بیشترین پلیرها توی کدوم سبک بازی هستن؟ کلاسیک یا دومینوین یا آرام؟ 5به 5 بیشتر طرفدار داره یا 3 به 3
برا افزایش ریوت پوینت کسی راهنمایی نکرد:(
Printable View
بیشترین پلیرها توی کدوم سبک بازی هستن؟ کلاسیک یا دومینوین یا آرام؟ 5به 5 بیشتر طرفدار داره یا 3 به 3
برا افزایش ریوت پوینت کسی راهنمایی نکرد:(
ARAM کلا جدید
بیشتر همون نورمال 5v5 میرن
ARAM اوایل طرفدار داشت ولی الان کمی بیحال شده خودم دیگه نمیرم
ARAM اگر میخواین چمپ بخوبی یادبگیرد و روش مسلط بشید عالی ولی خوب رندوم چمپ
نرمال منظورت کلاسیک هست؟
آخه برا این می پرسم خیلی وقتها کلی معطل می شم پلیر پیدا بشه گفتم از جایی برم که پلیر بیشتره زود وارد بازی بشم
ماشالا خدا قوت:n02:زنده باشی :n10: یکی از بهترین چمپای جانگلر منو به شدت بردی زیر سوال:n02: اما دوست عزیز با این بازی نکن زیاد واسه تازه کارا خوب نیست:n09: با این چمپا بازی کنی واست بهتره jax tryndamare mundo warwick annie این چمپی که تو باهاش بازی کردی آدمایی هستن 1 ساله بازی میکنن هنوزم باهاش وارد نیستن چه برسه به یک آماتور چیزایی که پیشنهاد کردم رو بگیر مخصوصا jax به شدت بازی باهاش حال میده خیلی هم قوی هست:n02:نقل قول:
ببخشیدا این اولین بازیهای من هست من قبلا بازی نکردم این سبک رو
بعد هم تو چمپهایی که فری گذاشته من با این بهتر از بقیش بازی می کنم
جکس که الان فری نیست!
با جکس درست صحبت کن :n02: اصلا هم چمپ آماتورها نیست معمولا یه پای ثابته رنکه :n09:نقل قول:
خیلی ممنون به طور غیر مستقیم بهم گفتی آماتر:):n02: باز با کلاس تر از نوب هست:ی
اینا فقط توی سرور EU Nordic And East هستن میتونید ادد کنید : هم وطنن :)
soushiant
74mpire
amirtank
farvehar
GuardianOfPerisa
I AM WIZWIZ
P4R4Normal
hhaammiidd
KasraHawk
RamtinWolf
Khoon Asham
farazpsycho
SMLoopin
SM Highborn
vampi 73
Tavali Arms
Hunters Hunter
Soly021
Alireza8580
Gheshi
KooroshiiiKraZZZy
Noob4Win
2012Masoud2012
Alireza3
Arab Shah
ArashDante
Arian13
ArianMaXx
Chosed Soldier
Dirtyworm111
E KINHG
Eyesforeyes
Hosein
Kv4u
Newevilr
Persian Wizard
PeRsiaNHawK
Rezaviz
Roshakan
Sakshen
Saman2003
Shahriar
ShoAa
T3nQ
XfarhadX
Mohammad Javad
nini52
Wintersunner
GusTmagiQQ
Sparda
pooya1234
BoomStun
hd136459
disscow
lolskin پروژه اش متوقف شدهنقل قول:
نقل قول:
اینا فقط توی سرور EU Nordic And East هستن میتونید ادد کنید ... :
این لیست ماله عهد بوق الان بیشتر از نصفشون اومدن Eu west
نه عزیزمنقل قول:
اون دوستمون گفت این برات خوبه
گفتم جکس تو رنک هم حتی پیک میشه
البته بیراه نگفت
جکس رو برداری و بلدش بشی عاشقش میشی :n02:
با عرض سلام خدمت برو بچز
من دو تا اکانت تو east دارم که میخوام یکیشو بفروشم کسی در این مورد تجربه داره؟چطوری میشه این کارو کرد؟
تو چت ریوت گفتم،بهم گفتن بن میشی این کار غیر قانونیه و اینجا نگو!:n02:
داریم آیا؟بن میشم؟غیر قانونیه؟:n02:
-----------------------------------------------------------------
الان وضعیت سرور وست چجوریاست؟یه مدته که به اکانت وستم سر نمیزنم ولی هر وقتم که خواستم بازی کنم به خصوص 6 بعدظهر به بعد این صفحه انتظار تو لوگین میزنه اعصابمو خرد میکنه.:grrr:تازه امروز بعد مدت ها تو سرور east هم برام اتفاق افتاد!!:n04:
اره بن میشی اینجا نوشته:نقل قول:
Account Sales. The Account supplied to you is personal to you, and Riot Games does not recognize and expressly forbids the transfer of user Accounts. You shall not purchase, sell, gift or trade any Account, or make any such offer, and any attempt shall be null and void. Any distribution by you of your Account and/or your Login Credentials (except as expressly provided herein or otherwise explicitly approved of by Riot Games) may result in suspension or termination of your Account.اگه اسم اکنتی چیزی دادی تو ریوت فلفور برو پاکش کن.:n09:
خبر داده ریوت میخوان سرورشونو اپگرید کنن این مشکلات هم احتمالا حل میشه.
خب با اکانت اضافم چیکار کنم؟ اصلا دیگه نیازی بهش ندارم!میخوام از این به بعد به اکانت وستم بیشتر برسم:n02:نقل قول:
دوست عزیز منم نگفتم برای 2014 هست مگه اینکه اسامیه نوب هم بخوای خیلیها همینم ندارننقل قول:
بدش من ببینم اوضاع eune چطوره میخوام ببینم اینقدر ازش تعریف میکنن آیا راسته یا نه:n02:4-5 روز هم هست بن هستم و در خماری :n08:نقل قول:
به دلیل کمبود زمان و یکسری مشکلات دیگه ، فعلا جهت اطلاع رسانی سایتی آماده شده.
ممنون میشیم نظرات شما را بدونیم.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EUNE اسمش بد در رفته وگرنه اونقدری که می گن بد نیستنقل قول:
نمی گم از EUW بهتره اما توی low elo بدتر هم نیست
در کل مشکل اصلی EUNE اینه که بیشتر از این که player داشته باشه flamer داره
PL Hell :d
من دوتا از بهترین بازی هامو تو EUNE انجام دادم یکیش که بالای یک ساعت و نیم طول کشید.یکی دیگه هم اونقدرهر دو تیم حرفه ای بازی کردن که نگو خیلی لذت بخش بود همه چی .دام میگذاشتیم یهو 5 نفری میریختیم اونا هم همینطور سرشون یه فیورا داشتن تیم مقابل تکی بازی رو کری میکرد کلا همش صحنه خیلی شلوغ بود.:n06:
نقل قول:
جدی چقدر هیرو عوض کردن اثر داره ... برا روز چهارم بازیم فکر کنم این نتیجه بد نباشه عجب چیزیه این جکس چند تا هیرو دیگه در همین مایه ها معرفی کنید :ی
پیشرفتم خوب بوده؟:(
بدی این سایت اینه که یه راهنما جامع برا کسی که این سبک رو بازی نکرده نیست من حتی دوتا هم تا حالا بازی نکردم
مثلا برا خرید یه آیتم گاهی بیشتر از یک دقیقه دنبالش می گشتم تو اون همه آیتم الان فهمیدم می شه آیتمها رو ذخیره کرد و تو ی بازی استفاده کرد خوب یکم راهنمایی کنید !!
به نظره من به جای 2 تا کفش 3 تا بگیر پیشرفتت خوبهنقل قول:
:n16:
مگه 3 تا پا داره :n09: همون 2 تا کفش خوبه فقط بدیش اینه که کفش ها رو لنگه به لنگه خریده ...نقل قول:
به نظره من به جای 2 تا کفش 3 تا بگیر پیشرفتت خوبه
وا!
مگه لنگه به لنگه داره؟:|
الان یه بازی دیگه 17/4/6 شدم دو سه نفر ادد م کردن خخخخخ
نمی دونم من نوبم:ی
هنوز نمی دنم ap چیه ad چیه
نوبیاااااااااا!:n02:نقل قول:
نه اتفاقا خیلی هم کارش درسته یکی بهش armor میده اون یکی هم magic resist :21:
همیشه که قرار نیس ما به تازه کارا چیز یاد بدیم یه وقتایی هم میتونیم ازشون یاد بگیریم:n09:
در مورد لنگه به لنگه بودن هم غصه نخور داداش مهم اینه که جفتشون سایز پات باشن:n02:
---------------------------------------------------------------------------
میگم داش SOLY021 تو اکانتتو به وست منتقل کردی؟ قبلا تو east تو لیستم بودی خیلی وقته که نیستی!
حدود یه سالو نیم پیش بود که تو east باهات بازی میکردم اونوقتا یادمه gp برمیداشتی،داداشمم Roshakan همیشه jax میگرفت،منم خیلی نوب بودم!
AP مخفف ability power
AD مخفف Attack Damage |Power
قدرت ability در مجیگ یا اسپیل همون قدرتی که رو چمپ حریف وارد میکنی
Attack قدرت melee همونی که با راست کلیک موس رو چمپ حریف وارد میشه
البته چمپ که renged از فاصله دور وارد میکنن melee
مورد دیگه هست در اسپیل یا قدرتی همه از AB استفاده نمیکنن بعضی از Attack Damage استفاده میکنن
تو تصویر بالا چند ایکون کوچیک میبینی
قرمز عکس تبر ابی عکس عصا دوباره قرمز عکس شمشیر
این مقدار همین موارد که گفت اولی AD دومی AP سومی Attack speed
Attack speed باعث میشه سرعت وارد کردن AD بالا ببر .......
یعنی ap قدرت ضربه زدنت ویژه هر چمپ هست بر روی چمپهای دیگه؟ ولی ad قدرت دمیج معمولی که هر چمپ براش تعریف شده با توجه به قدرتش و آیتمهاش؟
آقا من یه نقطه ضعف دارم توی بازی اویل بازی زیاد فید یم شم اکثرا ه مبخاطر پاور ولی از دقیقه 20 به بعد کلن خیلی کم می شه death بشم ...
جکس :n14:
مگه فریه؟؟؟ عجبــــــــــــــا:n14::n28:
اولندش ضربه ای که یه چمپ به چمپ دیگه میتونه وارد کنه دو نوع هست یکی فیزیکیه AD و دیگری جادو یا مجیکه APنقل قول:
دومندش ضربه اي که يه چمپ به چمپ ديگه ميتونه وارد ميکنه به دو طريقه:
يکي بيسيک اتک هست که با راست کليک موس رو چمپ حريف وارد ميشه که از نوع AD هست(البته بعضي چمپ ها مثل TEEMO هستن که به خاطرabiitie که دارن همراه با بيسيک اتکشون دميج مجيک هم وارد ميکنن)
يکي ديگه abilitie هاي چمپت هست که بايد رو عکسش چپ کليک کني يا از کليدهاي q w e r استفاده کني
و تفاوت بيشتر چمپ ها تو همين abiliti هاشونه که باعث ميشه به يه چمپ بگيم ad يا ap يا hybrid که تلفيقي از جفتشونه.
مثلا یکی مثل Riven اکثر abilitie هایی که میتونه یاد بگیره از نوع AD هست یعنی با آیتمایی که بهت Attack Damage میدن قویتر میشه
ولی یکی دیگه مثل Annie همه abilitie هایی که میتونه یاد بگیره از نوع AP هست یعنی با آیتمای Abiliti Power قویتر میشه
در انتها یه چمپ مثل جکس abilitieهاش هم از نوع AP و هم AD هست.
*abilitie = همون توانایی که با لول آپ شدن بدست میاری (همون 4 تایی که با q w e r میتونی ازشون استفاده کنی!)
یه ربع دارم می خندم به این جمله "تا که مرده شده باشم" :n08:نقل قول:
سلامنقل قول:
حتما سایت mobafire.com رو ببین
برو garen رو تست کن برات عالیه
cho'gath هم خوبه
singed هم همین طور (این نظذ منه، سخته اما برای اینترنت ایرانعالیه)
ایتمات حرف نداره بهترین ایتمای جکس رو بستی اما 2تا کفش اشتباهه:n02: من اولین بار که بازی کردم واسه annie آیتمه blood thrist بسته بودم:n08: در کل واسه شروع خیلی خوب بود با جکس ادامه بده:n09:نقل قول:
خبر تکمیلی و جدید
قرار Skarner هم rework بشه
محتوای مخفی: جزئیات
Heimer من ویدئو گذاشتم ولی تو اپدیت مشاده شده کلا یه Relaunch جدید ازش در اوردن به غیر اون تغییرات در قدرتی
شمایل اصلی تغییرات شدو و از نو طراحی شده
Taric's قرار تغییرات در UV بدن یکسری تکسنجر ها
Galio اپدیت روش اعمال شده
اما یک Rework کوچیک تو مورگان داده شده
New Draft of Upcoming Morganaمحتوای مخفی: جزئیات
همین چنین خبر هایی از
Eve و Kassadin به نظر میرسه دارن روش کار میکنن و تغییرات اعمال شده
راستی خبر اومده دارن سرور Eu West اپدیت شده و میخوان یه حالی بدن :n10:
چه حالی:n02:؟ باز مثل قبل boosts میدن:n13:؟
اینم آخرین بازی امشبم که بخاظرش خانمم باهام قهر کرد !!! خوب چیکار کنم یکساعت طول کشید ....وقتی وارد می شدم هر سه چمپ اونها فرار می کردن :ی
فقط یه مشکل داشتم وقتی آیتم ها فول شده بود نمی دونستم کدوم رو باید بفروشم و چی بخرم جاش ولی می دونم health رفته بود رو 4008 هر چی مزدن کم نمی شد تا کم می شد هم فوری پر می شد :d
این که مثله dota نیست طرف 4تا heart میخره میشه سنگ:n02:از هر ایتم 1 دونه ببند 2تاش فایده نداره
xin zhao رو امتحان کن از این چمپ ساده تر و قوی تر وجود نداره تو کل بازی خیلی خیلی قویه . خوشتیپ هم هست.:n02:نقل قول:
جدی چقدر هیرو عوض کردن اثر داره ... برا روز چهارم بازیم فکر کنم این نتیجه بد نباشه عجب چیزیه این جکس چند تا هیرو دیگه در همین مایه ها معرفی کنید :ی
اقا 6 روز دیگه بتمن جدید میاد.11 روز دیگه هم بتل فیلد 4 :n20:
نقل قول:
درسته باید در انتخاب چمپ سبک بازی خودت و قدرت و توانایی چمپ در نظر گرفت ولی یکی از پارامترهای من برا انتخاب چمپ تیپ و ظاهر و نوع حرکتش هست!
کلن چمپهای قد کوتاه و اینها که کج و کوله راه می رن با سلیقه من جور نیست:|
خوب جکس بازی میکنیا:n02: اما اون چمپ قبلیت خیلی بیشتر از جکس جواب میده تو درگیری تیمی ولی runes & masteries کامل و مخصوص خودشو میخواد باید کلی attack speed داشته باشه همه ابیلیتیهاش cc داره:n09:
yordles?:dنقل قول:
دیشب خیلی با حال بود یه چمپ حریف داشت بر ا خودش می چرخید من یواش می رفتم از کناری جایی می پریدم روش ! داشتم فایت می زدم ( اتک دمیج معمولی )دیدم وسط گرد وخاکها دو سه تا چمپ رقیب هم قاطی دعوا شدن من هم qwer رو با هم می زدم نمی دونم چی می شد می دیدم هنوز من 500 تا هیلت دارم بقیه ولو شدن رو زمین :D