باید بهشون زنگ بزنینقل قول:
Printable View
باید بهشون زنگ بزنینقل قول:
من تازه الان 26 در صد بازی رو رد کردم ... :31:
خیلی طولانیه .. دو ساعت میشینی بازی میکنی 7 8 در صد رد میشه :20:
آلبته بازی رو 100 درصد تموم نمیشهنقل قول:
کل ماموریت اصلی هارو بری رو 60-65% بازیو تموم میکنی
عه !! جدی ؟ :21:نقل قول:
آلبته بازی رو 100 درصد تموم نمیشه
کل ماموریت اصلی هارو بری رو 60-65% بازیو تموم میکنی
پس بقیه در صدا واسه چیه ؟ :31:
بّرای ماموریت های اضافینقل قول:
تا حالا کسی 100 درصد بازی رو رفته؟
میخوای 100درصد کنی؟اگه آره من میتونم یه سایت بهت معرفی کنم که کل مراحل و ماموریتها و غیرو و گفته و میتونی 100 درصد کنیشنقل قول:
دستت درد نکنه ، اون مراحلی رو که میگین رفتم. مثل کبوتر ها ، پرش و . . ولی روی 85 % گیر کرده وبیشتر نمیشه.نقل قول:
چک لیست پست اول :
نقل قول:
الف)مراحل:
- مراحل داستانی باید تکمیل شوند-60%
- مراحل دلیوری لیتل ژیکوب باید تکمیل شوند-2%(از طریق موبایل)
- مسابقاتی که بروسی میخواهد باید تکمیل شوند-2%(از طریق موبایل)
- تمام ماشینهای درخواستی بروسی باید گرفته شوند-2%(از طریق ایمیل)
- تمام مراحل Assassinationـه آقای Fixer باید کامل شوند-2%(از طریق تلفن همگانی)
ب) دزدیها
- تمام اتوموبیلهای درخواستی دوست بروسی استیوی باید برده شوند- 2%(از طریق SMS)
پ)دوستان:
- شایستگی استفاده از امکانات بروسی(70% دوستی)-5.3%
- شایستگی امکانات از لیتل ژیکوب(60% دوستی) 5.3%
- شایستگی امکانات پکی(70% دوستی)-5.3%
- برای هرکدام از دوستانتان، تمام کارهایی که میتوانید در حین قرار با آنها بکنید انجام دهید- برای هرکدام(پی، بروسی، ژیکوب) 5.3%
ج)فعالیتها
- از دوست یا هوش مصنوعی بازی بیلیارد را ببرید-1.3%
- از دوست یا هوش مصنوعی بازی دارت را ببرید-1.3 درصد
- از دوست یا هوش مصنوعی بازی بولینگ را در یک دست کامل ببرید-1.25%
- بالاترین امتیاز(1100) را از بازی آرکید Cub3d ببرید-1.25%
د)کاراکترهای رندم
- تمامی درخواستهای کاراکترهای رندوم را انجام دهید-5%
ر)مراحل پلیس
- 10 نفر Most Wanted را از طریق کامپیوتر پلیس پیدا و از بین ببرید-2.5%
- 20 نفر جنایتکار را از بین ببرید-2.5%(توسط کامپیوتر پلیس پیدا کنید)
ه)آیتمهای مخفی
- تمامی Flying Ratـها را بکشید.2.5%
- از تمام 50 Unique Stuntـها بپرید-2.5%
سلام
دوستان اگه امکانش هست بطور خلاصه بگید وقتی بازی نصب میکنیم باید چه patch هایی رو بریزم؟ یه مقدار با گرافیکش کند بودن بازی مشکل دارم و همچنین دوربین بازی سیستم قوی دارم مشکل از سیستمم نیست مطمئنا
دیگه این که موقع رانندگی همش باید با موس دوربین عوض کنیم تا جلورو ببینیم؟ :41: کاشکی مثل san andreas بود
ممنون
سلام شما پچ 7 را بریزید اگه نتیجه نگرفتید از پچ 4 استفاده کنید.سعی کنید تنظیمات خود را تغییر دهید و بنچمارک بگیرید از بازی:20:تا به نتیجه مطلوب برسیدنقل قول:
شما سیستمتم بزار.
سلام دوستان گلم.
ببینید من میخوام یه گرافیک 5770 بخرم مخصوصا برای اجرای gta iv حالا گیرم اینه که cpu کم نیست؟
تو بازی کم نمیاره؟اینه :cpu: intel core2dual e4500
البته میتونم تا 5500 اور کلاکش کنم.
منظورم اینه که گرافیک قوی بخرم نکنه بخاطر cpu درست اجرا نشه؟؟؟
پیشاپیش ممنونم:11::40:
آخه شمارشون تو گوشیم نیست............نقل قول:
باید بهشون زنگ بزنی
سلام بازی gta بازی سی پی یو خوریه اگه سی پی یو کم باشه به مشکل بر می خوری.این cpu شما فکر کنم 2.2 ghz است که از حداقل که 1.8 است زیاد بالا نیست پس قطعا بازی با تنظیمات آخر اجرا نمی شود.مگر اینکه cpu شما چهار هسته ای باشد.آنوقت با این گرافیک شاید با آخرین تنظیمات بازی کنید که اونوقت با افت فریم مواجه خواهید بود. رمتون چقدره؟نقل قول:
پس مرغ از قفس پریده:31::31:نقل قول:
مطمئن باش نتیجه خوبی نخواهی گرفت. بایستی برای این بازی ( و به پیشنهاد آفرینندگان بازی ) پردازنده مرکزی چهار هسته ای داشته باشی.نقل قول:
توصیه ی مننقل قول:
سلام دوستان گلم.
ببینید من میخوام یه گرافیک 5770 بخرم مخصوصا برای اجرای gta iv حالا گیرم اینه که cpu کم نیست؟
پیشاپیش ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یه بازی پورت شده ارزش خرج کردن نداره
بهتره بری همون xbox یا ps3 بگیری .................
فکر کنم واسه منم تموم شد دیگه ... رفتم از Dimitry انتقام گرفتم خیلی حال داد :31:
متاسفانه این بازی کلا مشکل داره ... ! :13:نقل قول:
سلام دوستان گلم.
پیشاپیش ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گرافیکم 5770 و سی پی یو AMD دارم، گرافیک بازی رو تا ته میکشه ولی خیلی خیلی کم افت فریم داره که اصلا شاید حس نکنی ! واسه همین Shadow رو روی Low گذاشتم تا این مشکل برطرف بشه ...
ولی متاسفانه گرافیک بازی رو تا تهشم میبری بالا زیاد رنگ و لعابی نداره :13:
دوستان اگه خواستند میتونیم ورژن بازیهامونو با هم یکی کنیم و با هم یه دست آنلاین بزنیم
البته آنلاین gta EFLC به نظرم بهتره چون هم اسلحه های بهتری داره و هم ماشین
پس اگر خواستید آنلاین بزنیم اول برید تو این سایت و برای خودتون یه اکانت بسازید و برنامه اشو هم دانلود کنید:
tunngle.net
شرمنده بچه ها ولی منم با این کارا خودمو عضاب میدادم هی تو فکر این بودم که چه جوری این بازیو تو کامپیوتر بازی کنم ولی
نشد و داغش به دلم ماند تا یه xbox360 گرفتم .... برید یه کنسول بگیرید راحت بازی کنید
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ
گرافیک 1 گیگ 9400 cpu 4 هسته ای فنوم amd دیگه 4 گیگ هم رم :13: یعنی کمه؟ :41:
اگه لطف کنید بگید از پتچ ها رو از کجا بگیرم هم ممنون میشم
نقل قول:
والا من الان دارم با e4500 خیلی عالی بازی میکنم.نقل قول:
نقل قول:از همتون ممنوم دوستان.نقل قول:
والا ما دیگه وسوسه شدیم خریدیم:10:
5770 ساب فایر.
خداییش خیلی عالیه.دماش از 60 بیشتر نمیشه:18:
gta 4 رو هم با یه خرده اور کردن cpu تا 2.5 بدون مشکل با اخرین جزییات بازی میکنم.
واقعا ati کارش درسته.
حالا شاید تو یکی 2 ماه اینده خواستم cpu بگیرم به نظر شما quad بهتره یا core 2؟؟؟
به هر حال ممنوم.:40:
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
راستی اگه میشه لینکه جدیدترین پچ با کرک رو بزارید.ورژن بازیم هم همون معمولیش هست.
با تشکر:11:
بین دلار و انتقام آیا باید انتخاب کرد ؟اگه آره کدوم.............؟هرچند انتقام کار خوبی نیست ولی توبازی خوبه..............:31:آدم تخلیه میشه...........
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
بله باید انتخاب کردنقل قول:
اگه دلارو انتخاب کنی .........................نمیشه گفت داستان لو میره
به نظرم قبلش برو یه سیو بزن بعدش هردوتاشو امتحان کن
سلام دوستان . لطفا راهنماییم کنید . امروز از سایت gtainside یه پچ به حجم 104 مگ دانلود کردم ولی نمیدونم طرز استفادش به چه شکله . توش اینا هستن ((TitleUpdate و UpdateTitle و Media1 )) . هر کدومو اجرا میکنم ارور میده . اساتید بفرماین من چیکار کنم . ممنون
دوستان ما هر کار کردیم این رو سیستم ما جواب نداد نسخه قبلی این بازی اسمش چی بود بریم اونو بگیریم :31:
Grand Theft Auto: San Andreasنقل قول:
فکر کنم دیگه بعد از انتقام بازی تموم بشه برای این gta iv بعدش پچ اومده یا یه سرس جدید...............؟اسمه دقیقش چیه............؟
نقل قول:
ferdfe:
دوستان ما هر کار کردیم این رو سیستم ما جواب نداد نسخه قبلی این بازی اسمش چی بود بریم اونو بگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اصلا تا حالا جی تی ای بازی نکردی با وجود قدیمی بودن بهتون پیشنهاد میکنیم حتما وایس سیتی و سان آندریس رو بازی کنی من با وایس سی تی کلی خاطره دارم واقعا زیباست..............
سلام من بازی رو گرفتم بنچمارکم اینه
Statistics
Average FPS: 38.29
Duration: 21.05 sec
CPU Usage: 65%
System memory usage: 92%
Video memory usage: 64%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 27
Detail Distance: 70
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GT 240
Video Driver version: 191.07
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
AMD Athlon(tm) II X4 635 Processor
File ID: benchmark.cli
خوبه ولی یه وقتهای در هوای مه الود یه شلوغای یه زره تیک میزنه حالا تو سی دی بازی رفتم و پچ 1.0.2.0 رو نصب کردم الان کرک رازور نصبه بازی اجرا نمیشه و اخطار ws10 رو میاره بعدا" دوباره بازی رو نصب کردم درست شد ایندفعه پچ 1.0.4 رو نصب کردم بازم همین سه تا کرک دیگه بود ولی هیچ دردی نخوردن مشکل چیه دوستان مشکل از پچ هاست یا از بازی بازی که سالمه چون بازی کردم ولی وقتی پچ رو نصب میکنم دیگه همون اخطار رو میاره
با سپاس
من که تمام نسخه های این بازی رو ترکوندم فقط اگر وایس سی تی همون جی تی ای 4 باشه اینو از همه بیشتر ترکوندم حتی با دوبله فارسی و سانسور شده تا نسخه اصلیش واقعا زیبا بود ...:40:نقل قول:
gta:chainatown war که برای ds و psp و iphone و i pod و i pad اومد خیلی خیلی جالب و جذاب بود
من رو هر 3 تای اولی بازی کردم ولی نسخه ی pspایش بیشتر حال داد
درود
من سان اندرس رو تا اخرش رفتم
میخام ببینم این چه جور بازیه می ارزه که بگریمش درضمن حجم بازی چقدره با چه سیستمی جواب میده
ایا مثه سان اندرس هواپیما هم داره
ایا کد تقلب داره
رو ویندوز 7 اذیت میکنه
مراحلش چه جوریه
یکی بیاد به ما این چیزل رو بگه من که 10 صفحه خوندم چیزی نبود
سلام من یه ترینر میخوام برای بازی الان مشکلاتم رفع شده ولی یه ترینر 60 کاره دانلود کردم نمیدونم ازش استفاده کنم
با سپاس
لپ تاپ من hp با مشخصات زير هستش اگه بازيو بگيرم با بهترين تنظيمات افت فريم دارم يا نه؟
HP pavilion DV6-3140se
cpu: intel core i5 2.53 460m
Vga: ATI radeon 5650 hd 2gb ddr3
Memory: 4gb ddr3
خیلی خوب جواب میگیری مطمئین باش
من با ویندوز سون رو لپ تاپ نصب کردم افت فریم دارم باید چیکار کنم
vga=1g
core i3 2.4hz
ram=4g ddr3
dell 5010
البته حجم بازی 20gig هستش من تو فروم های قبلی خوندم که 16 گیگ هستش
بعدش دوتا شخصیت داره 5 دی وی دی این بازی رو فروشنده به من داده ؟؟؟؟؟؟
دوستان لطفا" کمکم کنید کسای که از ترینر استفاده میکنن و دوربین بازیشون ثابت شده کمک کنن من ترینر ناتیو 40 رو گرفتم خیلی خوب کار میکنه رفتم ورژن 60 5.9 .5.7 رو گرفتم کپی کردم تو بازی میره وسط لود گیم هنگ و از بازی میاد بیرون درحالی که از ورژن 40 ترینر استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم ولی هرکدام از ورژن ذکر شده رو نام بردم کپی میکنم اینجوری میشه حتی با پچ 1.2 1.3 1.4 هم اینجوری بود لطفا" کمکم کنید با سپاس
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
دوست عزیز مثل اینکه بزرگای انجمن نیستن با اجازه اونهانقل قول:
اول گرافیکت چه مدلیه
سیستمت خوبه ولی گرافیکت رو نمیدونم میتونی مثل من در حد 1024*768 حوب رون و با جزئیات بازی کنی بازی هم نسخه اصلی من دارم 14 گیگ هست ولی دوستم نسخه tbog رو نصب کرده نزدیک 20 گیگ هست امیدوارم کمکت کنم
سلامنقل قول:
بله می ارزه بازی خوب و جذابیه (البته ممکنه به سلیقه ی بعضی ها نخوره ولی به سلیقه ی من خورد)
من سیستم زیر رو دارم و جواب میده و اگه گرافیک هارو متوسط هم بزار FPS 12-15 رو میگیریم
البته اور شده
Pentium 4 632
Geforce 8400gs
DDR2 2GB
هواپیما نداره
کد تقلب هم باید تو موبالش بزنی!
مراحلش هم خوبه و دقیقا با زمان موازی GTA EFLC هست!
نه اتفاقا رو ویندوز XP اذیت میکنه!
آخرین پچ بازی رو میشه لینکش رو بذارید البته با کرک سالمش ممنون
بفرمایید:نقل قول:
کرک:کد:http://support.rockstargames.com/help/rockstar_games/GTAIV_patch_7
کد:http://up.--------.com/images/4qw47x0ervs1ddayr6e.rar