آره ... زیاد :)نقل قول:
camshop و digikala و chare
تا به حال از چاره خرید داشتم (البته نه دوربین :) ) و خودم بهشون اعتماد دارم :)
آره ... زیاد :)نقل قول:
camshop و digikala و chare
تا به حال از چاره خرید داشتم (البته نه دوربین :) ) و خودم بهشون اعتماد دارم :)
دوستان اصلا کسی نمیشناسه:41:EX-G1نقل قول:
plz help me:40:
دوستدار شما یاشار
تو شهر ما قیمتش قیمتش هنوز حدود 400 هزار تومان هست ولی تو اینترنت نوشته 150 دلار !نقل قول:
پارسال تو فکر خریدش بودم ولی دیدم به 400 هزار تومان نمی ارزه ولی حالا قضیه فیق می کنه ! البته من هر چی دوربین ضد آب تا به حال دیدم کیفیت خیلی خوبی نداشته ولی در مقایسه با همون 400 هزار تومانی ها ! شاید اگه زیاد کارای زیر آبی دارید با این قیمت خوب باشه :10:
مشکل اصلی که من باهاش داشتم این بود که بعد از گزفتن یک عکس برای گرفتن عکس بعدی باید حدود 5 ثانیه صبر می کردی !!! البته کیفیت عکس ها هم خیلی عالی نیست :)
اینم ریویوو و کیفیت عکس :
کد:http://www.photographyblog.com/reviews/casio_ex_g1_review/image_quality
نسبت به اختلاف قیمت تفاوت های زیادی نداره تو سایت های مختلف هم مقایسه هاش هست مثل سایت دیجی کالانقل قول:
مرسی دوست عزیز نه تو جمهوری 250 تومن واقعا مفته.......نه من خیلی ماجراجویم:31: تو کوه این ور اون ور میریم این بدردم میخورهنقل قول:
یعنی کیفیت عکساش بده؟؟؟؟
برای هر عکس 5 ثانیه باید صبر کنی؟؟؟
فیلم برداریش اچدیه؟
به غیر از این دوربین چیز دیگه ای ضد ضربه وابو... هست که ازین بهتر باشه؟
دوستدار شما یاشار
دوستان يه دوربين عكاسي خوب ميخوام كه مگاپيكسل 13 به بالا باشه و باطري ليتيومي باشه و ضد نور داشته باشه و امكانات خوب. كلا بين برندهاي موجود در بازار كدوم بهتر هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باطري ليتيومي بهتر هست يا باطري؟؟؟
1- Olympus
2- Canon
3- sony
4- Fujitso
5-Fujifilm
6- samsung
كدوم برند بهتر هست و چه مدلي؟؟؟؟ البته دوربين سبك و كوچيك باشه با امكانات خوب.
ممنون
سلام
من میخوام بین دو دوربین canon g12و nikon coolpix p500 یکی رو انتخواب کنم.
ولی کاملا سر دو راهی موندم.g12از نظر عکاسی و کیفیت حرف نداره ولی نیکون هم زوم بالا و فیلم برداری full hd داره.در مورد nikon اطلاعات کاربردی ندارم اگه کسی ازش استفاده کرده بگه این مدلش چه ایراداتی داره.
بین 200 تا 300 تومن یک دوربین خوب میخوام.
تا حالا تجربه استفاده از دوربین رو نداشتم و اولین دوربینیه که میخوام بخرم(زیاد آماتور هم نیستم)
روی برندی هم تعصب ندارم
کیفیت خوب داشته باشه و ترجیحا فیلمبرداریش HD یا FULL HD باشه
دوام باطری خوبی هم داشته باشه
سلام
قیمت دوربین های pentax k-x و nikon d5000 را میخواستم. به نظر شما کدامیک بهتر است؟
آیا d5100 nikon در بازار وارد شده است و قیمت آن چند است؟
ممنون
لطفا منو درباره ی این دوربین ها راهنمایی کنید
1- G10
2-SX210
3- HS20
4-HX1
نظر خودم G10 برای کار آتلیه خونگی می خوام !!! اگه شما پیشنهاد دیگه ای دارید خوشحال میشم بهم بگین . پیشاپیش از جواباتون ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه g12 :46:نقل قول:
بودجه شما چقدره ؟؟نقل قول:
SX130 اما باطریش قلمیه فیلمبرداریش هم HDنقل قول:
شما چقدر بودجه دارید ؟؟؟نقل قول:
d5100 بزودی میاد
نقل قول:
سلامنقل قول:
حدود 750
با عرض سلام خدمت دوستان !
من یه دو سالی میشهاز canon sx 110 استفاده میکنم. ! و حالا تصمیم به تعویض دوربین گرفتم ( تبدیل به احسن!!) خیلی تو فروم ها گشتم و جز سر گیجه چیزی عایدم نشد ! مشکل در انتخاب 3 مدل زیر رو دارم
canon sx30
sony hx1
fuji hs10
اگه فاکتور قیمت رو فدای کیفیت کلی دوربین کنیم کدوم انتخاب برتر میشه ؟
همونطور که میدونید hx1 امکاناتی مانند سنسور cmos داره سرعت شاتر 1/4000 داره full hd میگره و zoom 20x
کانن سنسور ccd داره زوم قوی 35x و حالت ماکروی 0 داره
hx10 هم که اولویت های انتخاب خودشو داره
1.آیا واقعا سنسور ccd تعبیه شده تو کانن باعث یه نقطه ضعف میشه "نسبت به 2 مدل یاد شده "
2.این که تو بعضی فروم گفته شده تو زوم بالا تو کانن حتما سه پایه لازمه یا تصویر دچار نویز بالا میشه حتی تو ایزوی پایین حقیقت داره یا مشکل یوزر و ناشی گری حساب میشه ؟
3. فرض کنید من hx1 رو بگیرم چه امکانات مهمی رو از دست دادم که تو دو مدل مشابه وجود داره ؟!!!
خب در مورد خودم باید بگم که طی این دو سال از دوربین خودم راضی بودم "در حد آماتور" ولی خوب می خوام یه کهم حرفه ای تر سراغ عکسبرداری برم پس اگه بخوایم از سوژه های تو فضای باز حالت های ماکرو و پرتره های زیبا عکس بگیرم به شکلی حرفه ای یا نیمه حرفه ای با توجه به تجارب خودتون و علی الخصوص عکاسان محترم داغدیده !!! (از مدلهای بالا ) و یا متخصصین امر عکاسی و کارشناسانی که مغازه فروش یه مدل خاص رو ندارن !!!!!!:46:راهنمایی بفرمایید کلا به چه انتخابی میشه رسید ؟
لطفا سعی کنید دلایل خودتون رو علمی بیان کنید تا همه دوستان استفاده کنند و بدون تعصب حس مالکیت دوربین خودتون !!!!
:31:
من واقعا به یه نتیجه واحد نرسیدم !
ببخشید پست طولانی شد !
منتظر راهنماییهاتون هستم !!! (به جان خودم):11:
سلام منم می خواستم برای آتلیه خونگی م یک G10 نظرتون چیه ؟
سلام به دوستان.من تا یه ماه دیگه می خوام بیام تهران تا یه دوربین بخرم.بودجه هم تا 500 تومن.شما چی پیشنهاد میدید؟به نظرتون hx100v سونی کی وارد بازار میشه و با چه قیمتی .لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
باسلام خدمت اساتید گرامی
من حدود 400هزار تومان میخواهم هزینه کنم،دوربین انتخابی من
سونیHX5سونی است ولی امروز یکنفر که خودش را تعمیرکار معرفی
کرد بهم گفت این دوربین دو تا ایراد داره اولی اینکه شاتر دوربین خرابیش
زیاد بوده و دیگری اینکه لرزش گیر آن هم زود خراب میشود،خواهش میکنم منو
راهنمایی کنید من میخوام زود بخرم اصلا کیفیت عکسهاش تو رنج خودش
واقعا حرف اول را میزنه یا نه؟ اون آقای تعمیرکار به من HS10فوجی را پیشنهاد
داد، من برای استفاده خانوادگی و شخصی میخوام بین این دو گزینه کدام
پیشنهاد شماست؟
چرا هیچکی نیست ؟ یا هست جواب نمیده ؟نقل قول:
با توجه به اینکه دوربین قبلیتون کانن بدوده پیشنهاد میدمنقل قول:
در انتخاب جدیدتون هم کانن انتخاب کنید که ریسک کمتری داره
اینکه در زوم بالا از سه پایه باید استفاده کرد مختص کانن نیست تمام دوربینهایی که زوم بالایی دارن بهتر از
3 پایه استفاده بشه :8:
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
من HX5 رو داشتم کیفیت ساختش افتضاح کیفیت فیلم و عکسش هم چنگی بدل نمیزنهنقل قول:
پیشنهاد میکنم SX220 کانن رو بگیرید:5:
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
این مدل سونی اگر وارد بازار بشه قطعا قیمتی بالای 500 دارهنقل قول:
بهتره به HS10 یا FZ40 پاناسونیک فکر کنید البته اگر SLRlik میخواهید:5:
اقا کسی اونجا نیست جواب منو بده:37:نقل قول:
سلام . بالاخره امروز رفتم دوربین و خریدم . بعد کلی تحقیق که به گزینه ی sx210 انجامیده بود رفتم و sd4000 is خریدم :18:
فروشنده مخمو زد وگفت تو که زوم نمی خوای کیفی عکس فقط برات مهمه اینو ببر و منم 320 پولشو دادم ! به نظر شما بهتر از sx210 هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
لطفا به این پست پاسخ هم پاسخ دهید.
سلام
قیمت دوربین های pentax k-x و nikon d5000 را میخواستم. به نظر شما کدامیک بهتر است؟
آیا d5100 nikon در بازار وارد شده است و قیمت آن چند است؟
بودجه حدود 750
ممنون
با درود فراوان به همه دوستان
من قصد دارم یه دوربین عکاسی بخرم ولی موندم چه مارکی و چه مدل رو
مشخصات مهم دوربین برای من:
*از 10 مگاپیکسل بالاتر باشه :دی
*کار هام خیلی حرفه ای نیست به خاطر همین یه دوربین پیشرفته حرفه ای نمیخوام
*دارای قابلیت sequence باشه ((این خیلی برام مهمه و اینکه بتونه تعداد زیادی عکس رو در ثانیه بگیره))
*چون من دوربین برای ثبت حرکات ورزشی (پارکور) میخوام. میخوام یه دوربین باشه که وقتی تو هوا پرید که حرکت بزنه عکس های شفاف و بی عیبی رو بگیره (طرف توش تار نباشه :دی )
*قابلیت فیلم برداریش هم حداقل hd720p باشه
-- بودجه من 300 تومن.
اگه یه دوربین بهتر هم بود که قیمتش یه خورده بیشتر بود بگید اشکال نداره:8:--
من خودم 1 مدل رو در نظر دارم نظرتون رو در مورد این هم بگید ممنون میشم SONY Dsc-HX1
خیلی ممنون:40:
نقل قول:
قراره دو هفته بعد وارد بازار ایران بشه ولی تا جا بیفته و قیمتش منطقی بشه احتمالا یه ماه یا بیشتر طول بکشه
HX1 که بالای 400 تومنهنقل قول:
بهتر سراغ WX5 سونی برید یا HX5
خیلی ممنون برای راهنمایی . یه مورد هم یادم رفته بود الان اضافه میکنم که جنس بدنه و ضد خش بودن و اینا خیلی مهمه (مثل دوربین tx10 sony) به خاطر کارم اینا که شما گفتی جنس بدنه خوبی دارن؟؟نقل قول:
بهتر سراغ WX5 سونی برید یا HX5
نظر شما در مورد دوربین های canon تو این رنج قیمت چیه ؟ ارزش خرید داره ادم canon بگیره؟
سلامنقل قول:
بهتره به فکر D3100 باشید چون D5100 قیمتی بیشتر خواهد داشت
مگر از اون ور اب بخرید
چرا یه SLR نمی خرید ؟؟؟نقل قول:
انتظارتون از دوربین چیه ؟؟؟نقل قول:
اما فعلا اینو داشته باشید
HS20 :46:
انتظارتون از دوربین چیه ؟؟؟نقل قول:
دوربینهای کانن جزء بهترینهان یا بهتر بگم بهترینهنقل قول:
ولی خوب هر کسی از یه دوربینی خوشش میاد اگر شما سونی میخواهید من باید به سلیقه
شما احترام بذارم وگرنه میگفتم کانن بگیر که کیفیت عکس و فیلم و ساخت بهتری داره
مثلا SX210 یا SX220 :8:
چرا یه SLR نمی خرید ؟؟؟
چون اکثر SLR ها به لنز احتیاج دارند و قیمت هر لنز هم که خودتون میدونید به قیمت همون دوربین در میاد :18:
حالا شاید بین این 4 دوربین یکی رو گرفتم : 1-G10 4- SX210 3- Hs20 2- FZ40
نظر شما چیه ؟ خشحال میشم منو راهنمایی کنید:31:
بله بخصوص این که شما زوم براتون مهمه (از انتخاب ها میگم) منم تازه فهمیدم :31:نقل قول:
من Hs20 رو بین اونا بهتر میدونم:46:
لطف کردی که جوابم رو دادی :20:نقل قول:
البته باید بگم من کیفیت و وضوح تصویر دوربین برام خیلی مهمه و زوم دوربین زیاد مهم برام نیست . چون دوربین اکثرا روی سه پایه است ! با این شرایط کدومو ترجیح می دی:8:
دوستانی که PowerShot SX230 خریدن یا درباره اون اطلاعات کافی دارن نظر بدن که این دوربین چه جوری دوربین هستش و اینکه میزان شارژدهی باتری اون چه جوری هستش و دیگر اینکه آیا فلش اون همیشه موقع روشن شدن میاد بیرون و دیگه نمیشه اون رو تنظیم کرد بره داخل و در کل کیفیت این دوربین از نظر عکس و فیلم چه جوری هستش .بیشتر برای عکاسی خانوادگی و مسافرت می خوام
با سپاس از همگی دوستان
سلام
من يك دوربين ديجيتال براي ثبت لحظات در مسافرت مي خوام اصلانم حرفه اي نيستم
حمل و نقلش راحت باشه كار باهاش راحت باشه و كيفيت ساخت بالايي داشته باشه
بودجه تا 300
بچه ها بین دوربین های Fujifilm AX300 و Canon Powershot A800 فکر میکنید کدوم بهتره ؟
به طور کلی از نظر کیفیت فیلمبرداری و عکاسی و همین طور عکاسی در شب و کلا فانکشن های اضافی فکر میکنید کدوم بهتره ؟
سلام به دوستان.می خواستم بدونم چرا قیمت دوربین در ایران 100 تا 200 دلار با قیمت روز اروپا فرق داره؟این در حالی است که قیمت انواع گوشی کمترین فاصله رو با اروپا داره.اخه چرا باید باید دوربین sx30is کاننی که تو سایت امازون زده 399 دلار.ما باید تو ایران واسش 570-80 تومن پول بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا اين دوربين فوجي اس200 ارزش خريد داره؟ كيفيت عكس و لرزش گير و زوم و جنس بدنه ي عالي واسم ملاكه .
قيمتشم شنيدم 380 تومنه و مشخصاتشم ديدم سنسور خيلي بزرگي داره و كيفيت عكساش تو چندتا سايت ديدم در حد حرفه اي هاس. اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون.
سلام دوستان عزیز
یه دوربین دیجیتال با قیمت حدود 300 تومن
چی برند و مارکی رو پیشنهاد می کتید ؟
:10:نقل قول:
اهان :31: پس G12 البته باید نزدیک 600 باشه :19:
SX130 هستنقل قول:
و Canon PowerShot SD4000 IS (IXUS 300 HS / IXY 30S) سه تا اسم داره :31:
چیزه بسیار خوبیه و حدودد 310 میشه پیدا کرد
کد:http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_sd4000is
اول چون این جا ایرانه :31:نقل قول:
بعد بازار دوربین رونق بازار موبایل رو نداره پس رقابت بین فروشنده ها هم کمه و قیمت بالا (هرکی هر چی دلش بخواهد میده ، که برمیگرده به دلیل اول :31:)
سوم بازم، چون این جا ایرانه :46:
اگر بتونی از اون ور بخری عالیه
SX130 هستنقل قول:
و Canon PowerShot SD4000 IS (IXUS 300 HS / IXY 30S) سه تا اسم داره :31:
چیزه بسیار خوبیه و حدودد 310 میشه پیدا کرد
کد:http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_sd4000is
سلام دوستان
من میخوام دوربین canon a3100 روبخرم به نظر شما با توجه به قیمتش ارزش خریدن رو داره؟
حرفه ای نیستم و برای عکسهای خونگی میخوام استفاده کنم و فیلمبرداری هم میخوام در حد متوسط باشه.
ضمنا یه سوال داشتم. 4xزوم یعنی چقدر ؟
[QUOTE=ELSIN;6111780]:10:
اهان :31: پس G12 البته باید نزدیک 600 باشه :19:
من درمورد سری G کنون تحقیق کردم بر اساس تحقیقاتم:31:G11 فرق چندانی از لحاظ امکانات با G12 نداره و G11 کیفیت و نویز کمتری نسبت به G12 داره نظر شما چیه ؟ در ضمن به G10 هم فکر می کنم :20:
کسی در رابطه با سوال من نظری نداره ؟نقل قول: