منکه سرویسم رو تعلیق کردم از بس داغون بود! ۱۶روز توش داره هروقت سر عقل اومدن که دزدی پهنای باند نکنن رفع تعلیق میکنم.نقل قول:
Printable View
منکه سرویسم رو تعلیق کردم از بس داغون بود! ۱۶روز توش داره هروقت سر عقل اومدن که دزدی پهنای باند نکنن رفع تعلیق میکنم.نقل قول:
خیلی گرون شده!!!!! تعرفه ها که گرون شده و حجم هم که کم شده!!! من هیچ مشکلی با سرعت و ... نداشتم اما بعد از دوسال استفاده از وایمکس آخر اردبیهشت جمعش میکنم.
سلام
دوستان تو رو خدا جواب بدین که حسابی گیرم
الان 2 مگ محدود ایرانسل دارم سرعت دانلودش حدود 250 میچرخه
میخوام نامحدود بگیرم میخوام ببینم همین 250 کیلوبایت رو بهم دانلود میده یا چون نا محدود میشه سرعت افتضاح میشه ؟
اینو هر کس میدونه جواب بده چون برای کافی نت میخوام ای دی اس ال هم دارم ولی اینم شدیدا نیاز دارم
روی مبین نت که طرح نا محدود زدم سرعت 1 مگابیت 16 کیلوبایت دانلود میداد
میخوام یه بلا دو بار سرم نیاد
وقتی نامحدود و بگیری سرعت فرقی نمیکنه عینه قبل جواب میده مطمئن باش.نقل قول:
من میخوام وایمکس بالای ۱۲۸ بگیرم.چه مدرکی رو میشه ارائه کرد که راحت تر باشه.آخه من نه دانشجو هستم نه میتونم نامه با سربرگ شرکت بدم.ممنون میسم جواب بدین
من سه ساله که 1مگ نامحدود دارمنقل قول:
نوسان داره ولی قابل قبوله و میشه گفت 1 مگ هست
الان 3 روزه که سرویس رو کردم 2مگ نا محدود
شب اول خوب بود ولی بعد از اون میشه گفت به زور به 512 میرسه
یعنی یک چهارم اون چیزی که باید باشه
دو بار به شرکت زنگ زدم ولی هیچ کاری نکردن و فقط قضیه رو پیچوندن
سلام دوستان مثل اینکه از امروز پورت h2tp رو بستن برای چیز پی ان از چی استفاده میکنید ؟ ار چه روشی ؟ یکی راهنمایی کنه لطفا !
این پورت رو از دیشب بستن. بای از و ی پ ی ا ن کر یو استفاده کنید.نقل قول:
بازم زنگ زدم ایرانسلنقل قول:
این بار گفتن که شرکت یک سرویس رو بین هشت نفر شیر میکنه و این کار به دستور سازمان تعیین مقررات رادیویی انجام میشه
یعنی سرویس شما بین هشت نفر تقسیم میشه واگه سرعت دو مگ شما بشه 256 باز شما حق اعتراض نداری!!!
عجب مملکتیه!!
2048 میفروشن ولی میگن اگه تا 256 هم کار کنه قانونیه و ما کارمون رو انجام دادیم
سلام دادانقل قول:
چی هست اینی که گفتی ؟
چیز خوبی هست ولی بدیش اینه که سرویس دهنده دسترسی کامل داده و میفهمه شما به چه سایتهایی مراجعه کردیدنقل قول:
پیشنهاد من تونل پلاس هست
من از دیشب با هیچ وی پی انی نتونستم connect شم...این تونل پلاس چه جوریه سرعتش ..؟نقل قول:
free هست ؟
نه خیر فری نیستنقل قول:
پیغام های بازدید کنندگان را چک کنید
سلام
٣ روزي هست كه با سرعت ٢ مگ حجمي بيشتر از 64k نميتونم دانلود كنم ، در حالي كه طي يك سالي كه اين طرح رو داشتم سابقه نداشته زير ٢٠٠كيلوبايت دانلود كنم براي شما هم اينطوري شده ؟
سلامنقل قول:
از اول سال این گند رو به سرویسهاشون زدن.
این چند روز آپدیت داشتن ، درست میشه
دوستان من در مشهد هستم. هميشه آنتنم فول بوده. اما از دو روز پيش آنتنش به شدت افت كرده و فقط بين 1 تا 2 خط نوسان داره. كس ديگهاي هم اينطوري شده براش؟
يعني دق داد اين ايرانسل ما رو...
اون کر یو رو که من گفتم خوبه اما همونطور که دوستمون گفت تمام اطلاعات شما رو اون کسی که بهتون اکانت میده میتونه داشته باشه.اگه خواستید پ خ بدید تا بیشتر راهنمایی کنم.نقل قول:
سلام دوست عزیز ، مطمئن باش که روی آنتن منظقه شما دارن کاری انجام میدن. صبور باش. درست میشهنقل قول:
ایشالا بعد از انتخابات آپدیتشون تموم میشه البته در صورتی که ویروس نیفته تو سیستم :دینقل قول:
{پیشنهادی جذاب برای کاربران اعتباری وایمکس!
بهار امسال هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل از ساعت ۲ تا ۷ بامداد، رایگان خواهد.}
خیلی خنده داره :n19:
مثلا اگر کاربر 256 بیتی باشی وسرعت در تمام ساعات در حالت خوش بینانه ثابت باشه 256/8=32 KB
وهر شبی کلا 5 ساعت مداوم وصل باشی فقط 562 مگا بایت میتونی دانلود کنی در هر شب
این یعنی: اتلاف وقت - هزینه قبض برق- استهلاک رایانه
32 kb32 *3600*(5))/1024=526 MB)
سرعتا خیلی بهتر شده ها حداقل برای من یکی:n19:
سلام دوستان. من سعی کردم با سرچ پیدا کنم جوابم. . ماشالا صفحات زیاده :دی
اقا میشه از مودم وایمکس بعنوان اکسس پوینتی استفاده کرد که اینترنت روی مودم معمولی DSL رو شیر کنه؟
یعنی در واقع من الان DSL دارم می خوام اینترنتشو شیر کنم برای مودم وایمکس که وقتی با گوشی با وای فای وصل میشم بهش، روی گوشی هم اینترنت داشته باشم. شدنیه؟
ماشالله 128 گرفتم از دیال آپ سرعتش کمتره :n21:
12000 تومن دادم برای 3 گیگ در یک ماه. 3 روز دیگه تموم میشه هنوز 1.8 گیگش مونده :n02:
دانلود هم نمیشه کرد. با سرعت حداکثر 16 آدم چی میتونه دانلود کنه؟ ارزش نداره اصلاً وقت نمیشه :n02:
يكي از دوستانم قسمت فني مبين نت هست گفت كه ايرانسل زير گروه مبين هست و مبين نت خريدتش و بچه مبين نت حساب ميشه. به من مبين داده سرعت عالي. مودم جيبي هم گفت كيفيتش خوب نيست
کلاه برداری به اسم ایرانسل
دوستان سلام
باتوجه به اینکه اکثر دوستان شناخت خوبی از این کلاه بردار و دروغ گوی بزرگ دارن با این وجود خواستم تجربه ی شخصی خودم از این کلاه بردار بزرگ خدمت دوستان عرض کنم
چند ماه پیش اقدام به خرید وایمکس ایرانسل کردم. )سرعت (128 kbpsاز طریق سایت ایرانسل ثبت نام کردم مشکل از همین جا شروع شد. در همین جا متوجه شدم که که اگر پیگیر نباشم چند ماه هم بگذره کسی برای تحویل مودم تماس نمیگیره.سرتون رو همین اول کار درد نیارم . خیلی پاپیچ شدم تا بعد چند روز معلوم شده که مودم اختصاص ندادند. تا بالاخره اومدن مودم رو تحویل دادن کردند.
حالا تازه مشکل از اینجا شروع شد.آنتن دهی تو نقشه رو منطقه سبز بود.(کلن ایرانسل تو نقشه هاش دروغ مینویسه) بعد ما دیدیم مودم تو خونه اصلا کانکت نمیشه.چه برسه آنتن بده.خوب برداشتیم بردیم گذاشتیم سر دیوار.تازه کانکت شد بد هم نبود.سرویسش هم اسما 128 کیلوبیت بر ثانیه است.یعنی 16 کیلوبایت بر ثانیه.در ابتدا سرعت بد نبود عمدتا روز ها افت سرعت نداشت ولی شب ها سرعت به حدود 10کیلوبایت بر ثانیه افت میکرد. کم کم گذشت و روز به روز افت سرعت بیشتر شده. به گونه ای که الان روز و شب نداره!!! عمرا سرعت از 5 بیشتر بشه.
شب ها هم زیر 2 کیلوبایت بر ثانیه!!!!!!!!!! تماس هم که با هاشون میگیری یه بابایی بهت زنگ میزنه دبه در میاره!!! چرا کابلش قرمزه!چرا مانیتورت ال سی دیه ! چرا کف خونتون سرامیکه برا همین سرعتش پایینه!!!! چرا در دیزی بازه! و غیره....
در واقع از این سرعتی که به مشتری تحویل میده شما میتونی نتیجه بگیری که ایرانسل حداقل 10 برابر ظرفیت داره وایمکیس ثبت نام میکنه!اینجوری یعنی درآمد ده برابر بیشتر.حالا میفهمم که چه جوری مودم هاشون رو با تخفیف میدن. اینجوری در عرض چند ماه 100 برابرش در میارن.
در کل میخواستم بگم گول این کلاه بردارو نخورین از همون دایال آپ استفاده کنید بهتره تا وایمکس ایرانسل با این سرعت هایی نجومی!!!! و قیمت های بالا
دوست شما توهم زده.نقل قول:
من سر همین دزدی پهنای باند ایرانسل کوچ کردم به مخابرات با اینکه مخابراتم داغونه اما هزینش یک سوم تا یک دوم ایرانسله!نقل قول:
این مطلب را که دیدم یاد یه خاطره ای افتادم، زمستون 90 بود که دیدم مودمم پرش سیگنال پیدا کرده، مثلا الان سه تا چراغش روشن بود بعد یه دفعه همه اش خاموش میشد دوباره یکیش روشن میشد. بعد از پیگیری یکی از پشتیبانی با هام تماس گرفت و از همین چرندیاتی که همیشه میگن گفت دست آخر هم به این نتیجه رسید که مودمت خرابه باید یه جدید سفارش بدی! من هرچی اصرار کردم که بابا مشکل از شبکه تونه اون می گفت نه اشکال از مودم توئه. منم دیدم حالا که قراره دوباره پول مودم بدم بذار برم این باز از مبین نت بگیرم. این مودم اینجوری بود تا شهریور 91، در نا امیدی گفتم بذار مودممو آپدیت کنم ببینم چی میشه؟ مودمم را آپدیت کردم و در عین نا باوری دیدم مشکلش حل شد و به شبکه وصل شد. :n20: خوشحالم که به حرف اون مسول فنی گوش ندادم و بیخودی یه مودم دیگه نخریدم وگرنه الان با چوب :n24: دنبال اون مسول فنی بودم.نقل قول:
سرویس اینترنت من وایمکس 128 ایرانسل تعرفه 6ماهه ماهانه 2گیگابایت هست که هر ماه 2گیگابایت
به من اختصاص داده میشه اگر قبل از یک ماه 2گیگ را مصرف کنم می تونم به مقدار هر یک گیگ
6000تومن از طریق کد *144*شناسه وایمکس بدونه صفر* رمزشارژ# را وارد می کنیم حالا من بعد
از تموم شدن زودتر اعتبار2گیگ یک تعرفه افزایشی 1گیگابایتی خریدم که تا 19اردیبهشت فرصت
استفاده دارم که 300مگابایت اون باقی مونده حالا 2گیگ ماهانه جدید این ماه رسیده که تا 26 اردیبهشت
فرصت استفاده دارم که از اون هم 600مگابایت باقی مونده ولی سرویس وایمکس داره از تعرفه ماهانه
2گیگابایتی کسر می کنه واز اون300مگابایت باقی مونده استفاده نمی کنه چطور می توتنم از300مگابایت
تعرفه افزایشی استفاده کنم وبهد از اعتبار ماهانه استفاده بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین دی ان اس اس سرور برای وایمکس
وایمکس ایرانسل 128 دارم مودم فضای باز کسانی که از این نوع سرویس استفاده می کنن ایا تا به حال در
تنظیمات دی ان اس اس کانکشن خودشون تعغیراتی دادن من تا به حال ای پی وارد نکردم دوستان حرفه ای
ممکنه توضیحاتی راجع به این تنظیمات بدن ایا می شود با وارد کردن ای پی در این کانکشن دانلود بهتر و
سرعت بیشتری داشت؟
دوستان عزيز، كس ديگهاي هم هست كه با ايرانسلش نتونه به اسكايپ وارد شه؟
من فقط با فیل شکن میتونم به اسکایپ وصل بشم. مشکلی داشتید در خدمتمنقل قول:
من با لپتاپم وقتی به وایمکس وصل میشم هیچ صفحه ای را باز نمیکه ..ولی با ای دی اس ال که وصل میشم همه چی ok هست چرا اینطوری شده ؟
اگر امکان داره توضیح دهید از چه نوع فیل شکنی استفاده می گنید:n03:نقل قول:
من که بدون قندشکن به اسکایب وصل میشم.ولی اخیرا همه قندشکنابی مصرف شدن.برای همه اینطوریه؟
قضيه اينه كه ايرانسل ديگه شورش رو درآورده. همه سرويسها بهتر از ايرانسل دارن كار ميكنن. هر وقت هم كه زنگ ميزني ميگن اختلال سراسريه و چند مدت بعد تماس بگيريد. همش ما رو گذاشتن سركار. كلا از عيد به بعد داره روز به روز كيفيتش بدتر ميشه. ما كاربرها هم كه مثل بره هر بلايي سرمون ميارن هيچي نميگيم...نقل قول:
سلام من مي خواستم وايمكس بخرم فقطم سرعت شبانه اش برام مهمه ...از 2 تا 7 صبح مثلا 1 مگ سرعتش چنده ؟؟؟ ممنون من اصفهان بهارستان هستم
فعلا تا اطلاع ثانوی اینترنت وضعیتش در حالت تعلیق هست.
نه تنها ایرانسل. تمام سرویس دهنده های اینترنت این مشکل رو دارن.
امیدواررم زودتر حل بشه
هرکی یه چیزی میگه
یکی میگه کابل سوئد قط شده
حالا راست و دروغش معلوم نیست
باید صبر کنید ببینیم چی میشه
تا اخر خرداد باید صبر کنید همین هیچ ترفندی هم سازگار نیست:n22:
نمیدونم چرا هر چی میشه گیر میدن به کابل های بدبخت...:n09:نقل قول: