دوستان امکان داره لینک شکایت از isp ها رو برام از سایت cra.ir بذارید من که دو روزه هرچی میگردم پیداش نمی کنم!!!!
نمی دونم سایت تغییر کرده یا مشکل از منه!!!!
Printable View
دوستان امکان داره لینک شکایت از isp ها رو برام از سایت cra.ir بذارید من که دو روزه هرچی میگردم پیداش نمی کنم!!!!
نمی دونم سایت تغییر کرده یا مشکل از منه!!!!
سلام من الان 256 نامحدود مخابرات دارم. تو روز و حالت معمولی بین 50 تا 75 سرعت دانلودش متغیره . قبلا هم ( یعنی 2 سال پیش و قبل از دوران شیرین و دوست داشتنی خدمت سربازی) پارس آنلاین داشتم. به نظر من کیفیت مخابرات از پارس آنلاین کمتره -
بد کانکت میشه و زیاد adsl link میره و میاد مخصوصا شبا - البته من قزوینم
من واسه گیم نت یه 512 مخابرات بین 6 تا سیستم شر کردم ، و مشکلی واسه بازی آنلاین ندارم
مبخواستم بدونم اگه 512 نامحدود ضریب 1به10 بگیرم واسه آنلاین بازی کردن مشکلی پیش میاد ؟
بیخودی وقتت رو تلف نکن اصلا سازمان تنظیم مقررات رادیویی مشترکین رو آدم حساب نمیکنه بهترین راه تغییر isp
بهترین شرکت سرویس دهنده ADSL به نظر شما کدومه؟
میخوام ADSL بگیرم
با سلام به دوستان
من ساکن سمنان هستم.کسی isp در اینجا میشناسه که پینگ اون حدود 200 باشه.برای بازی انلاین میخوام.خودم درنا دارم.تا 1 ماه پیش خوب بود و لی الان خیلی بد شده.
با تشکر
سلام دوستان
من میخام روی مودمم پسورد بزارم
چکار کنم؟
سلام
دوستان این که تو سایت پارس آنلاین نوشته بیشتر 128 نمیده صحت داره !!!
چون من خونمون کرج هست و می خوام سرویس ام رو عوض کنم!!یکی از بچه محل ها شاتل 512 گرفته چیزی هم ازاش نخواستن!!!
ولی من خودم می خوام یارس آنلاین بگیرم چون تازه اومده !!وشنیدم که هر چی خلوت تر باشه سرعت بهتره؟؟؟این درسته !!!آخه اول شبیدیز محل ما رو سرویس می داد ولی شاتل که اومد همه دارن شاتل میگیرن البته از کیفیت اش هم راضی هستن!!!
و هنوز پارس یه جورایی لو نرفته!!!
حالا چی کار کنم ؟اگه پارس سرعت بالا بده کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟؟راستی مراکز منتخب پارس آنلاین رو کجا نوشته ؟؟؟
اقا تو تهران مرکزش چی رو پیشنهاد میکنین؟ یه چیزی بگین فقط از شر پیشگامان راحت بشیم اعصاب نذاشته برا ما
دوستا الان بهترین سرویس اینترنت چیه؟؟مرکز؟؟
واقعا دیگه این صبا شورشو دراورده!!!!
سلام دوستان :11:
سریع میرم سر اصل مطلب
من الآن ADSL تو پلاس شاتل دارم
همه چیزش خوبه ، سرعتش عالی، قطعی هم نداره
ولی ؛
یکم قیمتش بالاس
سوالم اینه که به نظر شما از کدوم شرکت سرویس بگیرم که ارزون تر باشه ؟
اینم بگم که سرعت دانلود برام خیلی مهمه
ـ محل سکونت من : قم ـ
خودم موندم بین این شرکت ها کدوم بهتره ؟
× پارس آنلاین
× پیشگامان
× صبا نت
و × اینترنت مخابرات
منتظر نظراتتون هستم
سلام دوستان من یه مشکل در رابطه با اینترنت داشتم نمیدونم این جا تاپیک مناسبی برای پرسیدنش هست یا نه ؟ اگه کسی تاپیک مربوطه رو میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه.
سوالم اینه:
من تو خونه اینترنت پرسرعت دارم که از شرکت پارس انلاین گرفتم و مدمش هم D-Link هست که نوعش Wired هست یعنه اگه بخوام با لپتاپ یا PC به اینترنت وصل شم باید کابل Lan رو از پشت مودم به لپتاپ یا Pc وصل کنم .
حالا مشکل من اینه که اگه من بخوام با موبایل به صورت Wireless به اینترنت وصل شم نمیشه چون مودم من Wireless نیس .
میخوام بدونم راهی بجز عوض کردن مودم و خریدن مودم Wireless هست که بتونم این کارو بکنم ؟
نمیدونم مثلا بتونم یه پخش کننده به PC وصل کنم و بتونم با اون اینترنت Wireless داشته باشم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
خیلی راحت با برنامه Connectify و مودم وایرلس لپ تاپت (یا اگه یه مودم وایرلس برای pc بخری) می تونی این کار رو انجام بدی.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
من گفتم راهى بجز خرىدن مودم. واىرلس اگه باشه
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
سلام.دوستان تورو خدا کمک کنید ....... من ساکن تهران هستم و میخوام که 18-17 همین ماه شرکت اینترنت را عوض کنم و الان در به در دنبال شرکت مناسب میگردم ...... توی تاپیک هر شرکتی که رفتم بعضی ها تعریف میکردن بعضی ها عیب و ایرادشو میگفتن ولی کسایی که تعریف میکردن خیلی کمتر از کسایی بودن که ایراد میگرفتن .... من 24 ساعته تو اینترنتم و زیاد هم آنلاین بازی میکنم مثلا cod:mw3 و الان یه اینترنتی میخوام که قطعی کم داشته باشه و از همه مهمتر شبانه رایگان باشه
چون من میخوام شب ها بیشتر mw3 آنلاین روی 2 دستگاه بازی میکنم . حالا از شما راهنمایی میخوام که یه شرکت خوب معرفی کنید
ممنون
منظور من مودم وایرلس اینترنال لپ تاپ بود!نقل قول:
می خوایید با باد هوا وصل بشید؟
سلام
اگه کسی اینجا از شرکت نوین نت اینترنت داره بگه که سرویس دهیش چطوره
خسته نباشید...
ADSL ام از ساعت 1 قطع شده :13:
این وضعیت چراغ های مودمم:
Power : on
DSL : off
ACT : off
Lan: on
USB : off
...
من مودمم رو با کابل لن وصل میکنم و اصلا با USB در حالت عادی وصل نمیکنم
چیکار کنم؟
از شرکته؟
اگه میشد که عالی بودنقل قول:
من لپتاپم وایرلس داره. مودمم وایرلس نیس. مشکلم اینه که میخوام بدون خریدن مودم دیگه ای تو خونه اینترنت وایرلس داشته باشم
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
سلام تو رو خد ا یکی به من کمک کنه میخوام سرعت adslam ثابت بشه.
بعضی وقتها ریت دانلودم تا 250 میرسه 5 /6 ساعت هم روی 250 میمونه اما یکدفعه شدیدا افت میکنه وبه 60 میرسه توروخدا یه نرم افزاری راه حلی چیزی بگید که وقتی ریت دانلودم به 250 میرسه بتونم روی همین سرعت ریت دانلود نگهش دارم.
دوستان عزیز من فقط مشکلم با نرم افزار یا یه راه حلی چیزی درست میشه مشکلم اصلا ربطی به اسپیلیتر یا کابل شبکه یا کابل تلفن نداره.
ممنون میشم یکی من راهنمایی کنه
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :44: دوستان لطفا سریع ج بدید داره دیر میشه :13:نقل قول:
در اين مورد هيچ كاري از دست شما برنمياد. اين موضوع به شركت ارائه دهنده سرويس بر ميگرده.نقل قول:
بسته به پهناي باندي كه داريد شركت براي شما تنظيمات رو تعريف ميكنه.
مثلاً شما اينترنت 512 داري و با اين اينترنت شما بايستي با سرعت 64 كيلوبايت برثانيه دانلود داشته باشيد.
اما سرويسهايي كه شركتها ارائه ميدهند حجمي هست و همين مسئله باعث ميشه شما در ساعتهاي اداري با سرعت بالا دانلود داشته باشي.
در ساعتهاي رايگان يا شبانه سرعتش شما به حالت عادي بر ميگرده.
كاري از دست شما بر نمياد. تنها راه حل اينه كه نوع سرويس رو عوض كنيد.
شاد باشيد:40:
نقل قول:
نميدونم آيا شركت داده گستر عصر نوين (نوين نت) در منطقه شما وجود داره يا نه.
اين شركت تازه راهاندازي شده و تازه داره كارهاش رو انجام ميده.
تعداد مشتركينش در حال حاضر كم هست. مطمئن باشيد سرويسهاش خوبه.
من الان دارم از اين شركت سرويس ميگيرم. خوبه مشكلي هم نداشتم.
البته به مرور زمان و با افزايش تعداد كاربران سرعت افت خواهد كرد. ولي اين مورد براي شهري مثل تهران شايد به 1 سال هم طول بكشه.
با توجه به مواردي كه شما بيان كرديد مشكل از خط رانژه شده شماست.نقل قول:
زماني كه چراغ DSL خاموشه به معني اينه كه ارتباط فيزيكي شما به مشكل برخورد كرده.
شما يه گوشي ساده رو به سيم تلفني كه پشت مودم وصله وصل كنيد. ببينيد آيا بوق وجود داره يا نه.
در صورت مثبت بودن موضوع از سالم بودن مودم مطمئن بشيد. (مودم رو جاي ديگهاي كه سرويس داره امتحان كنيد).
بعد از مطمئن شدن همه چيز گوشي تلفنهايي كه در مدار اين خط وجود دارند در بياوريد.
اگه مشكل حل نشد با شركت ارائه دهنده سرويس در ميان بگذاريد.
سلام به همگی
برای ساخت کانکشن adsl در وندوز 7 باید چیکار کرد؟
من امروز اینترنتم وصل شد و با cd راهنمای مودم(tp-link td 8817) رو رو حالت PPPOE تنظیم کردم و حالا میخوام کانکشن بسازم تو xp کار راحت بود ولی تو ویندوز سون نیمدونم چیکار کنم تو گوگل سرچ کردم یه چندتا راهنما خوندم ولی اونجایی که باید یوزر و پسورد رو وارد کنی وقتی روی conect کلیک میکنم ارور 651 میده در ضمن الان هم بدون ساختن کانکشن(خودم نمیدونم چجوری) به اینترنت وصلم!؟ چجوری میتونم دیسکانکت بشم؟
سلام
کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
سلام
کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
ممنون دوست عزیز الان رفتم سایت نوین نت و تعرفه هاشو دیدم ... همش ضریب 1 به 10 بود :41:... دوست عزیز خود شما نوین نت داری ؟؟؟نقل قول:
نظرت راجع به تل کام ((telecom)) چیه ؟؟
نقل قول:
در اين مورد اطلاع خاصي ندارم. از اونجايي كه خودم اين سرويس رو دارم تا حالا از لحاظ سرعت به مشكلي برخورد نكردم.
من شمال هستم. شركتهايي كه ارائه سرويس ميدن: مخابرات، شاتل، داد گستر (نوين نت)، دوران، آذرخش
شركتهاي دوران و آذرخش فقط سرويسها نامحدود 128 و 256 ارائه ميكنند.
خودم الان داده گستر دارم. ازش خيلي راضي هستم.
قيمت ارائه سرويسش هم خوبه نسبت به شركتهاي ديگه.
شرايط تهران رو نميدونم. شايد در اونجا سرويس ارائه دادن كار سختي باشه.
مودمتون رو خاموش كنيد. :31:نقل قول:
وضعيت خطت به چه صورتي هست؟نقل قول:
از قسمت Status مودمتون يه اسكرين شات بزاريد.
دوستان نظرتون راجع به تلکام (( TELECOM )) چیه ؟؟؟ سرعتش خوبه ؟؟؟ قطعی داره ؟؟؟ شبانه رایگانش چطوره ؟؟؟؟
سلام خدمت دوستان گرامی من یک مودم planet مدل ADW4401/ADE 4400 دارم که وایرلس هستش و می خواهم برای وایرلسش رمز بگذارم و اینترنتم را هم از مخابرات گرفتم ،بعد از اینکه اومدن ومدم را نصب کردن یک رمزی برای ارتباط وایرلس دادن که گویا اشتباه هستش و من می خواهم عوضش کنم ،من مراحل زیر را رفتم دوستانی که می توانند راهنمایی کنند مشکل من حل شه ممنون می شم
1_ وارد شدن به Step اول با نوشتن 192.168.1.1 در نوار ادرس(تصویرش را گذاشتم)
2_وارد کردن کلمه admin به جای pass وزدن Next و وارد شدن به Step2 و زدن Next
3_با تغییر دادن گزینه ها با توجه به شکل و نوشتن user،pass (در این مرحله با وارد کردن user،pass نمی دونم بعضی موقع ها به مرحله بعد می رفت و بعضی مواقع به step2 برمی گشت چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4_با زدن Enter در مرحله قبلبه صورت شانسی به این مرحله می رسیدم ونمی دونم جای user،pass چی باید بزنم که بروم به Step4
دوستان من عکس هر مرحله را می گذارم که بهتر راهنمایی کنید
پیشاپیش از کمک شما عزیزان سپاسگذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مودم تنظيمات زياد چندان سختي نداره.نقل قول:
اگر مودمتون تنظيم شده باشه و دسترسي به اينترنت داشته باشه نيازي نيست از قسمت ويزارد براي تنظيم كردن استفاده كنيد.
به قسمت Network از منوي بالا بريد. در قسمت وايرلس ميتونيد رمز مربوط به شبكه وايرلس رو تغيير بديد.
در مورد مشكل شما براي ورود مجدد بايد رمزي رو كه در تصوير اول وارد كرديد رو در اونجا وارد كنيد.
اين نوع مودمها ابتدا براي امنيت پيشنهاد ميكنند كه رمز مودم رو از حالت پيش فرض تغيير بديد.
ممنوننقل قول:
یعنی من باید همون Admin را در صفحه اخری که میاد وارد کنم،من این کار را کردم دوباره برگشت صفحه قبلش،یک بار هم رمزی که از مخابرات گرفته بودم را وارد کردم فرقی نکرد
در تب Networkهم جایی را پیدا نکردم که بشود اسم و رمز وایرلس را تغییر داد می شود دقیق تر راهنمایی کنید :40:
در انتها از شما نام كاربري و كلمه عبور ميخواد و اين همون چيزي هست كه در صفحه اول وارد كردهايد.نقل قول:
من چنين مودمي ندارم ولي ميدونم از قسمت Network سربرگ Wireless سمت چپ گزينه Security وجود داره.
در اين قسمت ميتونيد تنظيمات مربوط به امنيت شبكه وايرلس رو ببينيد.
سلام دوستان من ميخوام اشتراک adsl در بندرعباس بگيرم چند سوال داشتم.
1-بهترين isp براي adsl بندرعباس که قطع و وصل نداشته باشه و پشتيبانيش هم خوب باشه کدوم isp هست ؟
2-کلا چند isp در بندرعباس هست؟
3-کسي تا حالا با isp پيشگامان در بندرعباس adsl داشته از نظر قطع و وصل شدن و پشتيباني به چه صورت هست؟
سلام،
دوستانی که شمال تهران هستن من اینترنت بیسیم پتیاک رو پیشنهاد میکنم، بنده حدود 8-9 ساله که از شرکت های مختلف اینترنت پرسرعت میگیرم از اون اینترنت بیسیم مزخرف داتک گرفته (که البته الان جمعش کرده) تا ADSL داتک، شاتل، مخابرات به جرأت میتونم بگم بعد از این همه مدت برای اولین باره که به صورت نسبی از سرویسم راضی هستم (البته امیدوارم خراب نشه)، حلاصه اگه شمال تهران هستین پتیاک سرویس خوبی میده یه شرکت نسبتاً کوچیک محلی هست پشتیبانی بدی هم نداره.
من فقط میخوام بهتون بگم هر کاری می کنید ایرانسل نگیرید گند ترین و بدترین سرویس مبین نتم همینجوریه در ضمن یه سئوال داشتم
بعضیا میگن عصر تلکام خوبه بعضیا میگن بد خواهشا به من بگید :31:
سلام
دوستان من از مخابرات سرعت 128 دارم پینگش بین 250 تا 300 متغیره میخواستم از جای دیگه بگیرم که پینگش حداکثر 100 باشه قیمتش هم بین ماهی 10 تا 15 تومان باشه آیا همچین جایی هست؟ (پینگ برام خیلی مهمه چون برای باز کردن کانالهای کارتی میخواستم)
با تشکر