود گرفته باشی شرکت های وب به نظر من فشفه های که ارائه داد تنها مزیت و برتری نسبت به سایر رقبا است زیرا خودت دانلود خودت را با سرعت بالا مدیریت میکنی با هزینه ناچیز ضمن اینکه اینها سیاست مدارند اگر شبانه رایگان می گزاشتند درسته پهنای باند شب مصرف میشد و هدر نمیرفت اما از مصرف پهنای باند روزانه کاسته میشد و به نوعی هدر می رفت(پهنای باند مثل شیر آبی میماند که بازه اگر مصرف نکنی میسوزه) در نتیجه سود شرکت کم میشد اما با تدبیر کاری کردند 24 ساعته استفاده بشه از پهنای باند
اینترنت نامحدود به دلیل اینکه همه کاربرانی که نامحدود می گیرند معمولا دانلودر حرفه ای هستند به شدت پهنای باند شرکت را اشغال می کنند و شرکت مجبور میشه پهنای باند اضاف کنه و هزینه گزافی برای شرکت ها به ارمغان میاورد به همین دلیل شرکت ها دست به حذف نامحدود یا منصافانه کردن ان زدند. سود جویی شرکت ها