کسی نمیدونه چطور باید مشکل صدا و گیر کردن بازیه wwe smackdown vs raw 2011 رو حل کنم؟؟؟؟
خواهش میکنم یکی جواب بده عجله دارم :40:
Printable View
کسی نمیدونه چطور باید مشکل صدا و گیر کردن بازیه wwe smackdown vs raw 2011 رو حل کنم؟؟؟؟
خواهش میکنم یکی جواب بده عجله دارم :40:
دوست عزیز-مشکل شما رو اکثرا" دارن.یکیش خود من . دقیقا" همین دوتا مشکلی که شما گفتین.نقل قول:
من از چند تا فروشنده هم پرسیدم گفتن ما فقط کپی می کنیم برا ملت ولی خودمون هم می دونیم که همین مشکلات رو داره!!!راه حلی هم براش نداشتن.
با عجله هم هیچوقت مشکلی حل نشده!
البته من راه حل دوستمون جاوید رو نشنیده بودم وتست نکردم.
نقل قول:
یه دو تا پچ واسش گیر آوردم امتحان میکنم شاید عمل کنه :13:
اگه نکرد که دیگه همین راه دوستمون رو می رم :27:
من خودم هم از مغازه دار ها شنیده بودم اما گفتم خودم یه امتحانی کرده باشم.
اومدم جواب این دوستمونو بدم،سوال خودم یادم رفت!!
بازی تاپ اسپین 4:
من با دوربین و کلا" حرکات مشکل دارم. مهمترینش اینه که فقط یه طرف رو کاور می کنم (معمولا" سمت راست) و حرکات سمت دیگه اجرا نمیشه . از محدوده دید دوریبن هم خارج نمی شم(چراغ قرمزش روشن نمی شه). حتی جامو با گیم های دیگه مثل اسپورتس چمپیونز تنظیم می کنم ولی باز هم فایده ای نداره. چیکار باید کرد؟
دوستان سلام ، بنده جدیدترین پچ بازی پس 2011 رو برای این کنسول می خوام .
ممنون می شم راهنماییم کنید ، با تشکر
آقا یون من این بازی gran turismo 5 رو چیکار کنم؟هر کتری میکنم نمیاد بالا ... بازیم 13.9 گیگه
سلام دوستان.یه سوال دارم از کسایی که move دارن.واقعا ارزش داره بخرم یا نه؟چون الان تا چند روز دیگه حدود 200 تومن میاد دستم اگه ارزش داره بخرم.خیلی ممنون.
برنامه پشتیبانی از زیر نویس فارسی در PS3
بهتره بگم زیر نویس پارسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تیم امروز پچ/برنامه ای رو ساخت که با نصب اون میتونید زیر نویس فارسی رو ببینید ، البته محدودیت هایی داره که در پایین میگم
راهنمای نصب
- برنامه رو از قسمت پیوست دانلود کنید
- فایل pkg را از درون rar استخراج کنید
- فایل pkg را روی فلش کپی کنید
- فایل pkg را نصب کنید ، تمام !
راهنمای کار با برنامه
- شما باید مولتی من رو داشته باشید
- سپس زیر نویس رو که AS-Team کانورت کرده رو کنار فیلم میزارید
- بعد از دورن برنامه showtime که تو مولتی من هست فیلم رو اجرا میکنید
- بسیار ساده هست !
محدودیت های برنامه
- حتما باید مولتی من رو داشته باشید
- برنامه با showtime کار میکنه و باید مولتی من 2 به بالا رو داشته باشید
- فرمت زیر نویس باید srt باشه
- زیر نویس ها باید توسط AS-Team کانورت بشه (این محدودیت رو خودمون گذاشتیم)
نکات
- تو نسخه های بعدی شاید بعضی محدودیت ها ورداشته بشه یا اینکه به صورتیه برنامه جداگانه بشه
در این قسمت میتوانید زیر نویس فارسی تبدیل شده برای ps3 دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این قسمت میتوانید درخواست تبدیل زیر نویس دهید:
لینک دانلود:
من تا حالا از كارت psn استفاده نكردم و هر چي تو ps store رايگان بوده دانلود كردم--اما بخاطر dlc هاي كمبت مجبورم كارت بخرم
اين كارتهارو كجا ميفروشن؟؟؟بعد اينكه استفاده ازش راحته؟؟؟فقط dsl ميخواد و اپديت روز؟؟؟كلا ميخوام بدونم مشكلي نداره؟؟؟
سلام
من دستگام کپی خور میخوام ببینم اگه به سیستم wirless همون Adsl وصلش کنم
خود کنسول به فریمور های بالای 3.55 آپدیت نمیشه؟؟؟
آخه اینترنت رو واسه update multiman میخوام.
راستی اگه این بازیه wwe smackdown vs raw 2011 رو از داخل multiman آپدیت کنم مشکل صداش رفع نمیشه؟؟؟
اگه بازی رو از روی فلاش یا هارد اکسترنال باز کنی فشار روش نمیاد؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
نه خود کنسول اپدیت نمیشه.من خودم مولتیمن رو با وایرلس اپدیت میکنم.
WWE رو نمیدونم.
در مورد سوال اخر هم بگم که من خودم SOCOM 4 UNCHARTED1 رو از هارد بازی بازی میکنم و BULLETSTORM و DANTES INFERNO رو از فلش 8 گیگ اجرا کردم و مشکلی هم نداشتم.
ps3 رو به wilress وصل کردم اومد. :27:نقل قول:
راستی فقط با اینترنت، میتونیم mutiman و بازی هارو update کنید (بدون وصل شدن به PSN)؟؟؟
یا کار های دیگه ای هم میشه باهاش کرد؟؟؟
راستی من میتونم هارد های IDE رو که دارم با کابل به USB تبدیل کنم و باهاش بازی بخرم یا انتقال بدم؟؟؟؟
نقل قول:
آقایون کسی نیست به داد ما برسه؟این بازی صفحه سیاه میمونه
بازی رو هم از 2 3 جا خردیم باز اینجوری میشه
1- اره میتونید.نقل قول:
2-کار های دیگه بهتره نکنید چون یکمی خطر داره.من فقط وصل میشم به اینترنت و multiman رو اپدیت میکنم.خیلی باهاش تو اینترنت چرخ نمیزنم.به ریسکش نمی ارزه.
3-اره میشه با اون هارد هم بازی ریخت فقط باید فرمتش fat32 باشه.
بازی منم 13.9 گیگ هست و بدون مشکل اجرا میشه.حیف شد اگه adsl شارژ داشت حتما برات آپلود میکردم ولی متاسفانه نداره.دوستان لینک ایبوت اورجینال رو بدین من فعلا نمیتونم.راستی ایبوت من 24.8 MB هست.نقل قول:
ورژن بازیت رو بگو تا پچش رو برات بزارم،البته پچ رسمی بازی رو..............نقل قول:
1.02 هستش فکر کنم .نقل قول:
با تشکر
سلام.من میخواهم پلی 3 بخرم.لطفا بگید در حال حاضر قیمتش چقدر است.و برای کپی خر شدن.چقدر هزینه دارد.مرسی
در ضمن ایکس باکس هم کدام مدلش خوبه.چون فکر کنم هنوز هزینه بازیهای پلی 3 بالا باشه
سلام بچه ها
میخواستم بدونم کیفیت vga box با ps3 vga یکیه؟؟؟
در مقایسه با hdmi 720p چطوره؟؟؟
سلامنقل قول:
پلی استیشن3 اسلیم 320 گیگ 530 هزار تومان
پلی استیشن3 اسلیم 160 گیگ 460 هزار تومان
کپی خور کردنش خیلی راحته خودتونم میتونید انجام بدین!
لطفا سوال سومتون رو در تاپیک X360 مطرح کنید.
نقل قول:
سلام
جفتش یکیه!
قطعا HDMI بهتر از VGA هست! تفاوتشون هم محسوسه ! مخصوصا در رنگ ها.نقل قول:
در مقایسه با hdmi 720p چطوره؟؟؟
سلام
من یه بازی دارم 10gb نمیشه تیکه تیکه به ps3 انتقالش بدم؟؟؟
چون من یه فلاش 8gb دارم همشو با هم نمیتونم انتقال بدم :19:
نه اون ورژن رو نمیگم.......نقل قول:
یه چیزی مثل Blus30610 باید باشه................
تویه مولتی من زیر کاور بازی میتونی ببینیش..............
لطفا قیمت پلی 3 fat را هم بگید.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز مدل فت چون دیگه تولید نمیشه نوش توی بازار نیست و همه دست دومه.
چرا می تونید!نقل قول:
از کجا باید این کارو انجام بدم؟؟؟نقل قول:
از داخل multiman؟؟؟
دوستان من بازی nfs hot pusuit رو تو هارد اکسترنال ریختم مسیر بازی و همه چی درسته ولی تو لیست مولتی من بازی نمیاد تا انتخابش کنم...!
چطوری این مشکل حل میشه؟
شما چرا این کارو میخواین کنید!!!؟نقل قول:
خوب با استفاده از FTP Server به راحتی بازی هاتون رو از روی PC به هارد منتقل کنید!
فقط نیاز به یه کابل شبکه دارین که در سریعترین زمان بازی هارو بریزین روی هارد کنسول!
نقل قول:
نمیتونم چون pc از ps3 خیلی فاصله داره :41:
روی فلاش مموری بریزم دردسرش کمتره
راستی من نمیتونم از طریق wirless انتقال بدم بدون سیم؟؟؟
pc من با کابل شبکه به Adsl وصله ps3 رو هم با wirlees وصل میکنم.
حالا من اگه بخوام فایل ها رو تیکه تیکه انتقال بدم (از طریق فلاش مموری 8gb) از کجا باید وارد بشم؟؟؟
اگه با وایرلس PC رو وصل میکند به PS3 به راحتی با مولتی من میتونین بازی هارو انتقال بدین روی هارد کنسول!نقل قول:
از طریق فلش هم باید بازی مورد نظر رو در پوشه GAMEZ در فلش مموری بریزید و بعد داخل مولتی من بشین و دکمه O رو بزنین تا بازی کپی بشه! البته من دو تا بازی رو امتحان کردم یکیش جواب داد یعنی تو مولتی من اسمش اومد و یکی هم جواتب نداد !!
اگر این روش جواب نداد برنامه Comgenie's Awesome FileManager را دانلود کنید و اونا روی کنسول نصب کنید (این روش حتما جواب میده) تا ادامه کار رو توضیح براتون بدم!
اما از طریق وایرلس خیلی رت میتونین بازی هارو انتقال بدی که خوب من پیشنهاد خمین هست!
سلام دوست عزیز
pc من با کابل LAN به adsl وصله ps3 هم با wireless میشه این کارو انجام بدم؟؟؟
یا باید pc هم با wireless وصل باشه؟؟؟
چطور باید فایل ها رو انتقال بدم از طرق وایرلس؟؟؟
تنظیمات windows 7 تنظیمات خاصی داره؟؟؟
از داخل multiman چی؟؟؟
خیلی ممنون از این که راهنمایی می کنید :11: :10:
ُلام من بازی رو میخوام از طریق فلاش 4gb طی 3 مرحله انتقال بدم.
میشه راهنمایی کنید که چطور این کارو انجام بدم؟؟؟
سلامنقل قول:
شما هم میتونین با لن بازی هارو انتقال بدین و هم به صورت بی سیم!
الان بدون مشکل PC رو میتونید چه از راه بی سیم و چه از راه با سیم به PC وصل کنید !؟
اگه جوابتون بله هست :
برنامه FileZilla Server رو از لینک زیر دانلود کرده و اون رو بر روی PC نصب کنید :
هنگامی که ارتباط بین PC و PS3 بر قرار هست ( چه بی سیم و چه با سیم) وارد مولتی من بشین . در پایین صفحه یه ip نوشته که باید عینا اون ip رو در برنامه FileZilla Server در بالای صفحه برنامه وارد کنید.کد:http://www.softpedia.com/get/Internet/Servers/FTP-Servers/FileZilla-Server.shtml
اگه عملیات رو درست انجام داده باشین فولدر های داخل هارد کنسول نمایش داده میشن. بازی ها در مسیر Games > LAUN12345 قرار دارن! البته به این مسیر که برین خود بازی ها هر کدومشون در یک پوشه قرار دارن! مثلا بازی FIFA رو باید فایل هاش رو در یک پوشه بریزید و سپس ترانسفر کنید توی مسیر Games > LAUN12345 و سپس وارد مولتی من بشین و بازی رو اجرا کنید.
برنامه Comgenie's Awesome FileManager رو دانلد کنید و اون رو روی PS3 نصب کنید.نقل قول:
وارد برنامه بشید و دکمه راست رو فشار بدین. سپس به مسیر نصب بازی بشین (که همون بالا گفتم) بعدش کلید سمت چپ رو بزنید و برید روی فلش مموری (اسمش Dev_USB یا یه همچین چیزیه!) و دکمه سلکت رو بزنید و بعد روی پوشه بازی کمه O رو بزنید تا بازی کپی بشه روی هارد و بعدش هم از توی منیجرتون بازی رو اجرا کنید. فایل های بازی رو 10 تیکه هم که کنید و جدا بریزید با این روش بازی بدون مشکل اجرا میشه.
خیلی ممنون دوست عزیز امتحان میکنم :11::11::40::40:
ولی فکر کنم روش wireless بهتر باشه.
راستی چطور باید با wireless به ps3 وصل شم؟؟؟ تنظیمات network home
داخل برنامه FileZillaپایین اونجایی که باید ip بدی یه pasword خواسته اون چیه؟؟؟
اگه dsl بدون پسوورد و اتوماتيكه همرو اتومات بزن وصل ميشي
راستي كسي ميدونه
اگه بخواميم دوباره اكانت بسازيم راحت ميشه اينكارو كرد؟؟؟
من دو سال پيش ساختم اما اون موقع psn استفاده نميكردم واسه همين اكانت امريكا ساختم!!!
بازيهام همه ريجن 2 هستن كه نوشته made in Austria حالا بايد چه كشوري رو انتخاب كنم و چه كارتي بخرم؟؟؟
tanks
با سلام خدمت دوستان.
من روز 5 شنبه یه PS3 خریدم.
چندتا سوال برام پیش امد.
1-کرکی اومده که احتیاج به بازی اورجینال نداشته باشه؟
2-اونجایی که ازش خریدم چندتا بازی برام کپی کرد ، چند تا بازیم خودم کپی کردم توش ، تفاوت بازی های من با اون در اینه که ، اون تو یه فولدر به اسم Gmae کپی کرد ولی من تو یه فولدر به اسم Gamez ، بازی های خودمو که اجرا میکنم بدون هیچ مشکلی اجرا میشن ولی بازی هایی که فروشنده ریخترو که اجرا میکنم از همون اول یه صدایی مثل صدای فن یا خوندن CD از دستگاه میاد.
به نظرتون من حساس شدم یا ربطی داره؟
3-امکانش هست که بازی هاری به فولدر خودم انتقال بدم؟
4-چه بازی هایی براش بگیرم؟
5-چون تازه کارم ، اگه نکته ای باید بدونم ازش بهم بگین
ممنون میشم
سلام دوستان من بازیه call of duty 4 رو روی ps3 ریختم
اما وقتی میخوام اجراش کنم صفحه سیاه میشه و دیگه دسته هم کار نمیکنه !!! :41:
و من مجبورم از دکمه های دستگاه واسه خاموش کردن کنسول استفاده کنم!!!
به نظر شما دلیل چیه؟؟؟
حجم بازی هم درسته
پست 8 این صفحه رو بخون :10:نقل قول:
بازم اگه نشد eboot ارجینال بریزکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=144393&page=917
بازم اگه نشد پچ بازیو نصب کن
این دفعه 100% مشکلت حل میشه
الان اکثر بازیا بدون orginal اجرا میشننقل قول:
دوست عزیز تو دیگه زیادی حساس شدی
اره میتونی انتقال بدیشون
heavy rain
god of war 3
uncahrted 1
uncharted 2
killzone2
killzone 3 اگه تلوزیونت 3d هست حتما 3dشو بازی کن...کشته مرده ی این بازی میشی
سلام.یه چیزی تو هفته نامه کلیک نوشته بود که نتونستم هضمش کنم.گفتم بیام بنویسم اینجا اگه کسی فهمید سونی چی کار داره میکنه به ما هم بگه.
متن خبر:
واقعیت مجازی در پلی استیشن 3
به نظر میرسد سونی کماکان به این می اندیشد که کنسول پلی استیشن 3 در طول زمان کامل تر شود .این شرکت در حال تست چند بازی با قابلیت واقعیت مجازی است که برای انجام ان به یک هدست مخصوص نیاز دارد.
این واقعیت ماجزی نمیدونم چی ولی اون هیدست هستش که معلم نیست کی میادنقل قول:
گفته که با ۳.۷۰ هم میاد