مهندس یک ترافیکی و یا زمانی به مشترکینی که این چند وقت سرعتشون محدود شده بود نمی خواین بدین؟
Printable View
مهندس یک ترافیکی و یا زمانی به مشترکینی که این چند وقت سرعتشون محدود شده بود نمی خواین بدین؟
یعنی شما سایت speedtest نمی شناختی:n04:
با سلامنقل قول:
به سایت زیر مراجعه و قیمت جدول اینترنت تجاری را نگاه کنید طرح نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مگه من بایستی همه چیزو بلد باشم؟نقل قول:
بد که من هم در این سایت از شما چیزی یاد بگیرم ؟
یه چیز دیگه یادم اومد بگم که مهندس طرح بعثت دانلود رایگانش از ساعت 1شروع میشه که شما گفته بودین از 12 شروع میشه لطفا بررسی کنید
با سلامنقل قول:
دوست گرامی دیگه شب رایگان خودش چزو تبلیغات شرکتها ست دیگه اینگه باز مخابرات کاری بکنه راستش ؟!
اینم مدرک مهندس برای قیمت سرور های ایرانینقل قول:
اینهم پیگیری میشه ؟نقل قول:
خیلی باحالینقل قول:
واقعیت: اکثر بچه های فروم (در واقع تمومشون) دجار مشکل شدن و مشکلشون درست نشده که هیچ بدتر هم شده
شما: بعصی ار دوستان این فروم دجار مشکل شده بودند مشکلاشان حل شد
:n08:
ضمنا من و بقیه مشکلاتمون رو بارها قبلا گفتیم پس نگید مشکلتون رو اعلام کنید تا پیگیری(!) کنم
در این مورد چه حرفی برای گفتن دارید؟
نقل قول:
بعضی از دوستان زبونشون نمیدونم چرا قدرت حرف زدن نداره .
موقعی که مهندس اینجا نیست خوب میان اینجا هی ناله میکن. الان که هستش چرا نمیاین مشکلتون رو بگید ؟
همین جوری همون طوری که اون پایین نشون میده فقط دارند نگاه میکنند.
پست دوستموننقل قول:
بچه ها صبر کنین ببینیم چه جوابی به اون پستی که نقل قول کردم میده شلوغ بشه بضرر خودمون میشه از زیر برخی پستها در میره
دوست عزیز گفتم میبایستی مخابراتها هم بتونند در قدم اول ترافیکشون را جدا کنند یا شرکتهای pap ولی هم اکنون از همون مسیری که از شرکت زیر ساخت اینترنت توسط شرکتهای pap و مخابرات خریداری میشه به شبکه های داخای وصل میشیمنقل قول:
یا به عبارت دیگه شرکتها هزینه اینترنت پرداخت میکنند و اینکه حداسازی انجم بشه از نظر تکنیکی کار دشوار و هزینه بری است و همماری شرکت زیر ساخت را میطلبد و اینگه شرکتهای این کار را انجم میدهند برای بعضی سایته ای محدود است که حسته گریخته میه این کارا را انجام داد نه بطور کامل
پس چطور تست سرعت میگیرید تاحالا تست گرفتید؟نقل قول:
کدوم پست دوست عزیز ؟نقل قول:
بعد اونوقت این همه مدت از ما پول اضافه می گرفتین قراره برگرده؟نقل قول:
با دانلود منیجرنقل قول:
نه دوست عزیز با دقت بخونیدنقل قول:
شرکت مخابرات هم داره به شرکت زیر ساخت پول اینترنت میده ؟
اطلا چطوره بیایم یک سرویس اینترانت داخلی راه اندازی کنیم با قیمت مناسب روی همین خط adsl شما ها ؟
نقل قول:
حتما با 16 کانکشن هم تست میگرفتین:n08::n08:
یک صفحه عقب همونی که الان از یه لینک دیگه مثلا جواب دادیننقل قول:
سوال من اینه موقع فروش فقط حرف از یک مگ بود هیچکس نگفت محدود میشد اونوقت الان که بار رو بستین مشتری رو گرفتین سرعت رو از 1024 آوردین رو 50 این انصافه این پولا خوردن داره؟
شما که گفتین امکان جداسازی اینترانت از اینترنت رو ندارین!نقل قول:
نه اینترانت می خوام چکار من به شخصه سالی یک بارهم گدرهم به سایت های داخلی نمی افتهنقل قول:
هرموقع اینترنت و اینترانت رو جدا کردین جداگانه بفروشید هرکاری دلش خواست بره بخره
دوستان چطوری میشه وقتی تست سرعت گرفتیم تصویر اونو اینچا کپی کرد؟
:n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
اول از همه تمام بدبختی از همون زیر ساخته که اینترنت مفت جهانی رو به قیمت چند برابر به شما می فروشه شما هم نامردی نمیکنید کلی سود میکشد میدید دست ملتنقل قول:
شما هم ترافیک از زیرساخت می خرین؟
این اینترنت تلویزییونی IPTV چی کار دارین.به ما نمیرسه اینترنت بعد چرا پای تلوزیون میارین تو این اینترنت؟
گزینه Share داره .نقل قول:
اون بزنید . و بعد لینکش رو بزارید اینجا .
منظور منو متوجه نشدید اینگه یک user اینترنتی و user اینترانتی هم زمان و جدا داشته باشید هر وقت خواستید داخلی استفاده منید از اینترانت و خارحی از اینترنت با استفاده از کانکشن pppoe در داخل desktop گامپیوتر شخی خودتان ؟نقل قول:
فعلا" جناب م.ج تو سایت اسپید تست گیر کرده :n02:
خطاب به مدير عامل مخابرات خراسان رضوي
نمي فهمم چرا از کاه کوه ميسازيد. و در جواب اعتراض کاربران اينطوري کاسه چه کنم دست گرفتين. راه حل خيلي سادست:
شما کلا 4 گيگ پهناي باند دارين،اندازه 8 گيگ به ملت فروختيد بعد وقتي ميبينيد تو تايم روز خطوط خاليه با خودتون مي گيد ما ظرفيتهامون زياده بيا به 40 هزار نفر ديگه هم بفروشيم اينترنت. آقا شما اگه اندازه يک ترا هم بفروشي باز روز اون 4 گيگ خاليه چون ملت ندارند پول مفت بدن واسه خريد حجم. روز فقط در صورت ضرورت آن ميشن و کاراي اصلي رو ميزارن واسه شب.
اگه ميخواين پهناي باند خالي نباشه سرويس نامحدود بايد ارائه کنيد اينطوري ترافيک متمرکز شده در تايم شبانه در تمام طول روز توزيع ميشه و اگه خودتون دست کاري نکنيد سرعت ها رو اونوقت ميبينيد که همه ميتونند از حداکثر سرعت اسميشون استفاده کنند.
الان باز نيايد بگيد نامحدود برامون صرف نميکنه. خوبم ميصرفه مسئله اينه که شما با فروش گيگ در طرحهاي حجمي درآمد بيشتري دارين ولي اين درست نيست. يک رابطه تجاري و معامله وقتي پايداره که در اون منافع طرفين لحاظ شده باشه شما بايد بدنبال سود بلند مدت تضمين شده باشيد مطمئنا شما از آن دسته مديران کم سواد نيستيد که دلشون رو به درآمد هاي آني چند ماهه خوش ميکنند. پس کافيه از درآمد گيگ فروشي صرف نظر کنيد و حاشيه سودتون رو بياريد پايين در عوض با ارائه خدمات خوب با قيمت منصفانه کاربران وفاداري بدست مياريد که هميشه در کنارتون هستند ولي با اين اوضاع فعلي کاربرها يکي يکي دارن مهاجرت ميکنند که يکيش خود من.
لطفا حداقل اين نظر رو زير سيبيلي رد نکنيد خيلي منطقي بهش فکر کنيد من سعي کردم منافع دوطرف رو لحاظ کنم.
با تشکر
نقل قول:
یک سوال اضلا شما میتونی کامپیوتر رو روشن کنی؟!:n08:
به شرطی که به بهانه اینترنت داخلی نزنید سرعت اینترنت رو خراب کنید چرا که نه خیلی هم خوبهنقل قول:
ولی واقعاالان امکاناتش رو دارین؟
امشب لطف شما هم شامل حال ما شدنقل قول:
طرف 1 ماه اینده تعریف میکنیم ؟نقل قول:
خیلی لطفا دارید ؟نقل قول:
چرا پنل ما مثل پنیل اپراتور های 2020 نیست؟حالا نه همه ی اون ویژگی ها.ولی چرا ما نمی تونیم به صورت مستقیم به گلدنت شکایت بنویسیم؟چرا ما لوگ کامل عملیات خطمون رو نداریم؟یعنی کی تمدید شد.کی خط ریست شد.کی شکایت کردیم.
چرا برای سایت 2020 ساعت نمیزارین که ما بدونیم ساعت سرور های گلدنت چنده.چون من ساعت هفت دانلودم رو قطع میکنم ولی بازم حجمی از روزانه کم میکنه.
سایتتون خیلی خیلی چیزارو نداره.اصلا کمک نمی کنه.
چرا ..........
خب اقتصادی هم باید فکر کرد ؟نقل قول:
جدا شما مدیر عامل مخابرات هستید؟ فکر کنم مدیر شرکت گاز باشید!!