دوست عزیز سرویس شبانه رایگان بنا به دستور سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی حذف شدهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز سرویس شبانه رایگان بنا به دستور سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی حذف شدهنقل قول:
سلام.نقل قول:
چرا پس شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک هنوز دارن؟
اون دستور سازمان تنظیم مقررات مال خیلی وقت پیشه و شبانه رایگان گذاشتن فن آوا مال بعد این قضیه س و هنگامی که تعرفه ها عوض شد.
یادتون باشه قبلش حذف کرده بود شبانه رو بعد دوباره گذاشت. بعد الان که دوباره کمی مشتری جذب کرد دوباره بدون سر و صدا و اطلاع رسانی حذفش کرد و من بعد از مصرف شدن حجمم باید بفهمم شبانه رو برداشته.
ما که میریم. مطمئنا خیلیا هم میرن. حالا هی شبانه بذارید هی بردارید.
دوست عزیز شاتل یا پارس آنلاین رو مطمئنی که شبانه دارن؟نقل قول:
اینجوری باشه منم تخلیه میکنم
بله. هر دو دارن.نقل قول:
بازی های قدیمی فن آوا شروع شده:n23:
سرویس DP266-16384U-1M از توی پنل حذف کردن، برای بقیه هم حذف شده؟
بله برای من هم حذف شدهنقل قول:
امروز اومدم تمدید کنم دیدم یه سری سرویس جدید اضافه کردن به اسم گیم باز و فیلم باز و دورهمی و FIP. بعضی از سرویس های قبلی که DP دارن هم هنوز موجودننقل قول:
سرویس های دورهمی این طوری که به من گفتن حجم بین الملل 1/4 حجم کل هست ولی بقیه سرویس ها مثل قبل بین الملل 1/2 حجمی هست که نشون میده.
سرویس های FIP هم حجم باقی مونده به دوره بعد منتقل میشه.
گیم باز و فیلم باز هم مثل قبل هستن و تو حجم فرق دارن.
از نظر ارزش خرید به نظرم خیلی به صرفه تر شده. قبلا 4مگ 1 ماهه از سرویس های DP ،فقط 180 گیگ ترافیک (90 گیگ بین الملل) داشت با قیمت 40 هزار تومن
الان سرویس 1 ماهه فیلم باز 6 مگ قیمت 39 هزار تومن 650 گیگ ترافیک میده که میشه 325 گیگ بین الملل.
واقعا خوب شدن به نظر من و نگرانی بابت تمام شدن حجم از بین رفته.
فقط تنها مشکل من، نویز خط هست که 4 مگ بیشتر نمیکشه و مخابرات هم کاری نمیکنه :n34:
همه اینا هم نوشتم که به دوستان یه خبری بدم در مورد تعرفه های جدیدشون. تو سایتشون که برید چیزی نمیبینید. اینستاگرام و تلگرام و... هم که کلا تعطیل هستن. خیلی ضعیف عمل میکنن تو اطلاع رسانی و تبلیغات.
خیلی ها ممکنه مستقیم برن سراغ سرویس های قدیمی DP بدون اطلاع از وجود سرویس های جدید.
این سری قبل تمدید یه نگاهی به کل سرویس ها داشته باشید. فقط دقت کنید که دورهمی 1/4 از حجمش بین الملل هست و بقیه 1/2. FIP هم ترافیک باقی مونده میره دوره بعد
امیدوارم مفید بوده باشه. خود شرکت که بلد نیست درست اطلاع رسانی بکنه:n08:
سلام
اقا فن اوا با اینستا مشکل داره چیکار کنم؟
پیج دیر باز میکنه ،دیر لود میشه و...
نقل قول:
خب معایبی هم داره طرحهای جدید فن اوا
از جمله اینکه در سرویسهای فیلم باز سرعت تضمین شده نیست و خودشونم میگن که افت سرعت خواهد داشت در مواقع شلوغی (میزان افت سرعت و تعداد ساعات شلوغی رو دقیق مشخص نمیکنند که اینم خودش اذیت کنندست)
سرویس دورهمی اخرین سرعتش 8 مگ ارائه شده و حجمش هم 80 گیگ بین الملل میشه که برای 50 تومن واقعا کمه (در سرویس دورهمی سرعتها تضمین شدست)
سلام دوست عزیز میشه ی عکس از قیمت های این سرویس هاش بذاریدنقل قول:
ترجیحا بلند مدت و ارزون ترش
والا تو سرویس های معمولی هم سرعت ها تضمین شده نیست. شده زنگ بزنم و تنها جواب این بوده که صبر کنید تا ساعت اوج مصرف بگذره .
دورهمی کلا زیاد به در نمیخوره مگه این که مصرف داخلی بالا داشته باشی یا حجم زیاد کلا نخوای
سلام می خواستم از فن اوا اینترنت بگیرم کیفیتش چطوره؟
اسامی شرکتهای کم فروش اینترنتی اعلام شد
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
◽️بررسیهای میدانی در برخی اپراتورهای ارتباطات ثابت نشان میدهد بین ۵ تا ۸ درصد مغایرت در حجم بستههای درخواستی مشترکین وجود دارد.
◽️بر همین اساس تمامی شرکتها تا ۵ درصد و شرکت مخابرات ایران در استان خراسان شمالی، شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) در استان فارس، شرکت پارس آنلاین در استانهای فارس، همدان، کردستان و کرمانشاه، شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت فناوری ارتباطات شاتل در استان بوشهر، شرکت دادهپردازی فنآوا در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت انتقال دادههای آسیاتک در استان همدان تا ۸ درصد کمفروشی داشتهاند و باید فرایندهایشان را اصلاح و بهینهسازی نحوه محاسبه حجم ترافیک را انجام دهند./ ایسنا
من چند ساله از این شرکت اینترنت میگرفتم بعد بخاطر سایاستهای مزخرفش خطمو جمع کردم ولی دوباره به خاطر سرویسهای جذابش رفتم طرفش
من سرویس 16 مگ 2000 گیگ یک ماه رو گرفتم خط من 10 مگ رو راحت میکشید ماه اول خوب بود بعد از دو ماه سرویس یک ماه رو از پنلم حذف کرد و جاش 3 ماهه رو گذاشته بود
الان هم سرعتمو عملا گذاشته رو 500 کیلو بایت در حالی که سرعتم ماه اول فعال سازی خط 1200 کیلوبایت بود
دوستانی که میخام بار اول از این شرکت سرویس بگیرن باید بگم این شرکت جیز جگرتون میکنه :n23: من فکر کردم بعد این مدت درست شده ولی اشتباه کردم
آخرسر یه بلایی سرتون میاره که خودتون ظرف چند ماه پا به فرار بزارین
سلام وقت بخیر
دوستانی که از این شرکت adsl گرفتید راضی هستید؟ کیفیت خدماتش خوبه؟
پینگ 8.8.8.8 بهتون چند برمیگردونه؟
چند بار قطعی داشتید روی اینترنت؟
#تخلیه_شاتل
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
دوستانی که از این شرکت adsl گرفتید راضی هستید؟ کیفیت خدماتش خوبه؟
پینگ 8.8.8.8 بهتون چند برمیگردونه؟
چند بار قطعی داشتید روی اینترنت؟
#تخلیه_شاتل
سلامنقل قول:
وضعیت پینگ خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونقدری قطعی نداشته که اذیتم کنه. معمولا اس ام اس می دن که فلان روز فلان ساعت تا فلان ساعت قطعه. ولی گاهی بدون اس ام اس هم قطع می شه.
بنده طرح فیلم با سرعت ۱۶ رو گرفتم تو تمامی ساعت از ۴ مگ بالا تر نرفته پول ۱۶ مگ بدی بعد ۴ مگ بهت بدن این یعنی دزدی طرح های fip هم که اینقد گرون کردن که نمیشه خرید اینا با خودشون میگن مشترکا نت میخان بالاخره محبورن بخرن
طرح مصوبه هم بازی خودشون بود بعد بی سرو صدا فاتحه خوندن رفت
اقا جان عزیزم فدات شم بخدا دزدیه نخرید تحریمکتید موفع که همه رفتن سمت فورجی سازمان مجبور شد طرح مصوبه رو بیاره چون بازار نت خونگژ کساد شد اما مدتی بعد بازرشون خوب همه چی عوض شد
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
سلامنقل قول:
میشه از تعرفه های پنلتون برام عکس بفرستید. خیلی نیاز دارم
ممنون
سلام دوست عزیز ببین این سوالی که شما دارین بنده هم سالها پیش داشتم ، اما باید در جواب به شما بگم که کیفیت سرویس دهنده های اینترنتی بهنقل قول:
محدوده شما و مخابرات شما و مخصوصاً خط شما بستگی داره من شرکتی رو در دوجا خریداری کردم که شاید فاصله این دو جا حدود 600 - 700 متر بوده
اما یکی سرعت 900kb میداد و یکی دیگه همون سرویس و همون شرکت 2.5mb سرعت میداد.
سلام.
بعد مدتها به خاطر افزایش قیمت شاتل رو تخلیه کردم و برگشتم به فن آوا..
دو مشکل هست سرویس 16 مگ خریداری کردم رو 8 بستن و میگن خط نمیکشه ... فعلا ثبت شکایت کردم.
مورد دوم چیز پی ان هست که شرکتی هست و قبلا رو شاتل و ... رو pptp هیچ مشکلی نبوده الان رو فن آوا واتس اپ و اینستاگرام و ... مثلا رو pptp باز نمیشن.اگر کسی چیز پی ان شرکتی که روی pptp بدون مشکل باشه در pv بگه ممنون میشم.
خلاصه که اگه این دو مورد که خیلی رو اعصابه درست نشه مجدد باید تخلیه کنم و نمیدونم چه شرکتی دیگه بگیرم...! راهنمایی کنید :n35:
فکر کنم تهران یا البرز هستید شما چون تو سایر استان ها، فن آوا مشترکینش رو داد به نمایندگی ها. اونا هم پنل خودشون، پشتیبانی خودشون، تعرفه های خودشون و... رو دارن و عملا جز پورت چیزی دست فن آوا نیست.نقل قول:
راهنمایی هم اینه که تخلیه کنید برید یه شرکت دیگه. منم الان دنبال یه isp جدید هستم. شاید های وب، شاید پیشگامان شاید هم دیدبان نت
الان یه دو ماهی میشه های وب دارم و تو این مدت که PPTP و L2TP مشکل خاصی نداشتن .نقل قول:
وضعیتش چطور هست؟ پینگ و تک کانکشن خوبی داره؟؟نقل قول:
بله تهران هستم مرکز کخابراتی نبوت.نقل قول:
شاتل واقعا خوب بود و الان فک میکنم اشتباه کردم تخلیه کردم . اونم با شکایت و اینا تخلیه کردم واسه سریعتر تخلیه شدن :n02:
الان هر تاپیکی رو نگاه میکنم همه شاکی هستند . پارس آنلاین افت سرعت از 9 تا 1 شب یکی حجم خوری و...
های وب رو جویا نشدم
عزیز چه سرویسی دارین دقیقا؟ سرعت دانلود با vpn , بدون vpn . میفرمایید؟نقل قول:
مشکلی با ارسال وویس و عکس با vpn تو واتس اپ و تلگ ندارید؟
فن آوا برای من خیلی خوب بود ولی تعرفه هایی که نمایندگی داره اصلا قابل قبول نیستن. 50 هزار تومن 8 مگ 140 گیگ. پیشگامان هم الان متوجه شدم اینجا سرویس نمیدهنقل قول:
موند هایوب و دیدبان نت
افتضاح تر از این فن اوا و این کارهاش ندیدم. خوزستان داده به یک شرکت داده گستر اروند سرعت ۱۳ کیلوبایت بیشتر نمیشه. ۲ ماه هرچی زنگ میزنم میگن مشکل داره درست میشه. فعلا شکایت کردم ۱۹۵ هیچ خبری نشده تا امروز. اگه درست نشه تخلیه می کنم.نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
دوستان وضعیت خط چطوره و کشش تا چقدر هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دقیقا
من هم افتادم دست همین شرکت. تعرفه هاش هم جالب نیستن ولی خدا رو شکر مشکل سرعت ندارم. حالا احتمال زیاد برم های وب. میخواستم برم پیشگامان که تو اهواز اصلا سرویس نمیده:n04::n04::n04:
شما کجا هستید؟
نقل قول:متاسفانه خیلی کیفیت خراب شده...این جریان مشکل داره درست میشه رو منم احساس کردم سر کاری هست...البته من خیلی وقت نیست مشکل پیدا کردم ولی دیگه فکر نمی کنم درست بشه...ظاهرا مشترک ها رو نمی خوان!!نقل قول:
اطلاع دارین از کی مشترک ها رو منتقل کردن به نمایندگی ها؟
حدود ۲ هفته هست.نقل قول:
دقیقا از همین موقعه بازی ها شروع شد!!نقل قول:
پایان سرویس باید تخلیه کرد
کدوم isp میرید شما؟نقل قول:
من اندیمشک هستم. امروز یه خانمی تماس گرفت فعلا که کلا قطع شده. احتمالا برم شاتل اینجا isp زیادی نداره.نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
2-3 سال پیش که داشتم، پینگش افتضاح بود ولی الان همون پینگی رو میده که من از شاتل و مخابرات میگرفتم. بعضی ها میگن خوب نیست ولی برای من که مشکلی نداشته .البته این پینگ رو حالت عادی یا همون Interleave با بقیه شرکت ها برابر هست در صورتی که رو بقیه شرکت ها میشه پروفایل گیمینگ یا Fast رو فعال کرد که برای من 20 تا 30 میلی ثانیه پینگ رو کم میکرد اما های وب پروفابل گیمینگ نداره.در کل اگه به صورت حرفه ای بازی میکنید یا پینگ براتون خیلی مهمه بهتره سمت های وب نیایید. البته مثل شاتل و پیشگامان شما رو پشت NAT نمیزاره و بهتون IP Valid میده . تک کانکشن خارجی هم که در روز مثل مولتی کانکشن خوبه اما شب مثل بقیه شرکت ها میاد پایین. مشکل اصلی من باهاش اینه که تو سرویس های چند ماهه حجم رو یک جا نمیده و این خرید سرویس های چند ماهه رو بی معنی میکنه .نقل قول:
من سرعت 8 مگابیت رو خریدم . با VPN یا بدون VPN تفاوت چندانی نمیکه . مشکل خاصی نداره .نقل قول:
مخابراتنقل قول:
چون هم گزینه دیگه ای ندارم....هم مصرفم زیاد نیست بیشتر کیفیت سرویس برام مهم هست.
سلام دوستان میخواستم بدونم که شما هم این مشکل من رو دارید؟ من الان نزدیک به 6 روزه که وضعیت پینگم افتضاح شده و همش باید مودم
رو خاموش روشن کنم که برگرده به حالت عادی ولی بعد از 10 15 دقیقه دوباره پینگ وضعیتش خراب میشه ولی وقتی با وی پی مثلاً برنامه اوپن
وی استفاده میکنم یه کله پینگ میده!!! مشکل از چیه؟
سلامنقل قول:
خیر همچین مشکلی نبود تا دو روز پیش...از دو روز به این ور رو نمی دونم که وضعیت چه طوریه
یعنی کلا کسی این مشکل رو نداره؟ در کل مشکل پینگنقل قول:
دوستان مشکلم سرویس گیمینگ بوده که برداشتم رو حالت معمولی گفتم بذارن ولی چه فایده من دنبال سرویسیم که سرویس
گیمینگ داشته باشه واسه پینگ کسایی که استفاده میکنن بگن کدوم شرکت خوبه؟