این پست رو باید طلا گرفت....!!!نقل قول:
Printable View
این پست رو باید طلا گرفت....!!!نقل قول:
اگر منظورت از سرباز من هستم , عمرا!نقل قول:
چون من از سربازی معافم میدونی چرا ؟ چون که من ...
خیالتم راحت که من امسال مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبوم . تو میدونی من چقد برای کنکور تلاش کردم ؟
من هنرمندم ! من بهترین هستم و از همه ی شما برتر هستم! من روح آزاده ای دارم که برای پرورش این روح بسیار ریاضت کشیده ام! آره داداش!
ببینید نمیدونم با مفهوم شرط لازم و کافی تو ریاضی آشنا هستید یا نه. برایه آدمایی که سرمایه آنچنانی ندارند که بندازن تو کسب و کار (البته با کمک بابا جون البته ) ورود به دانشگاه و تحصیلات دانشگاهی شرط لازم هست و نه شرط کافی. یعنی لزوما درس خوندن باعث موفقیت نمیشه . ولی تو خیلی از حالتها ( و نه همه جا) لازمه اون هست. شرط ( یا بهتره بگم شروط کافی) خیلی چیزایه دیگست.
دوست عزیز! خوشحالم کردی! حداقل میدونم که با کم کسی حرف نزدم! هنرمند باش و سرافراز! مهندس!نقل قول:
از گفتگو باهات خوشحال شدم!
خداحافظ!
سلام. آقا من همش یه نیم روز نبودم!!! چه همه عقب افتادم از تاپیک!! وقت نمی کنم همه رو بخونم!! :19:
درصدا: ادبیات 41 / عربی 24 !!! / دینی 77 / زبان 58
ریاضی 41 / فیزیک 42 / شیمی رو نمی دونم. همه رو شانسی زدم! یادم نیست جوابا رو که بخوتم حساب کنم!!
ولی..... عجب سوالای قشنگ مشنگی بود!! خیلی خوشمان آمد! البته من بلد نبودما! :31:
من واقعا موندم شما داری تو ایران چند سال پیش زندگی می کنی؟!!
استخدام تو وزارتخونه ؟!! حتما با مدرک مهندسی و حقوق کارمندی ؟!! لذت میبری؟!
خواهشا اینقدر نگین مدرک سراسری مدرک سراسری ....
همچین میگی مدرک سراسری ادم فکر میکنه مدرک از دانشگاه اوهایو میخوایم بگیریم !!!
دوست عزیز من هدفی که دارم شما حتی نمیتونی تصور کنی . هدف های من هم ارز هدف های فیلسوفانی همچون لابنیتز و نیوتون است اگر بریم عقب هم ارز سقراط و ارسطو!نقل قول:
هدف هست که من این روح آزاده خودم را پرورش دادم . آیا اگر هدف نباشه میشه چنین روحی را پرورش داد که سخت ترین چیز ها را به خضوع در میآره!
در ضمن خیالت از درصد های من راحت باشه که من امسال مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبولم .
دمن این حرف ها را زدم تا اینجا هرکسی نیاد برای خودش پز بده و درصد هاش را به رخ بقیه بکشه! آقا میاد میگه : " من خراب کردم 80 زدم!!!" از این انسان های پست و نمره دوست متنفرم!
انصافا بود! ولی به هر حال از دستش جیویز زدیم! چه خوب که خوب جیویزیدیم!نقل قول:
امیر واقعا از تو بعیده تو که زبانت خوبه چرا تو امضات اشتباه نوشتی به احتمال زیاد اشتباه تایپیه درستش اینه spain=>Germanyنقل قول:
Spain Is The Winner Of World Cup
به نظرم بر عکس تو اسیرینقل قول:
اسیر اینکه به قول خودت اسیر چیزی نباشی
اسارت دربند چیزی بودن است و تو هم در قید در قید نبودنی
باهات موافقم ! این هم یکی از عیب های کشور ماست .نقل قول:
البته خوشبختانه امروز ایران باید کار بلد باشی تا مدرک ! باید یک چیزی بدونی! چنیدین مهندس سراغ دارم که از شریف و پلتکنیک فارغ التحصیل شدن ولی 2 کلمه انگلیسی نمیتونن حرف بزنن یا کار با یک نرم افزار را نمیدونن , طرف نمیتونه حرف بزنه انقد روابط اجتماعی آنها ضعیف است! این چه مدرکی شد ؟
البته بعضی ها هستن که با درصد 80 هم ناراحت میشن! ولی شما راست میگی! کسی که این درصد رو میزنه ، باید بدونه که این به رخ کشیدنه و کارش درست نیست! کاملا موافقم! امیدوارم به هدفت برسی! بهتر نیست این بحثو جمع کنیم! بیخودی داره طولانی میشه ها! من که .... فعلا!نقل قول:
نه عزیز ! من روحم آزاده است! من اسیر هیچ چیز و هیچ کس نیستم! بلکه همه چیز و همه کس اسیر من هستند!نقل قول:
آزادگیتو قربون! همه آدما آزادن ، مخصوصا اون کسایی که باورش دارن! منتها بیشتر در افکار! به نظرم اگه ادامه بدین ، دعوا میشه ، تخلف میشه ، داور جریمه میکنه! خود دانید! من رفتم!نقل قول:
بچه باريكلا يه خورده ديگم همت داشته باشيد 1000 صفحه رو فتح ميكنيم.
ايشالله اين چند تا كنكورم تموم شه 1000 تا بشه.
حالا يه سوال
اين همه قبل كنكور اومديد اينجا .بدردتونم خورد؟
انشالا هر کجا بخواین قبول میشین و میرین دانشگاه .... این بحثا هم فایده نداره از دو سال پیش که تا الان اینجام تقریبا همیشه از این بحثا بوده و هست ! (: آخرشم دلخوری پیش اومده و باقی قضایا ....
موفق باشین .... شب خوش !
حق با تو هست!نقل قول:
من میرم پی کارم!
من امسال مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبولم.
موافقم ، ولی من خودم برنامه ای که ریختم اگه مدرک سراسری داشته باشم ، برام رسیدن به اهدافم راحت ترهنقل قول:
...................نقل قول:
بیخیال بچه ها . شماها به جای اینکه پشت هم باشید و دلداری بدید بهم چرا اینطوری به جون هم می افتید ...
وای خدا اینا دیگه چه سوالایی بودن....فیزیک و ریاضی خیلی سخت بودن:41:
نقل قول:نقل قول:
خوشبختانه ما دخترا این یه مشکلو نداریم دیگه من خودم خیلی مثبت نگری کردم که موندم بعد اینکه پاسخبرگمو دادم شروع کردم به گریه چون بغل دستیام از همون ساعت 12 یکی یکی عملیات رو آغاز کرده بودن منم خیلی سعی کردم جلوی خودمو بگیرم که نشد ولی خب خوبیش اینه که کسی ازم نمی پرسه چه طور دادی؟؟؟
هم عربی آسون بود هم دینی نمی خوام ناراحتت کنم ولی زیاد دلتو خوش نکن این سختی که می گن به خاطر غیرعادی بودن سوالای کنکور امسال نبود به خاطر جدید بودن سوالات بودن حالا می بینی بچه های کنکور 90 سال دیگه تو دوران جمع بندی که بشینن بخونن می بینن 88 و 89 فرق زیادی با هم ندارن (تو دهه ی 80 ما فقط یه دونه کنکور آنچنانی و غیر عادی داشتیم که اونم 84 بوده و 89 هم اصلا مثل اون نبود)نقل قول:
همونو بگو (البته تصاعد که هر سال فقط یه دونه میاد و این اواخرم که همش هندسیش امده بود)...من همیشه می گفتم چقدر خوبه که سوالای ریاضی با ریاضی پایه شروع می شه و آدم واسه ادامه کار انرژی می گیره اون وقت امسال:13: همون سوال اولو که دیدم ترجیح دادم اول برم سراغ فیزیک کار خیلی خوبیم کردم فقط یه جا اشتباه کردم اونم این بود که بعد فیزیک برگشتم سر ریاضی باید می رفتم شیمی می زدم بعد وقتمو واسه ریاضیا تلف می کردم (حالا بماند که همون فیزیکم همش غلط غلوط از آب در اومد)نقل قول:
دوستان انگار شماها هم مثل من گند زدین یل دارین اینجا دلداری میدین.
منو سر جلسه وقتی سوالات ریاضی رو میزدم هول ورم داشت دیگه با استرس ندونستم چی زدم.
بذارید من تجربه خودمو بگم. من 22 سالمه. این دومین کنکور جدی هست که دادم. سال اوا فبول نشدم و رفتم سربازی. من پدرم 11 سالم بود که فوت کرد. برادر من فارغ التحصیل علوم کامپیوتر دانشگاه کرمان بود. از همون دوره لیسانس شروع به کار کرد و بعد از تموم شدن درسش با دوستاش و بابایه یکی ار اونا که پولدار بود و خرش می رفت یه شرکت زدنو رفتن تو کارایه شبکه و برنامه نویسی. منم برایه اینکه خرجمو خودم بدم حدودا از 17 سالگی میرفتم پیشش و کارای نصب و کابل کشی و ... انجام می دادم. کمکم هم شروع کردم به یادگیری مفاهیم شبکه و کلاس رفتن و با شبکه مایکروسافت و روترهای سیسکو آشنا شدم.سربازی هم افتادم شهر خومون و بعذ از ظهرها که آزاد بودم میرفتم شرکت و کلاس.تو این مدت از لحاظ تجربه و کار عملی و مفاهیم شبکه می تونم بگم که واردم. خیلی وقتها بعد از اینکه کاری رو انجام می دادم مثلا برایه یه اداره دولتی یا شرکت های خصوصی می دیدم که این نداشتن مدرک برایه من مشکل سازه. از بهانه جویی مشتری برایه کم کردن از مبلغ قرارداد به بهانه حقوق مصوب وزارت کار بگیر تا نگاه عاقل اندر سفیه خانم مسول بخش IT فلان اداره دولتی که از صدقه سر شوهرش کار رو به اون داده بودن و حتی بلد نبود َDomain یعنی چی؟
اینه که متوجه شدم حتما لازمه من یه مدرک دانشگاهی داشته باشم. این مدرک مطمئنا به من دانش و مهارت زیادی نمی ده . نمیتونه بیشتر از زندگی و جامعه مهارت های زندگی رو به من یاد بده. ولی تو این مملکت که ادعای با هوش بودن و با فرهنگ بودن و متمدن بودن مردمش گوش فلک رو کر کرده لازمه. کافی نیست ولی لازمه.
آزاد یا سراسری . خوب نمیشه مطلق گفت. خیلی نسبیه و به خیلی پارامترها بستگی داره. برایه یکی مثل من شاید پیام نور هم کافی باشه. اما به هر حال مدرک سراسری اعتبار زیادتری داره. ( البته نه همه دانشگاهاش) ولی باز هم نمیشه با قاطعیت گفت.
تو شرکت برادرم یه پسری بود که مدرک مهندسی کامپیوتر از دانشگاه پیام نور خرامه داشت. تو استان فارسه ، شیرازیا خوب می دونن. این آقا می تونم بگم جزو یکی از با استعدادترین آدمایی بود که تو عمرم دیده بودم. علاوه بر اینکه تو برنامه نویسی خیلی ماهر بود و در آمذ خوبی هم داشت ، چون به الکترونیک علاقه داشت تو این زمینه هم خیلی فعال بود و از طریق برنامه نویسی میکرو کنترلر ها و AVR ها تا ماهی 1.5 میلیون هم در آمد داشته. شرکت های دولتی معروف تو شیرازبا ایشون قرارداد می بستن و پول خوبی هم می دادن بهش. حتی بیشتر از کارمندایه رسمیشون.
اما نکته جالب، اونا با وجودی که نیرو نیاز داشتن و این آقا هم رزومه خوبی داشت ولی اونو استخدام نمی کردن چون می گفتن سیاست شرکت ما تنها استخدام از دانشگاه سراسریه
ایشون یه مدتی برایه شرکت نفت هم کار می کرده و خودش می گفت که همه کاره اون قسمت بوده به طوری که وقتی می خواستن قراردادیا رو رسمی کنن مدیر اون قسمت که فوق لیسانس الکترونیک بود با استخدام همه موافقت می کنه جز ایشون که مبادا رو دستش بلند نشه.
پس ببینید زندگی خیلی پیچیده تر از اونه که بشه راحت براش نسخه پیچید. هر کسی باید خودش با توجه به شرایط خودش ببینه که چی بنفعشه یا نه. ممکنه شما با رفتن به دانشگاه آزاد موفق تر از اونی که تو دانشگاه سراسریه باشی . ممکنه هم که اینجور نباشه.
پارامترهای زیادی تو این قسمت هست. هر کسی هم حرفی می زنه و نسخه ای می پیچه. ولی معلوم نیست کدومش مفیده.
با با اینقدر فیلم راز رو نگا نکنین به جاش دعا کنین خدا کمکمون کنه:11:نقل قول:
اخ گفتي!نقل قول:
دوستان می گم چرا تو سوالای ریاضی کنکور خبری از لگاریتم و تصاعد حسابی و چند مورد دیگه که همیشه پای ثابت کنکور بودن نبود؟؟؟
این موضوع ذهن من رو خیلی به خودش مشغول کرده ...تقریبا 10% از چیزی که سرمایه گزاری کرده بودم به همین خاطر براحتی پرید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 درصد؟؟؟
من تقريبا 50 درصد از چيزايي كه سرمايه گذاري كرده بودم پريد...تازه از ديفرانسيل و تناوب اينا هم نبود.....لعنت به اين شانس...
والله من هرچي خيلي خوش بينانه هم كه نگا ميكنم ميبينم ضررش خيلي.... بيشتر از سودش بوده!!:31:نقل قول:
اين همه قبل كنكور اومديد اينجا .بدردتونم خورد؟
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
اخ امير جون اسم نفتو نيار....نقل قول:
شما یه تحقیق کنید ببینید یه مهندس فوق لیسانس که تو شرکت نفت استخدام میشه ماهیانه چه قدر حقوق میگیره
ارزوي من مهندسي نفت-مخازن شيراز بود كه....
الان فكر كردن بهش برام حرامه...!:31:
راستي شركت نفت هم قديما وضعش خوب بود...از وقتي ا.ن اومده شركت نفت هم مثل بقيه جاها شده!:41:
ویرایش:آخرین اخطار!!!:31:
بابا ول کنین بعد کنکوری!
من هرچی به خودم امید میدم که خوب میشم تا بتونم کنکورو ول کنم و برم دنبال تابستون! شما هی میاید از این بحثای خفنی میکنین که آدم دود از کلش در میاد!!!!!
یه خورده امید بدید!
من که میگم ایشالله همه هر جا بخویم قبولیم
مهمتر اینه که تلاش کردیم
من عمرا گه درصد بگیرم تا 2 الی 3 روز دیگه
چون ممکنه برم برای سال سوم!!1!!
به نظر شما بری انتخاب رشته از کجا شروع کنیم؟
من هنوز دقیقا علاقه ام را هم نمیدونم!
+
پارسال من یکی از بچه ها رو دیدم که دفترچه خودشو گرفته بود
میدونین چجوریه؟ به همه میدن یا پارتی بازیه
سلام بر کنکوریایی مهربووون :دی
وای چه روزاییه الان :دی
یادش بخیر من تا خوده روز نتیجه داشتم چیز می شدم :دی
هر روز دعا ثنا .... از این حرفا :دی کلی بچه مثبت شدم تو اون دوره :دی
ولی خداییش خیلی باحاله :دی
منم درصدمو حساب نکردم .... ولی بعدا گفتم ای کاش حساب می کردم که بعدش که نتیجه اومد بفهمم نیاز به اعتراض هست یا نه :دی ولی بازم مهم نیست ... حساب نکنید جذاب تره :دی
نتیجش که بیاد کلی به این روزا می خندید :دی
نمی تونم بگم استرس نداشته باشید
چون کاریش نمی شه کرد !! هر کی هم بگه استرس نداره دروغ می گه :دی ولی مطمئن باشید بعدا کلی به این روزا می خندید :دی
برا همتون آرزوی موفقیت می کنم :11:
یا علی
در کل :دی :دی :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه منم یه سوال دارم مشاور خوب واسه انتخاب رشته تو تهران سراغ دارید ؟ پیرور(بهروز تفرشی) و نیکخو چطورن؟ تا چه رتبه از منطقه 2 ارزش داره آدم بره پیش یه مشاور خوب ؟نقل قول:
+
پارسال من یکی از بچه ها رو دیدم که دفترچه خودشو گرفته بود
میدونین چجوریه؟ به همه میدن یا پارتی بازیه
انتخاب رشته که بر اساس علاقه فردی هست ...مشاوره دیگه واسه ی چی؟نقل قول:
bEhet tosiyeye AKID mikonam pishe nikkho nari!!!نقل قول:
پیرور(بهروز تفرشی) و نیکخو چطورن؟ تا چه رتبه از منطقه 2 ارزش داره آدم بره پیش یه مشاور خوب ؟
chon hich faydee nadare!
zamane entakhab reshte daftaresh me3 bazare shame!!!
tamame karatam khodet bayad anjam bedio tartibe reshtehato benvisi
una faghat y nega behesh mindazan,baz kare asli ba khodete
tahesham 5 daghighe miri tu otaghe nikkho mige:khobe,4ta reshte dge ro ham ezafe ya kam mikone
emzash mikone0,bargaro mide dastet
jalebe bedooni marahelesh ye sob ta shab tool mikeshe!
y sob ta shabe AZAB AVAR
وقتی طبق علاقه فردی بزنیم قبول نشیم چه فایده !!!!نقل قول:
انتخاب رشته که بر اساس علاقه فردی هست ...مشاوره دیگه واسه ی چی؟
اینجوری که خیلی ضایع ست !!! کسی نمیدونه تو منطقه 2 واسه رشته های مهندسی ریاضی (برق،مکانیک،عمران،نفت،شیم ،نرم افزار) روزانه دولتی تقریبا چه رتبه ای میخواد حالا هر دانشگاهی شد شد فرق زیادی نمیکنه!!!نقل قول:
jalebe bedooni marahelesh ye sob ta shab tool mikeshe!
y sob ta shabe AZAB AVAR
یکی به من بگه چرا سوال 225 گزینه 2 نمیشه
راست میگه...2ش خیلی تابلو غلطه...نقل قول:
229 چرا 2 نمیشه؟
و همچنین "تارک" رو کجای کدوم کتاب ادبیات داشتیم؟
نقد ادبیات سایت دریافت اومد بشتابید!!!:31:نقل قول:
و همچنین "تارک" رو کجای کدوم کتاب ادبیات داشتیم؟
ویرایش: سامان جون دکتر سبطی جواب سوالتو داده ولی چون خیلی مفصله خودت دانلود کن ببین!!!:31:
چون هنوز رتبه ای نیومده میتونین علاقه تون رو پیدا کنید، چند رشته مختلف که بشون علاقه مندین. علاقه تون که بعد از اومدن رتبه تغییر نمیکنه.نقل قول:
فقط دانشگاه مربوطه ممکنه تغییر کنه.
اما رشته های متنوع و چندین رشته رو انتخاب کنید.
این کار باعث میشه تو روزای انتخاب رشته وقت آزادتری داشته باشین و بهتر تصمیم بگیرین
حواستون باشه، رشتتون چیزیه که تا آخر عمر باهاتونه و درسشو میخونین و باهاش کار میکنین، پس علاقه خیلی مهمه. که بعدا مثل یه سری از بچه های دانشگاهمون به غلط کردن نیفتین:|
سلام بچه ها ! ميگم به نظرتون اگه با يه درصدايي ميشد رتبه 8000 رو آورد بعد تو كنكور امسال به درصدايي كمتر از اون حد مثلا
5-10 درصد كمتر نسبت به پارسال تو هر درس ميشه همون رتبه رو آورد ؟
درباره سوال شیمی ، اگر دقت کند توی لگاریتم جای صورت و مخرج باید برعکس باشه ... عجب طراح نامردینقل قول:
به نظر من راحت با 10 درصد پایین تر میشه اورد حتی شاید بیشتر. چون واقعا کسایی که میشناسم بره زیر 500 رفته بودن درصدهاشون نسبت به پارسال خیلیییییی پایین تره.نقل قول:
سلام بچه ها ! ميگم به نظرتون اگه با يه درصدايي ميشد رتبه 8000 رو آورد بعد تو كنكور امسال به درصدايي كمتر از اون حد مثلا
5-10 درصد كمتر نسبت به پارسال تو هر درس ميشه همون رتبه رو آورد ؟
صحبت هایی که کردی برام جالب بود. چرا به این روز ها بخندیم ؟؟ راستش اگر برای ما هم کنکوری در سطح سال های قبل میگرفتن خیلی قضیه فرق میکرد. من الان به شدت دپرست هستم و همش گریه میکنم !نقل قول:
229 باید جای صورت و مخرج عوض بشه.خیلی نامرد ه این طراح سوالا :41:نقل قول:
این کدهای دفترچه چه فرق هایی با هم دارند ؟