سلام
سال نو مبارک
از دیشب ترافیک سرویس من کم شده. خیلی کم شده تقریبا یک دهم چیزی که باید باشه.
میخواستم بپرسم برای کسی از دوستان هم اینطوری شده؟
تیکت زدم جواب دادن بررسی می کنیم ولی خبری نیست!
Printable View
سلام
سال نو مبارک
از دیشب ترافیک سرویس من کم شده. خیلی کم شده تقریبا یک دهم چیزی که باید باشه.
میخواستم بپرسم برای کسی از دوستان هم اینطوری شده؟
تیکت زدم جواب دادن بررسی می کنیم ولی خبری نیست!
در پنل مخابرات adsl.tci.ir چطور میشه فهمید زمان تخصیص حجم ماهیانه چه تاریخی هست؟
این سرویسی که من گرفتم 400 گیگ حجم ماهیانه داره. میخوام بدونم تا چه تاریخی قابل مصرف هست؟
این تصویر داشبورد پنل من هست. مشکل اینجاست که روزهای باقی مانده تا پایان سال رو نشون میده و ترافیک باقی مانده ماه رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان زمان
سلام سرویس تانوما سرویس ۱۰۰ مگابیت هم داره یا ۲۰۰ مگا بیت ؟
به من گفتن 200 مگ هم میدن و میتونم درخواست 300 مگ هم بدم با دادن تعهد :goatee:نقل قول:
چه تعهدی؟! با 300 مگ چیکار میشه کرد که با 200 مگ نمیشه؟!نقل قول:
چمیدونم والا مسئولش گفت شما هم باید با مسئول اونجا صحبت کنینقل قول:
چیز مهمی نیست به هر حال ولی اگر بخوان بدن بهت بیشتر ازینا هم میتونن بدن مسئله ای نیست
موقعی که داری میخری باید بگی برات باز بزارن، فقط مثل اینکه روی قرارداد های طولانی دزدی می کنن رو ۵۰ قفل میکنن ۳ ماهه بگیر حداکثر اگر میتونی، که بتونی بعد از ۳ ماه هرجور خواستی عوضش بکنی
نگاه کن بسته های معمولی و قرارداد رو
این سرویس الماس 4 سرعت 100 مگ و حجم 50 گیگ بین الملل ماهی 72 تومان برقراره؟
سرعت تانوما کلا ثابته یا نوسان داره؟
سلام من امروز با یکی از پیمانکارای فیبر کشی اشنا شدم متاسفانه برای منطقه ما تا اول خیابان فیبر کشی شده و برای کوچه ما اگر 8 نفر درخواست سرویس داشته باشن خارج از نوبت انجام میدم ولی گفت که برای 8 نفر حدود 10 تومن در میاد اول اینکه مودم رو به من حدود 700 قیمت داد و مابقی هزینه ها طرح و شاید فیبر کشی هست و حالا از دوستان اگر کسی در مشهد منتظقه سجاد خیابان بزرگمهر هست که بخواد سرویس داشته باشه به من پ خ بده تا ادرس بدم اگر یه جا بودم با هم درخواست بدیم
پیمانکار زیاد کاره ای نیست شما برو این قول رو از رئیس مرکز بگیر حالا تونستی چونه بزن بیارش روی 5-6 نفر یا کمتر اگه شد...نقل قول:
اگر ok داد شما همرو خودت هزینشو بده به این صورت که:
برای خودت هر سرویسی می خوای بگیر ولی بقیرو همشو 3 ماهه فیبرکشی رایگان ثبت نام کن (الان یه سری 4 مگ داره ماهی 32 تومن ) فیبر کشی که انجام شد به همسایه ها بگو اگر نت می خوان هزینه ی مودم با خودشونه هرکس اینترنت خواست خودش بره مودم بخره هزینش برای تو کلا نهایت میشه 1 تومن بقیه هزینه ها هم میشه فیبر کشی و مودم خودت ...
مودم هم بگرد از دیواری جایی ارزون ترین چیزی که پیدا کردی بخر البته این مودمایی که برای فیبر الان میدن (هم هواوی هم فایبرهوم) مفت نمیرزه (البته یه سری زایکسل جدیدا وارد کردن اونا حدس میزنم بهتر باشه , یوتل هم به نظر من بهترین گزینه مدل g241 هه) فقط باید یدونه ازینارو بگیری بزاری روی bridge از یه روتر جدا یا همون مودم adsl ای که داری به عنوان روتر استفاده کنی ...
من مگه نباید برای هر اشتراک مودم هم بخرم یعنی 8 تا مودم یا نیازی نیست فقط یک مودم برای خودم با اشتراک خودم و 7 طرح برای همسایه هانقل قول: