دوستان کسی میدونه سرعت شبانه ی 6 مگ صبا چنده؟
Printable View
دوستان کسی میدونه سرعت شبانه ی 6 مگ صبا چنده؟
بهتره زنگ بزنی از خودشون بپرسی چون منطقه به منطقه فرق داره ولی من زنگ زدم پشتیبانی گفت مال تهران اگه خطت جواب بده رو 8 مگ میبندننقل قول:
الان من بخوام 512 بگیرم سرعت تو روز و شب چقدر میده ؟
من مشهدم چجطوری باید بهشون بگی خط رو روی چند مگ ببندن و از کجا باید فهمید که راست گفتن ؟
سرعن 512 تو روز تا 270 هم میده اما شبا حدودا میشه 250 زیاد محدود نمیکنه ماله من یه موقه هایی اصلا تغییر نمیکنه و همون 270 رو میگیرهنقل قول:
خط شما رو صبانت رو چند بسته؟ 4Mbps ?نقل قول:
بچه ها آیا 128 با 512 یا 2 مگ واقعا فرق میکنه با 128 بگیرم آخه بیشتر دوستان میگند خبلی فرق نمیکنه
وقتی 128 با سرعت 220 دانلود میکنه 2 مگ باید حداقل 800 تا دانلود کنه درسته؟
رو 3 مگ بسته شده البته یه ذره کمترنقل قول:
منظورم اون پهنای باندی هست که رو صفحه اول تنظیمات مودم مینویسهنقل قول:
تو رشت که همه سرویساش یه سرعت رو دارن و همون 220 تا 250 هست.نقل قول:
آقا چرا قیمت ها رفته رو سقف؟ همین دیشب وزیر ارتباطات در تشریح فعالیت 100 روزه وزارت گفت قیمت ها کم میشه و سرعت افزایش پیدا می کنه!! الان من که شارژ کردم 38% گرون شده سرویس من!!
دقیقا.128 5 گیگ 19500 بود الان شده 22000.نقل قول:
اقا من الان میخوام شارژ کنم 2 مگ 1 ماه 3 گیگ اما تو پروفایلم نیست چرا؟
تو سایتشون هست ولی تو پروفایل من نیست!!
الان 1 ماهه 2 مگ 20 گیگ فقط داره تو پروفایلم!!!!
اره روی 4 بسته شدهنقل قول:
از دوستان کسی اطلاعات بیشتر راجع به این تخفیف ها داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشهدم، منطقه صابری
چراغ ADSL کلا خاموشه
صبح ساعت 6:15 که بیدار شدم دیدم ایطوریه
کس دیگه هم همینطوری شده
پشتیبانی هم تلفنش یکسره مشغوله
Sent from my ST27i using Tapatalk
شاید خط نویز پیدا کردهنقل قول:
گوشی تلفن نویز نداره؟
رانژه خط معمولا چند روز طول میکشه؟
صبانت چرا سرعت 128 حجمی تهران رو محدود کرده؟ من اوایل 230 تا سرعت داشتم ولی الان با این که خطم رو 2 مگ بسته شده ولی سرعتم رو محدود کرده رو 1 مگ تهران هم هستم
زنگ بزنم بهشون بالا میبرن؟
زنگ بزنی بد نیستنقل قول:
منم 128 محدود دارم و خطم روی 4مگ بستن و با 220 دانلود دارم
سلام؛
من اگه تو مشهد (مرکز قدس) سه ماهه 2048Kbps با 9 گیگ به قیمت 77 تومن بگیرم، "شبانه رایگان" حدودا به طور متوسط رو چه سرعتی می تونم حساب کنم؟
ممنونم.:n16:
عذر خواهم 9 گیگ واسه سه ماه؟ کمه! من واسه یک ماهم 9 گیگ میخوام! :n03:
سرعت اینترنت بصورت افتضاح پایین اومده ها، واقعا افتضاح
من اینترنت 128 محدود هستم سرعت دانلودم 20 کیلوبایت در ثانیه شده، در حالی که قبلا 150 کیلو در ثانیه بود
سرعت دانلود ترکیده ... ترکیده
چرا سرعت دانلودم اینقدر پایین اومده
خدا مرگتون بده با این سرویس دهی تون
کلاهبردار ها ... همش سرعت رو کم و زیاد میکنن
دوستان من 128 محدود دارم . سرعت دانلودم هم حدود 128 هست روزانه . :n01:
شبانه حدودا 2 گیگ دانلود میکنم و خط هم روی 4 مگ بسته شده .
میخوام از دی 512 تمدید کنم . کسایی که 512 دارن بیان کمک کنن . لطفا مضایقه نکنن . :n16:
در ضمن من مشهدم . حالا موندم سرعت بالاتر بگیرم یا خطو رانژه کنم و کوچ کنیم به شرکت های دیگه بعد از چهار سال مشترک صبانت ؟!... :n13:
همچین سرویسی با این قیمت به درد لای جرز می خوره. قیمت ها خیلی رفته بالا :-(نقل قول:
آقا اصلا از این شرکت دزد سرویس نگیرید که سخت پشیمون میشین!!
نامردا یه روز خوش نمیزارن.هر روز ما قطع زیاد داشتیم و هم سرعت که افتضاح بود!
الانم عوضش کردم و از 2020 میگیرم که خیلی خوبه هم سرعت بالاست و هم تا الان که 3ماهی میگذره قطع ای نداشتم.:n01:
من الان از مخابرات سرویس دارم. درسته کیفیتش بالا نیست ولی 8 گیگ رو باسرعت 1.5 مگ میده ماهی 27 تومن که خیلی ارزونتره. حالا یعنی صبانت اینقده کیفیتش بالاست که آدم بخواد پول 8 گیگو به 3 گیگ بده؟:n13:نقل قول:
شما سرعت دانلودت چقدره؟نقل قول:
شبانه رایگان با چه سرعتی دانلود میکنی؟
درساعات معمول روز بین 60 تا 180 کیلوبایت بالا پایین میشه. شبها ولی خودشو بکشه در بهترین حالت از 1 تا 7 بشه دوگیگ گرفت که معمولا بین 1.3 تا1.5 گیگ بیشتر عایدی نداری.نقل قول:
دوستان اگر میشه منو یه راهنمایی بکنید
من تهرانم مرکز شهید زارعی
128 کیلوبایت حجمی همین صبانت هم هستم
این اینترنت ما روزا از یه ساعت خاص تا یه ساعتی معمولا از 5 تا 8.30 به طور کلی به فنا میره
به طوری که همه چی اوکیه چراغ مودم و اینا هم اوکیه اما هر سایتی میزنم دو کیلوبایت رو میگیره و دیگه نمیگیره
گاهی اوقات این اتفاق خارج از این ساعات هم میوفته و کلا به فنا میره
50 دفعه هم به پشتیبانی زنگ زدم اما اونا هم نتونستن کاری بکنن
خط رو برای بررسی دادم از مرکز هم باهام تماس گرفتن میگن مشکل نداره 1 ساعت درست بود دوباره به فنا رفت
نویز خطمم 60 ه و SNR Margin هم 6 ه
دیتا ریت هم 1024 بالاتر نمیره
الآنم که سرعت بکشه خودشه 50 اینا
جالبه چند تا از دوستانم ام همین 128 صبانت دارن نه مشکلای منو دارن و سرعتشون هم یکی 150 و یکی 110ه
اگر ممکنه یکی منو راهنمایی کنه چیکار کنم
اگر جاش اینجا نیست پوزش...
ممنون از همگی
مثلا خیر سرم 128 محدود هستم
تو رو خدا سرعت دانلود و اپلودم رو نگاه کنید ....... شما جای من بودین روانی نمیشدین؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1 مگ داشتم تا همین چند روز پیش، که الان به دلیل افزایش قیمت، 128 تمدید کردم. با یک مگ، خظ روی 4 مگ بسته میشه و سرعت شبانه هم محدود نمی شه. یعنی اگه تعداد 5-6 فایل همزمان بذاری برای دانلود در کل با سرعت 450 KB/s دانلود می کنه چه شبانه و چه روزانه. ولی در ساعت شبانه بر خلاف روزانه اصلا نمیشه ویدیو یوتوب تماشا کرد وتورنت هم شبا حداکثر حدودای 100 KB/s دانلود می کنه. الان با این قیمت ها اصلا نمی صرفه 128 به بالا گرفت. با 128 حجمی با این که خط همچنان روی 4 مگ هست ولی دانلود روی حدودای 120 KB/s برای من محدود شده، هم روز وهم شب.نقل قول:
به نظر من همون سرویس مخابرات بهتره. من که وسوسه شدم برم مخابرات بگیرم. الان 9 گیگ 128 رو از صبانت با قیمت 40.5 تومن گرفتم که خیلی بالاست . سرعت هم 120KB/s هست. صبانت من در میاد گیگی 4500 تومن، مال شما گیگی 3375 تومن. قبلا که صبانت افزایش قیمت نداده بود 9 گیگ 128 رو می داد 30.5 که قیمت هر گیگش همین قیمت مخابرات شما در می آمد. مخابرات افزایش قیمت نداشته این اواخر؟
شما اگه پولش رو دارین، همین سرویس 1 مگ ،یک ماهه، 10 گیگ، 50 تومنی رو بگیرین، شبا با 450KB/s دانلود دارین.
نامحدود 128 مشهد چطوره؟ کسی داره؟ بعد از چقدر دانلود شامل Fair Policy میشه؟
داداش شما خطت نویز داره به شدتنقل قول:
کیفیت خط 6 در مقابل نویز 60 یعنی فاجعه،سیم کشی داخلیت رو یه چک بکن اگه میگی مشکل از مخابرات نیست
سلام کسی میدونه برای جمع آوری صبانت غیر از درخواست تو سایت کار دیگه ای هم باید کرد یا نه ؟ و اینکه چقدر طول میکشه تا خطو تخلیه کنن ؟
شبانه صبانت دوباره سکته کرد ؟ الان سه روزه که کل دانلود به 100 مگ هم نمی رسه .
سلام من اصفهان هستم شبانشو کسی داره ببینیم چطوره؟؟؟
من شبی کم تر از 3 گیگ نمیگرم خیلی عالیه
عزیز پینگ چطوره؟نقل قول:
ببین آخه یکی پینگ گرفت برام پینگش با سرور مبین نت 110 بود, سرور داخلی 100 بوود!!
ولی اینطور که شنیدم هم پینگ داخلی و هم خارجی صبانت خیلی خوب شده.
ببینم پینگ داخلی شما حدود چنده؟ پینگ اروپا چطور؟ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 ؟؟
نوسان و اینا نداره پینگ؟