دوستان عزيز لطفا ديگه از شالينه خانم سوال نپرسيد
امشب ايشون هديشون رو ميزارن و فردا شب هم نفر جديد معرفي خواهد شد
لطفا رعايت كنيد
با تشكر
Printable View
دوستان عزيز لطفا ديگه از شالينه خانم سوال نپرسيد
امشب ايشون هديشون رو ميزارن و فردا شب هم نفر جديد معرفي خواهد شد
لطفا رعايت كنيد
با تشكر
بهروز جان چرا داد میزنی خب ! من حواسم نبود !!!
سلام
سلامی به طراوت گل مریم.
اخرين سوال
خواهش میکنم.
تو اين مدت که نيستي دلت واسه پي سي و بچه ها تنگ ميشه؟
من با پی سی ورلد یه مدت زندگی کردم. تونستم دوستای خوبی پیدا کنم. مگه میشه دلم تنگ نشه؟
امیدوارم که دوباره بتونم بیام اینجا. پی سی ورلد برام یه همدم بود. :41:
ممنون بهروز
ممنونم بهروز خان.
سلام و یک سبد گل یاس تقدیم به شالینه عزیزم!
سلام. یک تاج زیتون تقدیم به دوست سبزم. به سبزی شمال. :40:
من واقعا دخمره خوبی نیستم ؟؟؟ ( خیلی بدین ! دوست دارین من عقده ای شم ، بعد برم سیگار بکشم ، معتاد شم بعد ، بمیرم !!! ببین من چقد خوبم ! بهت گل دادم !!! )
شما نه تنها دختر خوبی هستین بلکه بسیار هم مهربون هستی. به خاطر همین وقتی گفتی که دختر خفنی هستی، من باور نکردم. تو خودت گلی عزیزم.
وقتی دیدم گفتی من بدم اینجوری شدم بعد اینجوری شدم ! بعد گفتم شالینه که اینجوری نبود ! بعد گفتم منم میرم باهاش دعوا میگیرم اینجوری میشم !
تو به من هر چی بگی، ( که میدونم نمیگی، از بس که خوبی ) من از گل بالاتر بهت نخواهم گفت.
بعد شما هم فکر میکینی خیلی حیوونکی هستی اینجوری میشی! آها یادم رفت قبلش اینجوری میشی ! بعد من دلم واست میسوزه اینجوری میشم ! بعد تو هم اینجوری میشی ! بعد من میرم ازت سوال کنم اینجوری میشم ! بعد تو هم میری که جواب بدی اینجوری میشی ! بعد دیگه هیچ جوری نمیشیم ! میریم سر خونه زندگیمون !
:rolleye:
سوال "
تلفظ درست استامینیفون چه جوریه !؟ کدوم از ایناس :
Estaminifon ! astaminifen ! asetaminifen ! estaminifen ! astaminifon !
ACETAMINOPHEN
من دیشب داشتم میخوابیدم کلی سوال تو ذهنم بوداااا ولی الان هیچی یادم نمیاد !
اشکالی نداره. ایشالا باشه واسه یه فرصت دیگه.
تا بدرودی دیگه خدانگهدار دوست خوبم
زهرا جون، باید اینجوری میگفتی: تا درودی دیگر بدرود. :20:
قربان شما. امیدوارم همیشه موفق باشی و با نازنین هم دعوا نکنی! :11:
ممنون از زحمات همه دوستان.نقل قول:
هدیه هم به روی چشم. هرچند خیلی ناقابل هست.
:11:
سلام با اجازه بهروز جان من یکی دو تا توضیح هوشولو بدم ! ( شرمنده به خدا ! )
شالینه جون من منظورم این بود دخمره خوفی ام نه خفن !!!
بعدش ممنون از لطفی که به من دارین
اون خداحافظ هم درست بود ! ( چون من اختراعش کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
آخه من کی با نازنین خانوم دعوا کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19:
اون که بهارانه بودنه قلبت آرزوی همیشگیشه
زهرا !
از امروز تا فردا شب كه نفر بعدي معرفي ميشه مي تونيد از صندلي داغ انتقاد كنيد . تا باز هم معايب كار رفع بشه .
ممنون
بهروز
به نام انكه همه را دوست دارد
دوستان سلام
به اميد خدا صندلي نشيني دوستمون شالينه خانم هم به پايان رسيد
ايشون سفري در پيش دارن كه اميد وارم به سلامتي برگردند و دوباره ايشون رو در صندلي داغ به عنوان سوال كننده ببينيم
اميدوارم كه ايشون مثل بعضي از صندلي نشينها كه پس از اتمام صندلي نشينيشون ديگه اينجا پيداشون نميشه نباشن ....
اين هم فال حافظ براي ايشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر هديشون هستيم
اه تموم شد:41:.حیف!من بهترین سوالامو نگهداشته بودم امشب بپرسم:19:.در هر صورت به شالینه جان خسته نباشید میگم برای اتمام صندلی نشینی و دستت درد نکنه میگم برای جواب دادن سوالات منو بچه ها :10:
تموم شد؟!مگه امروز پنجشنبه نیست؟!مگه هر کس تا جمعه شب صندلی نشین نیست؟!پس چی شد؟!
خوب پس من هم از شالینه خانم خداحافظی می کنم(البته فعلا چون می خواهند بروند سفر) و امیدوارم که آلمان بهشون خوش بگذرد .به امید این که وقتی اومدند یه خاطره از سفر آلمان را برایم از طریق پیام خصوصی بفرستند.
راستی شالینه جان میگم بهترین هدیه برای من همون دفترچه خاطراتته که نفرستادی؟!(شوخی)
شالینه خانوم از اینکه به حرف بهروز توجه کردین
و به سوالات من جواب ندادین شدیدا سپاسگزارم.!!!!(به شدت عصبانیم)
اومدی صد تا بهار دادی به من، همه گلهاشو ميارم واسه تو
اومدی بردی منو به خواب عشق، همه روياشو ميارم واسه تو
اومدی تا دل من تو رو بخواد، من تمناشو ميارم واسه تو
اومدی ماهو آوردی واسه من ، همه شبهاشو ميارم واسه تو
severek ayrilanlar bilirler ayriligiسلام بر همه دوستان. بسیار بسیار خوشوقتم که هفته ای خوب و خوش را با شما گذراندم. از تمامی دوستانی که در این مدت قبول زحمت کردند و در این تاپیک پست دادند نهایت امتنان را دارم و امیدوارم منو ببخشند چون آنچنان که شایسته بود نتوانستم پاسخ سوالات عزیزان را بدهم.
severek ayrilanlar yasarlar pismanligi
cok uzak sehirlerde ayni carpar iki yurek
cok uzak bir sehirde beklendigini bilerek
هدیه ای ناقابل برای شما عزیزان دارم ( البته بسیار کوچک و ناقابل ) . برنامه دسک تکست که خودم نوشتم. تصویر گویای کارکرد برنامه هست. فقط دوستان توجه کنند که برای اجرای این برنامه، Microsoft.NET Framework 2 لازم است.
آدرس دانلود برنامه:
[html]http://shalineh.parsaspace.com/DT_Setup.exe[/html]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از شالينه خانم و هديه خوبي كه گزاشتن . خسته نباشيد . وقتي از سفر بر گشتيد باز هم اينجا بيا لطفا ....
خوب دوستان حدس بزنيد كه نفر بعدي كي ميتونه باشه ؟
ممنون
بهروز
فکر کنم يکي از اين سه نفر باشه: حاج مهدي، پايان، واحد ????
برنامش خوبه ولی حیف که به Microsoft.NET Framework 2 نیاز داره و من ندارم!به سوالا هم خوب جواب دادی .البته به نظر من.فقط خاطره نگفتی!خداحافظ و ممنون.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد نفر بعد.20 سوالیه؟اگه آره پس به این سوالام جواب بده؟
1- حاج مهدی هست؟(چون خود شالینه خواسته بود )
2- تو جیب جا میشه؟
3 - تو آشپزخونه است؟
4 - عضو جدیده!یا کاربر عادی یا فعال یا حرفه ای یا همکار یا مدیر؟
5- آواتارش چیه؟
6- چند تا پست داره؟
7- چند تا ستاره داره؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیشنهاد برای بهتر شدن انجمن:
از بهروز جان می خواهم که وقتی فال حافظ میزارند لطفا معنا و مفهومش را توضیح دهند.ممنون.
نفر بعدی معلومه دیگه :
واحد ( البته به دلایلی فک نکنم واحد باشه ) ، آقا مهدی ( البته من نفهمیدم آقا مهدی میشن حاج مهدی یا اون یکی مهدی میشن حاج مهدی !!! ) آره خودشه همینه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلاماينم لينك غير مستقيم اين برنامه:نقل قول:
برنامش خوبه ولی حیف که به Microsoft.NET Framework 2 نیاز داره و من ندارم!به سوالا هم خوب جواب دادی .البته به نظر من.فقط خاطره نگفتی!خداحافظ و ممنون.
کد:http://www.forum.parsieditors.com/showthread.php?tid=33
اين برنامه 22 مگ حجم داره . در سايت مايكروسافت هستش . مي تونيد داون كنيد
با تشكر مجدد از شالينه خانم
منتظر باشيد امشب نفر جديد رو معرفي كنيم
ممنون
بهروز
ایول شالینه جان کپی سورس.
موفق باشی و آخرشم نگفتی چرا امیر بدبخت رو اذیت کردی.
هواپیمات سلامت و پر از نفت باشه.
بای.
با اجازه دوستان كمي زود تر صندلي نشين امروز رو معرفي مي كنيم
و اما صندلي نشين اين هفته ما
فكر ميكنيد كي باشه ؟
بله دوستمون با نام كاربري
payan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه تاپيك زيباي نقد كاربران پي سي ورلد رو راه انداختند .
جالبه كه بهتون بگم قراره من از فردا مهمان تاپيك اين دوست عزيزمون باشم و نقد بشم .....
اجازه بديد كه اولين سوال رو از ايشون بپرسم
شما كارهاتو خودت انجام ميدي يا اينكه همش ميندازي گردن اين و اون ؟
چقدر به فكر كمك كردن به ديگران هستي؟
رفتارت با حيوانات چطوره؟
ممنون
بهروز
سلام به پایان جان و تبریک به مناسبت صندلی نشین شدنش:
خب فرصتی پیش اومد تا چنتا سوال از دوست عزیز بکنم.
و..... اصل سوالات!
1- از شهید اوینی چنتا کتاب خوندی و کدومشو بیشتر دوس داری؟
2- کتاب "ایینه جادو" را خوندی؟ لپ مطلب چی میخواد بگه؟
3- "رسانه همان پیام هست" از مک لوهان یعنی چه؟
4- بهترین موسیقی و اوازی که گوش کردی از کیه؟
فعلا تا بعدا
ممنون که جواب میدی
سلام.
یه کم راجب خودت توضیح بده.
راجب آواتارت یه کم توضیح بده لطفا.
مذهبی هستی؟
چند تا خواهر و برادر داری؟ بچه ی چندمی؟
آبی یا قرمز؟
از چی خیلی می ترسی؟
آیا در خودت کمبودی حس می کنی؟
تا حالا به دختری تیکه انداختی؟
سیگار؟
فعلا همینا.
ممنون.
سلام پایان عزیز.
1- این آقا توی آواتورت کیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- نظرت در مرود راه انداختن یک انجمن جهت فحش و دعوا چیه؟ خداییش عالی نیست؟
3- بازی کامپیوتری چی میکنی؟
4- موفق باشی.
سلام برادر
1.
بنظرت هدف خدا از افرينش انسان چي بوده؟
2.
بنظرت انسانها از نسل ادم و هوا هستن يا از نسل ميمونها تكامل يافتن؟
3.
چرا مردم كشور ما ميگن به خدا اعتقاد دارن ولي وقتي رفتارشون رو ميبيني خدا رو پيدا نميكني؟
به نام خدا
سلام به دوستان عزيز اميدوارم كه صندلي نشيني من تو ذوقتون نخوره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ممنون از عزيزان اين تاپيك ، خصوصا آقا بهروز كه بنده رو دعوت كردن من خيلي ايشونو بابت اين قضيه اذيت كردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سعي ميكنم صادقانه جواب بدم به همين دليل ممكنه بعضي سوالات رو بي پاسخ بذارم كه از اين بابت از شما عذر ميخوام.:41:
و همچنين ممكنه (حتما) بعضيها رو بلد نباشم كه اين ها رو هم طبيعتا شرمنده ي شما ميشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در انتهاي پاسخ به سوالات هر يك از دوستان هم دماي صندلي رو اعلام ميكنم كه اين دما بين 0 تا 45 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درجه متغييره و دماي مناسب 27 درجه است.
سلام
تو تاپیک حدس تصویر کاربران چرا حاضر نیستی عکس خودت حدس زده بشه؟
در ضمن
میتونم بپرسم چه جور سوالاتی را بی پاساخ میزارین؟ (خیلی مهمه)نقل قول:
خوب سعي ميكنم صادقانه جواب بدم به همين دليل ممكنه بعضي سوالات رو بي پاسخ بذارم كه از اين بابت از شما عذر ميخوام.
ممنون
سلام خوبی عزيز يکم درمورده شخصيته شهيد آوينی ميشه توضيح بدی
فقط يه چيزه جديد بگو
راستی اهله فيلمم هست ؟
اجازه بديد كه اولين سوال رو از ايشون بپرسم
خواهش ميكنم بهروز جان بفرماييد
1-شما كارهاتو خودت انجام ميدي يا اينكه همش ميندازي گردن اين و اون ؟
نه همشو خودم انجام ميدم ، نه همشو مياندازم گردن ديگري
بالاخره همه ي ما بهم نيازداريم اما سعي ميكنم اونايي كه خودم ميتون انجام بدم رو خودم انجام بدم
2-چقدر به فكر كمك كردن به ديگران هستي؟
اونجايي كه به نظرم بياد ميتونم به كسي كمك كنم معمولا دريغ نميكنم اما اينكه تمام فكر و ذككرم كمك به ديگري باشه متاسفانه اينطوري نيست:13:
3-رفتارت با حيوانات چطوره؟
توي عمرم زياد حيوون نديم اما مثلا حشره ايي چيزي بياد اذيت كنه سعي ميكنم بدون كشتن اونو بياندازم بيرون
ممنون
وظيفه است
بهروز
پايان:11:
دما : 27 درجه سانتي گراد
سلام به پایان جان و تبریک به مناسبت صندلی نشین شدنش:
سلام آقا جلال عزيز ممنون از لطفت
خب فرصتی پیش اومد تا چنتا سوال از دوست عزیز بکنم.
بفرماييد
و..... اصل سوالات!
1- از شهید اوینی چنتا کتاب خوندی و کدومشو بیشتر دوس داری؟
4-چندتايي خوندم مثلا: توسعه و مباني تمدن غرب كه تقريبا كامل خوندمش و "آغازي بر يك پايان" كه يه نيگايي بهش انداختم و كتاب سوال بعد و يكي دوتا مقاله ازش
توسعه و مباني تمدن غرب نگاه جديديه اونو دوست دارم و جالبه برام كه نويسنده اش يكي مثل شهيد آوينيه
2- کتاب "ایینه جادو" را خوندی؟ لپ مطلب چی میخواد بگه؟
5-متاسفانه فقط يك جلد از سه جلدش رو خوندم كه مجموعه مقالاتش بود
لپ مطلب اون كتاب رو نميتونم اظهار نظر كنم اما شايد بشه گفت نظر شهيد آويني درباره سينما اينه كه بايد در راه ايمان و كمال بشري باشه چون زندگي اش هم همينو ميگه اگه جواب بقيه سوالات دوستان رو بخوني متوجه منظورم ميشي
3- "رسانه همان پیام هست" از مک لوهان یعنی چه؟
6-يه چيزي به نظرم ميرسه نمي دونم بگم يا نه
ميگم اما اگه اشتباه بود شما درستش رو بفرماييد
شايد منظور اين بوده كه رسانه انقدر قدرت نفوذ داره كه بدون اينكه بخواد پيام ظاهري رو به مخاطب برسونه خود وجودش قبلا پيامي رو به ذهن و جان مخاطبش القا كرده
4- بهترین موسیقی و اوازی که گوش کردی از کیه؟
7-بهترين انتخابش خيلي سخته معمولا من كه ميخوام برم سفر و ميخوام روي MP3 Player موسيقي بريزم با مشكل مواجه ميشم اما افتخاري سراج و شجريان رو خيلي دوست دارم والبته چندتا ديگه بهترين آواز رو هم شايد بشه آواز افتخاري در كاست نيلوفرانه انتخاب كرد كه كلي باهش خاطره دارم
البته اين توضيح رو هم بدم كه من اينطوري ام كه يك آهنگ رو كه خوشم بياد چندين و چند بار و چندين روز گوش ميدم بستگي داره كه اون موقع از چي خوشم بياد
فعلا تا بعدا
منتظرم
ممنون که جواب میدی
دما:29 درجه سانتي گراد
تا حالا در لحظه جدایی از یک دوست شده گریت بگیره؟
کمی توضیح بده که چرا اینجوری میشه؟
ممنون
بهروز
یه سوال میکنم و میرم
ببینم نحوه سوال پرسیدن منو دیدی میخوام بدونم آیا میتونم به سبک خودم ازت سوال کنم یا مشمول اون گروهی میشم که به سوالاتشون جواب داده نمیشه؟
چون وقت اضافی ندارم بخوام وقت زیاد بزارم سوال طرح کنم بعدش بگی که اصلا جواب نمیدم مثل صندلی نشین قبلی که با کمال احترام اصلا حاضر نشدن به سوالات بنده جواب بدن!
سلام.
سلام دوست من
یه کم راجب خودت توضیح بده.
8-سوال خيلي كليه شما اونايي كه مد نظرته بفرما تا من جواب بدم
راجب آواتارت یه کم توضیح بده لطفا.
9-آواتارم همون طور كه گفتم شهيد آويني است من ايشون رو خيلي دوست دارم هم متفكره هم هنرمند (اونم فيلم ساز)
مذهبی هستی؟
10-اين سوال رو خيليا ميپرسن (چرا اونوقت) هر كسي هم يك تلقي از مذهبي بودن داره شما بفرما منظورت چيه تا من بگم
مثلا اگه مذهبي بودن اينه كه آدم بگه من ميرم بهشت :8: :نه!!!
اگه اين باشه كه شهادتين رو گفته: آره
چند تا خواهر و برادر داری؟ بچه ی چندمی؟
11-دوتا خواهر فقط
بچه وسط
آبی یا قرمز؟
12-تقريبا هيچ كدوم اما اگه مجبور بشم يكي رو انتخاب كنم قرمز اما اينكه چرا قرمز داستان بي مزه ايي داره دوست داشتي ميگم خدمتت.
من طرف تيم خاصم مثلا پارسال طرفدار سايپا بودم چون دوست داشتم علي دايي نتيجه بگيره يا جام جهاني كره ژاپن ، سنگال رو دوست داشتم. و...
از چی خیلی می ترسی؟
13-از چيز خاص كه بگم اينه چيزي به ذهنم نمي رسه اگه از چيزي بترسم سريع ترسم بر طرف ميشه
اما در كل از عذاب خدا هرچند ميدونم لطفش خيلي زياده اما از وضع خودمم مطلعم:41:
آیا در خودت کمبودی حس می کنی؟
14-نه راستش اگه دوستان اينو خودستايي حساب نكن احساس مي كنم(و بهم ثابت شده) خيلي با استعدادم اما متاسفانه ازش خوب استفاده نمي كنم خيلي بي برنامه ام
تا حالا به دختری تیکه انداختی؟
15-نه اين چه كاريه؟:13:
اما به دوستام (پسرن) خيلي:27:
سیگار؟
16-اين هم نه
فعلا همینا.
قول بده كه فقط همينا نباشه
ممنون.
منم از شما ممنونم:11:
دما : 27.9 درجه سانتي گراد
سلام پایان عزیز.
سلام دوست من:20:
1- این آقا توی آواتورت کیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-ايشان سيد اهل قلم "شهيد سيد مرتضي آويني" هستند
2- نظرت در مرود راه انداختن یک انجمن جهت فحش و دعوا چیه؟ خداییش عالی نیست؟
18-من كلا با فحش مخالفم
خدا رو شكر با كمك دوستان جو دوستانه مون رو طوري كرديم كه نه خودمون حرف زشت ميزنيم و نه كسي جرات داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرف زشت بزنه
3- بازی کامپیوتری چی میکنی؟
19-الان تقريبا هيچي اما بازي فكري و استراتژيك خيلي دوست دارم
من يه مدت خوره ي Age Of Empires بودم هنوز هم اين بازي رو خيلي دوست دارم.
فوتبال (اونم با گزارش عادل فردوسي پور:27:) رو هم خيلي بازي ميكردم يادمه يك بار نميدونم بازي چند دقيقه ايي بود (كم بود مثلا 8 دقيقه) در مد پروفشنال منچستر رو 10 هيچ بردم :21: يكي از گلهاش ضربه ايستگاهي بود كه هنوزم كف ضربه ي خودمم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشين بازي هم قبل از گواهينامه گرفتن كلي بازي ميكردم و هميشه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بازيهاي خود ويندوز هم در مواقع كمبود امكانات
يه مدت هم كه يه سي دي بود 600 بازي سگا كه اونم تقريبا هر بازي كه ازش خوشم اومد رسيدم به تهش و...
قبلا زياد بازي ميكردم شايد بازم جا گذاشته باشم.
4- موفق باشی.
همچنين
سوالات بردمون به خاطرات قديم لذت بردم ممنون:8:
دما:27.1 درجه سانتي گراد
سلام برادر
سلام عيز دل انگيز:46:
1.
بنظرت هدف خدا از افرينش انسان چي بوده؟
20-سوال ساده ايي نيست و خيلي از بزرگان در پاسخ بهش موندن چه برسه به من اما سه پاسخ در قرآن اومده كه چون نظر منو پرسيدي فقط نظر خودمو ميگم:
فعلا جواب شاده ايي كه به خودم ميدم اينه كه "ما رو ببره بهشت" اما از سوالات جدي زندگيمه كه دارم روش فكر و كار ميكنم.
2.
بنظرت انسانها از نسل ادم و هوا هستن يا از نسل ميمونها تكامل يافتن؟
21-من نظريه پرداز نيستم اما عقيده ام اينه كه از نسل آدم و حوا
3.
چرا مردم كشور ما ميگن به خدا اعتقاد دارن ولي وقتي رفتارشون رو ميبيني خدا رو پيدا نميكني؟
22-والا چي بگم منم خودم از اين مساله رنج ميبرم اما به اون شدت هم كه شما ميفرمايي نيست مثلا زلزله بم رو به خاطر بيار مردم چه ميكردن
دلايلش زياده اما به شخصه فكر ميكنم شيطان بيكار ننشسته و اون بي تاثير نيست.
دما: 33 درجه سانتي گراد
سلام
سلام آقا مهدي خوبي؟
تو تاپیک حدس تصویر کاربران چرا حاضر نیستی عکس خودت حدس زده بشه؟
23-هويجوري از اون موقع كه آقا پدرام شده همكار ما توي تاپيك بوته نقد روي ما تاثير گذاشته:27:(شوخي)
اما شخصا دوست ندارم.
در ضمن
جان
میتونم بپرسم چه جور سوالاتی را بی پاساخ میزارین؟ (خیلی مهمه)
24-اينكه بگم دقيقا چه سوالاتي ، چيزي به نظرم نميرسه اما اميدوارم چيزي پيش نياد .
ممنون
دما : 24 درجه سانتي گراد
سلام خوبی
سلام ممنون شما خوبي؟
عزيز يکم درمورده شخصيته شهيد آوينی ميشه توضيح بدی
فقط يه چيزه جديد بگو
25-چيز جديد كه نميتونم بگم بالاخره آثار و زندگينامه ايشان يه چيزه مشخصه كه در دسترس همه است از من كه نميخوايد يه چيز جديد كشف كنم؟
اما يه تيكه از زندگي نامه اش كه خودشون نوشتن رو براتون ميذارم شايد اگه براي شما تكراري باشه براي بقيه دوستان جالب باشه:
با شروع انقلاب تمام نوشته هاي خويش را -اعم از تراوشات فلسفي ، داستان كوتاه ، اشعار و...- در چند گوني ريختم و سوزاندم و تصميم گرفتم كه ديگر چيزي كه "حديث نفس" باشد ننويسم و ديگر از خودم سخني به ميان نياورم ...سعي كردم تا خودم را از ميان بردارم تا هرچه هست خدا باشد ، و خدا را شكر بر اين تصميم وفادار مانده ام.البته آنچه كه انسان مينويسد هميشه تراوشات دروني خود اوست همه ي هنرها اين چنين هستند كسي هم كه فيلم ميسازد اثر تراوشات دروني خود اوست اما اگر انسان خود را در خدا فاني كند ، آنگاه اين خداست كه در آثار او جلوه گر ميشود حقير اين چنين ادعايي ندارم ولي سعيم بر اين بوده است.
راستی اهله فيلمم هست ؟
26-فيلم خيلي دوست دارم اما بنا به دلايلي زياد نگاه نميكنم :41:
دو ماه اول عضويت كه ADSL داشتم زياد تاپيكهاي شما رو ميديدم و از بعضيهاش هم استفاده كردم يه ليستي از فيلم هايي كه به نظرم جالب اومد رو به يكي از دوستان دادم كه برام اولويت بندي كنه تا(با توجه به شناخت بيشتري كه داره و رعايت يك نكته) من دانلود كنم(آخه اكانت رپيدشير هم داشتم) اما فعلا به قولش عمل نكرده :13:
دما :35 درجه سانتي گراد
سلام اقا پایان
خوب هستید ؟
1- شاعرای مورد علاقه تون ؟
2- شعر نو دوست دارید ؟
3- نظرت راجع به ادمی که نماز نخونه چیه ؟ می تونی باهاش دوست باشی؟
4- رشته تحصیلیت ؟
5- معدل ترم پیشت ؟
6- چند واحد تا حالا افتادی؟
7- تو اتاقت چیز خاصی هست که جلب توجه کنه ؟
8- کس خاصی هست که خیلی دلت بخواد بیاد ازت سوال کنه ؟ اگه اره کی ؟
9- رنگ مورد علاقه ات ؟
10- یک اسم پسر و یک اسم دختر که دوست داری را بگو
مرسی از وقتی که می ذاری اقا پایان
چه جالب كه منم دارم رو اين قضيه كار ميكنم و تحقيق.......نقل قول:
فعلا جواب شاده ايي كه به خودم ميدم اينه كه "ما رو ببره بهشت" اما از سوالات جدي زندگيمه كه دارم روش فكر و كار ميكنم.
ممنون
سلام :20:
1- بنظرت این شکلک مضمون اصلی اش چیه ؟ : :27:
2- به نیمه پر لیوان نگاه می کنی یا خالی اش ؟
3- بنظرت تکلیف این بچه هایی که تو نوزادی می می رن چیه ؟ می رن بهشت یا جهنم ؟
4 - شنا کردنو بلدی ؟ چند مدلشو ؟
5- اگه یکی هلت بده تو یه استخر به عمق 100 متر و پر از آب چی کار می کنی ؟
6-به نظرت عقرب حیوون بدیه ؟
7- تا حالا از مرگ موش استفاده کردی ؟
8- این سوال جوابش برام خیلی مهمه :
بنظرت آقا کی ظهور می کنه ؟ موقعی که ظلم همه جارو گرفته یا موقعی که همه دنیا از ظلم و بدی پاک شده ؟
تا حالا در لحظه جدایی از یک دوست شده گریت بگیره؟
27-نه به خاطر ندارم من كلا كم گريه ميكنم اما يك سفر بود كه حدود يك ماه از خونواده دور بودم اتفاقي افتاد كه خيلي دلم براي مادرم تنگ شد بغض گلومو گرفت.
کمی توضیح بده که چرا اینجوری میشه؟
28-طبيعت آدميست ديگه...(خيلي كم شد؟)
ممنون
ممنون از شما
بهروز
دما: 28 درجه سانتي گراد