قبول کن خطت داغونه SNR خطت هم که پایینه حداقل باید 12 باشه واسه سرعت 512 .ولی داخل صفحه اصلی Linksys قسمت DSL Modulation رو به جای Multi Mode بگذارید روی G.dmt و تست کنید ببینید قطعس کمتر میشه یا نه.نقل قول:
Printable View
قبول کن خطت داغونه SNR خطت هم که پایینه حداقل باید 12 باشه واسه سرعت 512 .ولی داخل صفحه اصلی Linksys قسمت DSL Modulation رو به جای Multi Mode بگذارید روی G.dmt و تست کنید ببینید قطعس کمتر میشه یا نه.نقل قول:
:41::41: وای یعنی اینقدر داغونم ؟؟ ولی فاصلم از مرکزمون زیاد نیستا با آدرسی که دارم از خونمون تا اونجا پیاده 10 دقیقه راهه. نکنه مرکر آی اس پس منظورتونه آره ؟؟نقل قول:
من سعی میکنم فردا ببرم سر خط ساختمون تستش میکنم ببینم چی میشه خبرشو حتما میدم .با این اوصاف گارانتی نمیبرم دیگه فکر فروششم باید نکنم اینطور که معلومه هر چی بگیرم همین داستانه به نظرتون اگر از خط بیرون خونه باشه اگر بخوام روی اون یکی خطمون بندازم اینترنتمو ببینم اونجا چجوریه انجام میدن ؟؟ هزینه داره ؟کار زیاد داره ؟
ممنونم که وقتتونو بهم میدین دوستان گلم:11::11::11:
دوستان من ADSL دارم
اما تصمیم گرفتم وایمکس بگیرم
حالا در مورد مودم وایمکس یه سری اطلاعات میخوام
مثلا" چه مارکی خوبه؟
چند نوع و مدل داره؟
از این جور چیزها دیگه....
ممنون
مودم رو باید از خودشون بگیری.نقل قول:
هم ایرانسل و هم مبین نت سه مدل دارن
1- مدلی موسوم به کله قندی یا سطل آشغالی که قیمتش 69000 تومنه. مودم داخلی هست و قابلیت اتصال به آنتن رو داره ولی آنتنش هیج کجا گیر نمیاد.
2- مودم داخلی که دارای قابلیت وای فای هست، قیمتش 99000 تومنه
3- مودم خارجی که در منطقه هایی که وایکمس بد آنتن میداه استفاده میشه، قیمتش هم 199900 هست.
اطلاعات بیشتر:
اگر با ADSL مشکلی نداری و کارت رو راه میندازه و با نیازهات سازگاره به هیچوجه دنبال وایمکس نرو.کد:http://wimax.irancell.ir/
http://mobinnet.ir/
قیمت مودمهایی که گفتم مال ایرانسل بود.
اینم مودم های مبین نت که مدلشون همون مدل مودم های ایرانسل هست ولی قیمتش یه مقدار تفاوت داره:
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=26
درسته . یک کاربری هم بود به اسم نیکان اون زمان گفتم چک کرد مال اون هم نشون نداد.اون رفته مثلا گارانتی نمی دونم چرا نگفت کلا این مدل اینجوریه. ولی من خودم همش شک داشتم که این چرا انقدر ارزونه Wag160 سرعت وایرلسش این این بیشتره فقط ولی 50 تومن اختلاف قیمت دارند من میگم شاید یک چیزی داخل این کم گذاشتند وگرنه خیلی زود با این همه اطلاعرسانی فریمور جدید رو میزدند بیرون الان این مدل 10 ماهی هست تقریبا اومده باید تا حالا رفعش میکردند.نقل قول:
همچین مودمی به گوشم نخورده اگر خود Isp میده بهتره نخرید.نقل قول:
اگر منظورتون از لحاظ سرعت اینترنت هست فرقی نداره.نقل قول:
N میتونه از 150 تا 300 Mbps سرعت وایرلسش باشه که بدرد شبکه داخلی میخوره که فایل رو سریع انتقال بدید.
متاسفانه قیمت ندارم. زنگ بزنید ساخت سیستم و شماره نماینده فروشش رو داخل بازار ایران بپرسید
کد:http://www.sakhtesystem.com/spsakht/default.aspx?page=Form&app=Forms&docId=12055&docParId=11462
جناب XSS جواب سوالتون رو کامل دادن من هم این مدل رو که تازه دیردز باهاش آشنا شدم معرفی میکنم که هیچ کدوم از ایرانسل و مبین نت ندارند و فقط داتک داره متاسفانه قیمتی ازش ندارم.نقل قول:
مزیتش اینه که برق نمی خواد و خیلی کوچیکه معایبش اینه که شما نمی تونی با چند تا Pc دیگه اینترنت رو اشتراک بگذاری میشه از طریق وایرلس لپتاپ این کار رو کرد ولی باید همیشه روشن باشه واسه همین زیاد مناسب اینکار نیست.کد:http://www.datak.ir/static/images/wimax/modem/WiMAX_usb_Modem.jpg
من یه مودم dsl-2640u dlink دارم
وقتی که کابل شبکه رو بهش وصل میکنم مودم ریست میشه
لطفا راهنمائی بفرمائید
شاید کابل شبکتون مورد داره با کابل دیگه هم تست کردید؟نقل قول:
سلام
من دو تا مودم دارم یکی از این چینیائی که هر روز با یه اسمی میدن تو بازار ویکی دیگه d-link dsl-2640u که البته اونم چینیه و تازه خریدم!!!
با اولیه خیلی راحت به اینترنت وصل میشم ولی با d-link هر کاری می کنم نمی تونم وصل بشم.
تنظیمات جفتشون رو تا جائی که میشد مثل هم کردم ولی وصل نمیشه. (چراغ adsl روشن میشه ولی خوب اینترنتش نه)
اینا رو هم روی d-link تنظیم کردم:
PORT: [0-3] 0
VPI: [0-255] 0
VCI: [32-65535] 35
Service Category UBR Without PCR
Connection Type PPP over Ethernet (PPPoE)
Encapsulation Mode LLC/SNAP-BRIDGING
MTU [1000-1500]: 1492
این دو مورد هم تیک خورده.
Bridge PPPoE Frames Between WAN and Local Ports
Enable WAN Service
سلام
مودم Tp-Link مدل 8901G وایرلس برای خونه جواب میده ؟ از شاتل سرویس گرفته یکی از دوستان .
ممنون
احتمال داره مک فیلتر ISP شما فعال باشه یک زنگ بزنید بگید مودم رو عوض کردم کانکت نمیشه واسه مک آدرسه؟نقل قول:
مشکلی نداره یک طبقه رو جواب میده.نقل قول:
سلام
من یه بارم قبلا این سئوال رو پرسیدم، ممنون میشم کمک کنین. یکی از بچه ها میخواد یه مودم وایرلس بگیره، میخواستم بدونم چه مارک و چه مدلی بگیره که با شاتل خوب مچ شه. اگه راهنمایی واسه Configure کردنش هم ازش داشته باشین لطف میکنین بهم بدین .
مرسی .
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتوننقل قول:
ببینید مثلا" از ایرانسل نمیتونم بخرم(چون ارزونتره) بعد به مبین نت بگم خودم مودم دارم؟
بعد از این سه نوع مودم شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
راستی چرا میگید سراغ وایمکس نرم؟
مشکل داره؟قطعی داره؟
من ADSL سپنتا 384 دارم و همه جوره از لحاظ کیفیت راضی هستم
فقط بحث سر قیمت هست
اگر با 80 هزار میشه اینترنت 1024 داشت چرا 60 هزار (با احتساب 15% تخفیف سطح کاربری) بدم بابت 384 ؟
ممنون دوست عزیز از راهنماییتوننقل قول:
من فقط برای یک کامپیوتر میخوام.
آقا من که خطم مشکل داره با مودم قبلی وصل میموندم ولی با لینکسیس قطعی دارم.آیا با یه مودم tplink یا dlink عوض کنم وضعیتم بهتر میشه ؟؟ مثل این که مودم wag120n خیلی حساسه به نویز و مشخصات خط رو هم که نشون نمیده باتوجه به اینا من مودممو عوض کنم بهتر میشه وضعیتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
اگر پایه رو بگذاریم رو 0.40 mm copper طبق لینک زیر شما بالای 5.5 کیلومتر با مرکز فاصله داری. مهم طول کابل هست تا مرکز نه دید مستقیم از اونجایی که معمولا تو ایران لقمه:18: یک دور رو حتما باید دور گردن بپیچه احتمالش هست .....نقل قول:
شما دم ورودی خط به ساختمان هم تست کردید؟ اونجا تست میکنید یادتون باشه اتصال به خونه رو قطع کنید وگرنه تست اون با داخل منزل هیچ فرقی نمیکنه.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Subscriber_Line_Access_Multiplexer
شما وایرلس Linksys رو هم خاموش کنید مودم رو هم روی G.dmt بگذارید ببینید تاثیری داره یا نه. با این بازاری که من میبینم هیچی رو توش نمیشه تضمین کرد اگر خواستی عوض کنید همون Tplink بگیر 8960N حدود 70 تومن.نقل قول:
ممنونم دوست عزیز با هنوز وقت نکردم برم سر خط ساختمون تنظیماتم رو هم میزارم روی اون قسمت ببینم چی میشه. مرسی
دوست عزیز من پرسیدم از خونه گفتند این خط تلفن رو چون جدید خریدیم سیمکشی از رو هست و سه چهار تیکه درست شده.(سه چهار تیکه سیم نمیدونم با چه کیفیتی به هم وصل شده ) حالا قرار شد بریم سر جعبه تقسیم تست کنم.به نظرتون از این هم میشه ایراد ؟؟؟
یه سوال دیگه مودم قبلی که داشتم به زور کانکت میشه یعنی وقتی روشنش میکنم فقط چراغ پاور روشن میشه و لینک لن ولی حتی وارد تنظیمات مودمم نمیشه شد مثل این که ایراد پیدا کرده ریست با دکمه پشتشم کردم درست نمشه از هد 100 بار خاموش و روشن یه بار شاید بشه وارد تنشیماتش شد اونم زود قطع میشه ایرادش چیه به نظرتون ؟؟ آیا نویز زیاد باعث خرابی مودم هم میشه ؟ مرسی
بی تاثیر نیست اون چند تکه شدن. من انقدر تخصص ندارم که بگم چقدر تاثیر داره یا چقدر نویز ممکنه روی مودم اثر بد بگذاره به احتمال ممکنه Attenuation شما سر خط بهتر بشه یک دلیلش اینه که شما مسافت رو کمی کاهش دادید پس 2 db کم شدن معمولی هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
یکی از دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو داشت.سیم کشی ساختمونش مشکل داشت چون خیلی قدیمی بود
و من بهش گفتم بره از جلوی در تست کنه و اون هم اینکارو کرد و مشکلش حل شد.مودم رو هم گذاشت اونجا و چند
روزی اینطوری استفاده کرد و بعدش یه تیکه سیم یه تیکه گرفت از دم در کشید تا کنار سیستمش و الان هم بدون مشکل
داره کار میکنه.
مودمش هم wag160n
نقل قول:
اینکه میتونید مودم رو از ایرانسل بخرید و بعد برید مبین نت رو نمیدونم، گرچه تو فرم ثبت نام مبین قسمتی برای ثبت مک آدرس مودم وجود داره ولی یکی از بچه ها تو تاپیک مبین نت نوشته بود که بهش گفتن نمیشه از مودم ایرانسل استفاده کنی. برای اینکه مطمئن بشی با این شماره تماس بگیر و ازشون سوال بپرس: 83869999 - 021
در مورد سه نوع مودم هم به کار خودتون بستگی داره. اگر محل شما تو پوشش داخلی مبین نت یا ایرانسل هست و به وای فای احتیاجی ندارید میتونید مودم 69000 تومنی که اسمشو بچه ها گذاشتن کله قندی بخرید.
اگر تو محدوده پوشش داخلی هستید و به این احتیاج دارید که اینترنت بصورت وای فای هم پخش بشه تو محیط میتونید از مودم داخلی با قابلیت وای فای استفاده کنید. همچین این مدل قابلیت استفاده از VoIP رو هم داره.
اگر هم تو منطقه شما وایمکس بد آنتن میده باید از مودم خارجی استفاده کنید که پشت بام یا بالکن شما نصب میشه.
معمول خودت شرکت وایمکس مودم رو به شما پیشنهاد میده.
پایداری وایمکس از ADSL کمتر هست و قطعی بیشتری تو سرویس هست. همینطور بعضی از بچه ها میگفتن که مودم داخلیی که گرفتن تو خونه جواب نمیده و حتما باید ببرن کنار پنجره یا تو حیاطی جایی تا چراغ سه تا آنتنش روشن بشه (مشکل آنتن دهی با مودم های داخلی). البته اینایی که گفتم مال ایرانسل بود، حالا مبین نت رو نمیدونم، مثل اینکه تو این فروم فقط دو تا کاربر مبین نت هست و بقیه هم ثبت نام کردن ولی هنوز خبری نشده. یه سری هم به تاپیک وایمکس ایرانسل و مبین نت بزنید و از کاربراش سوال کنید بد نیست.
در مورد قیمت هم حق با شماست. فقط شما شرکت های ADSL دیگه رو هم پیگیری کردید؟ مثلا شما اگر از مخابرات بخواید ADSL بگیرید میتونید سرعت 2 مگابیت رو با قیمت 74000 تومان بخرید. این مورد هم میتونید تو تاپیک ADSL مخابرات پیگیری کنید و از کاربراش بپرسید کیفیت ADSL مخابرات چجوریه.
تاپیک وایمکس ایرانسل:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=376245
تاپیک وایمکس مبین نت:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=377236
تاپیک ADSL مخابرات تهران:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=421878
آقا یه سوال اگر قطعیم درست شد ولی مودمم نتونست مشخصات خط رو بازم نشون بده آیا ایراد محسوب میشه ؟؟ من تو یه تاپیک تو همین سایت یکی از بچه ها همین مشکلو داشته رفته گارانتی گفتند با مودم دیگه عوض میکنند به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟ آیا برم عوض کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید
منم قصد خریدن همین مدل رو دارم و همین برام سواله.نقل قول:
ولی خوب چیز خاصی نیست چون مودم های درپیت هم دارن و این مشکل باید نرم افزاری باشه.
تو فروم های خارجی و قسمت سوالات cisco هم این مطرح شده و احتمال داره توی firm ware بعدی درست بشه.
یه سوال دیگه آیا 4 خار بودن یا 2 خار بودن سوکت سیم تلفنی که به مودم وصل میشه مهمه ؟
نه اون قسمت ربطی به قطعیهای خط شما نداره ضعف این مدله فکر هم نکنم با تعویض مودم مشکلش حل بشه باز با خود ساخت سیستم صحبت کنید که مودمی که عوض می کنید اون قسمتش رو تست می کنند تحویلتون میدن یا نه.نقل قول:
خیر هیچ تفاوتی نداره تو این مدل ولی بعضی از مودم ها مثل 8811 TPLINK فکر کنم کارایی داره.نقل قول:
مرسی دوست عزیز از راهنماییهاتون الان اون قسمت تنظیکماتو که گفتید روی gmt گزاشتم 3 ساعت هست قطعی نداشتم خدا کنه درست شده باشه مرسی:40:نقل قول:
سلام دوستان
آپدیت ویندوز و آنتی ویروس خاموشه و از اینترنت هم اصلا استفاده نمی کنم و این چراغ ADSL چشمک میزنه.و مرتب از شارژم کم میشه
چطور میتونم بفهم چی از اینترنت استفاده میکنه؟؟؟؟؟
اینکه مربوط به مودم نمیشه اینجا پرسیدید .اگر میخوای ببینی مودمت نشتی نداره:18: که حجمت کم میشه کابل Lan رو اگر بکشی هر چند ثانیه یکبار یک چشمک کوچیک میزنه که به ISP وضعیت خودش رو اعلام کنه که این طبیعیه.نقل قول:
ولی به احتمال ویندوز شما مشکل پیدا کرده.برای اینکه ببینی چقدر داره ازت کم میشه میتونی Du Meter رو نصب کنید.
سلام 2تا سوال
من از اینترنت شاتل استفاده می کنم با مودم D-Link DSL-200 فقط 1 پورت USB داره میخواستم ببینم چطور میتونم تنظیماتشو روی اتوماتیک بزارم که هروقت ویندوز بالا میاد مستقیم بره تو اینترنت؟
تو قسمت config , encapsulation رو روی Router LLC گذاشتم ولی شبکه داخلی رو نمیشناسه و جایی هم نداره که یوزر و پسورد رو بزارم اصلا امکان این کار هست برای این مودم؟
سوال بعدی اینکه توی یکی از تاپیک ها یکی از دوستان نوشته بود این مودم ADSL2 رو پشتیبانی نمی کنه یعنی من الان از حداکثر سرعت نمی تونم استفاده کنم؟
encapsulation رو باید روی PPPOE LLC بگذارید.نقل قول:
درسته این مودم فقط از Adsl پشتیبانی میکنه که تا 8 Mbps پهنای باند داره و تا چند سال آینده هیچ فرقی نداره تو ایران. چون در حال حاظر سرعت بیشتر از 2 مگ نداریم.
توی گزینه ها فقط IPoATM هست PPPOE ندارهنقل قول:
پس نمیشه.نقل قول:
فکر هم نکنم مودم تک پورت همچین قابلیتی داشته باشه چون نیازی نداره.
نقل قول:میشه یه ذره در مورد این "مک آدرس" توضیح بدید؟نقل قول:
ممنونم
مشکلتون حل شد؟ MAC آدرس هر وسیله ای رو معمولا زیرش مینویسندنقل قول:
محتوای مخفی: مک آدرس چیست؟
سلام
من یک مودم Zyxel دارم که دو لپ تاپ با وایرلس و یک دسکتاپ هم با کارت شبکه وایرلس بهش متصل هستند .
چه جوری میشه فهمید هر کدوم از استفاده کنندگان چه درصدی از حجم دریافتی و سرعت را مشغول میکنند ؟؟؟؟
همچین قابلیتی رو تا اونجا که من می دونم هیچ مودمی نداره.نقل قول:
زنگ زدم پارس آنلاین گفتش چنین کاری میشه کرد که حتی هر سیستم چه قدر بتونه دانلود کنه ولی دیگه توضیح اضافه نداد گفت مربوط به بخش ما نمیشه .نقل قول:
نه آقا نمیشه گفت مثلا چقدر حجم مصرف کنه ولی میشه از قسمت BW Management پهنای باند رو تقسیم کرد ولی دیگه 1 مگ چیه که بخوای تقسیمش کنید.نقل قول:
192.168.1.1 رو بزن پسورد هم admin بعد Go to Advanced setup رو انتخاب کن و Apply دیگه بقیه کارهایی که میتونی بکنی تو عکس زیر گویا هست بیشتر از این کاری نمیشه کرد:
آخرشه:46:کد:http://www.irupload.ir/images/vtbf0n3d6ejb9guire4h.png
دوستان آخر به ما نگفتین مودم fastlink خوبه یا نه....
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم، مودم هاي معروفتري خوب توي بازار هست
شما كه ميخواي هزينه كني يه چيز ناچيز بذار روش و يه معروفترش و بگير
براي اينكه بخوايد متوجه بشيد ميتونيد از نرم افزار استفاده كنيد و ببينيد هر كاربر چقدر استفاده ميكنهنقل قول:
چون به صورت سخت افزاري نميشه
با سلامنقل قول:
مودمتون اگه تك پورت هست بايد اين گزينه رو داشته باشه
مدل مدمتون چيه؟
و اينكه يه عكس از صفحه ي تنظيماتتون اگه ميتونيد بذاريد
موفق باشيد.