-
كاپلو: همه عالي بازي كردند
---------------------------------
همانند فصل قبل فابيو كاپلو با دست پر استاديوم رم را ترك كرد و اين موضوع براي مربي سابق رمي ها خيلي اهميت دارد.
يوونتوس باز هم در استاديوم المپيكو پيروز شد و از رم يك مغلوب بزرگ ساخت. فابيو كاپلو پس از اين ديدار گفت: تمامي اعضاي تيم يك بازي بزرگ را به نمايش گذاشتند و همه عالي بودند. رم در 25 دقيقه نخست بهتر از ما بازي كردند ولي در 5 دقيقه آخر نيمه اول تا به جريان بازي بازگشتيم و با گل ندود برتريمان را ثابت كرديم. براي من يك مساله خيلي مهم و اساسي است و آن هم قدرت بالاي تيم و انجام بازي زيبا براي رسيدن به پيروزي مي باشد. كاپلو با اشاره به ابراهيموويچ گفت:او هميشه در پست خود يك بازيكن بي نظير است و در اين بازي هم زالاتان فوق العاده كار كرد.
-
لوكزمبورگو:
اعصاب همه را خورد کرديم
------------------------------------
رئال با ارائه يک بازي ضعيف در خانه مقابل بارسلونا شکست خورد و حالا مربي برزيلي جايگاه خودش را در خطر مي بيند البته لوکزمبورگو بعد از بازي در پاسخ خبرنگاري پيرامون آينده کاري اش در مادريد تنها سکوت کرد!
واندرلي لوكزمبورگو سرمربي برزيلي رئال مادريد در کنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي گفت: من هم قبول دارم، آنها بهتر از ما بودند.
مردان من با ارائه يك بازي عجيب و بحث برانگيز، اعصاب همه را خرد كردند، من حتي در اين مورد مقابل هواداران بارسلونا هم شرمنده هستم چرا كه آنها يك ال داربي هيجان انگيز و زيبا را تماشا نكردند.
من با اين مسائل برخورد مي كنم و با بازبيني دوباره بازي، برخي بازيكنان جريمه خواهندشد.
واندر لوكزمبورگو مربي رئال مادريد در مورد احتمال اخراج شدن خود از باشگاه رئال گفت: در اين مورد به سوال شما جواب نمي دهم. ترجيح مي دهم سكوت كنم.
-
ديدار دوستانه عربستان برابر پاراگوئه
----------------------------------------------
كميته ويژه تيم هاي ملي در فدراسيون فوتبال عربستان اعلام كرد تيم ملي فوتبال اين كشور دو بازي تداركاتي برابر تيم ملي پاراگوئه برگزار خواهد كرد.
براساس اعلام فدراسيون فوتبال عربستان اولين ديدار دو تيم روز پنجشنبه در ورزشگاه امير عبدا... فيصل در جده و دومين بازي روز سه شنبه بيست و نهم نوامبر در ورزشگاه امير فيصل بن فهد شهر رياض برگزار خواهد شد.
اين فدراسيون همچنين تاكيد كرد: اين دو ديدار تداركاتي به منظور آمادگي هرچه بيشتر تيم و به درخواست کالدرون سرمربي آرژانتيني عربستان انجام خواهد شد.
-
رقابت هاي لوشامپيونه
پيروزي پرگل اوسر
---------------------------------------
رقابت هاي هفته پانزدهم لوشامپيونه فرانسه شنبه شب با انجام 8 ديدار آغاز شد كه نتايج آنهابه شرح ذيل بوده است:
مارسي 2- نانت يك
گلها: اروما (28) و ريبري (72) براي مارسي- باموگو (59) براي نانت
موناكو يك- سن اتين صفر
گل: مرييم (34)
آژاكسيو صفر – سوشو يك
گل: اردينگ (90)
اوسر 3- ليل 2
گلها: لاشووه (17) و پيه روني (66 و 71) براي اوسر – بودمر (پنالتي 5) و كابايه (22) براي ليلي
لان صفر – متز صفر
---- 2- تروي يك
گلها: كريس (27 و 75) براي ----- نيوه (20 براي تروي )
نانسي يك- لومان صفر
گل: كيم (74) براي نانسي
استراسبورگ صفر- نيس صفر
-
مورينيو: با بازيکنانم بدرفتاري نکردم
------------------------------------------
خوزه مورينيو، سرمربي تيم چلسي پس از پيروزي سه بر صفر شب گذشته برابر نيوكاسل احساس آرامش مي كند.
مورينيو طي مصاحبه اي با ابراز خوشحالي از شكست زاغ هاي سياه اظهار داشت: "پيروزي هميشه خوب و دلنشين است.
زماني كه شكست مي خوريد، زندگي خيلي سخت مي شود و وقتي كه برنده مي شويد همه چيز برايتان جذاب مي شود."
وي افزود: "زماني كه نيمه اول با نتيجه تساوي به پايان رسيد، احساس خوبي نداشتم اما اين شايعات كه با بازيكنانم بد رفتاري كرده ام را به هيچ وجه نمي پذيرم زيرا تنها صحبتي كه بين ما شد در مورد آمادگي تيم براي نيمه دوم و تغييراتي كه بايد صورت مي گرفت بود."
سرمربي پرتغالي آبي پوشان در پايان گفت: "در نيمه اول عليرغم بازي خوب بازيكنان نتوانستيم به نتيجه دلخواه خود برسيم اما سرانجام در نيمه دوم تيم ما توانست توانايي و برتري خود را به اثبات برساند و به پيروزي دست يابد."
-
پارديو: كريك و دفو جزو بهترين ها بودند
آلن پارديو، سرمربي تيم وست هام قصد دارد تا مايكل كريك و جرمين دفو را به هر ترتيب ممكن به باشگاه قبليشان باز گرداند.
دو ستاره حال حاضر باشگاه تاتنهام امروز به مصاف باشگاه پيشين خود، وست هام، خواهند رفت.
پارديو با اشاره به اين تقابل حساس مي گويد: "جرمين و مايكل دو بازيكن با ارزش وست هام بودند كه به دلايل گوناگون اين باشگاه را ترك كردند.مطمئنا ستارگان بزرگي نيز در وست هام حضور داشته اند، اما هيچگاه دوست نداشتم تا اين دو نفر را در باشگاهي ديگر ببينم. در آن زمان باشگاه از نظر وضعيت مالي در شرايط خوبي به سرنمي برد. مسولان باشگاه نيز تلاش زيادي به خرج دادند تا اين دو ستاره را به تمديد قرارداد متقاعد كنند، اما به هر صورت اين امكان پيش نيامد."
-
رايكارد: رونالدينيو از كره زمين نيست
از نظر رايکار ستاره برزيلي بارسلونا از کره زمين نيست!
مربي موفق بارسلونا پس از پيروزي شيرين مردانش مقابل رئال مادريد گفت: از تمام مردان خود متشكرم.
فرانك رياكارد مربي سرشناس بارسا افزود: "رونالدينيو يك پديده است او از كره زمين نيست و پيروزي ارزشمند ما مقابل رئال مادريد تا حدود زيادي مديون اين ابرستاره است. ما خيلي بهتر از رئال مادريدي ها بازي كرديم و نشان داديم كه هرگز آنها با ما قابل مقايسه نيستند. اما اهداف من در اين بازي متوقف نمي شود، ما كار بسيار سختي در پيش داريم و اين پيروزي براي من آغاز يك راه طولاني محسوب مي شود.
كنترل تاكتيكي و تكنيكي بازي كاملا در اختيار ما بودو ما ثابت كرديم بهترين تيم لاليگا هستم. مردان من فوق العاده ظاهر شدند ولي نقاط منفي در اين بازي بين همكاري آنها مشاهده كردم كه بطور حتم آنها را بزودي در مورد اين مسائل و مشكلات توجيه خواهم كرد. اين يك پيروزي مهم و ارزشمند بود و از اين بابت بسيار خوشحالم."
-
رابسون: از كين استقبال مي كنيم
---------------------------------------------
بايرن رابسون، سرمربي تيم وست بروم ويچ اظهار داشت كه علاقمند به جذب كين مي باشد.
روي كين،ستاره منچستريونايتد پس از دوازده سال با الترافورد وداع كرد و اكنون هدف خيلي از باشگاه هاي مطرح مي باشد.
رابسون كه مدتي در منچستريونايتد هم تيمي كين بود، اظهار داشت: "كين در ليگ برتر خيلي خوب درخشيد و اكثر تيم ها به سبك بازي او علاقمند شدند."
وي در ادامه افزود: "ما نيز از ديگران مستثني نيستيم و اگر خود كين تمايل داشته باشد، خواهان وي مي باشيم اما همه چيز بستگي به تصميم او دارد."
-
کاپلو رم را به آتش کشيد
جدال حساس تيم هاي آ اس رم و يوونتوس ايتاليا در آغاز هفته دوازدهم رقابت هاي سري A با پيروزي پر گل شاگردان کاپلو به پايان رسيد و سرخپوشان در برابر مربي اسبق خود به سختي شکست خوردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا اين بازي در ورزشگاه المپيک شهر رم برگزار شد و يوونتوس با پيروزي چهار بر يک جايگاه خودش را در صدر جدول حفظ کرد.
ندود در دقيقه 45 اولين گل يووه را به ثمر رساند و ابراهيموويچ در دقيقه 56 حساب کار را دو بر صفر کرد. ترزه گه در دقايق 58 و 61 دو گل ديگر را براي يووه به ثمر رساند و در دقيقه 65 تنها گل تيم ميزبان از روي نقطه پنالتي و توسط توتي به ثمر رسيد.
-
در شبي که مادريد سقوط کرد
جوجه اردک تماشايي بود
------------------------------------------
شنبه شب برنابئو تلخ ترين ساعات خودش را مي گذراند زماني که مردان کاتالونيا در برابر هزاران مادريدي متعصب جولان مي دادند و رئال محبوب آنها را تحقير مي کردند.
بارسا حريف سنتي را در قلب مادريد شکست داد و جوجه اردک زشت برزيلي ميلياردها چشم بيننده را در سراسر جهان به وجد آورد.
ديدار حساس تيم هاي فوتبال بارسلونا و رئال مادريد اسپانيا با نتيجه سه بر صفر به سود تيم ميهمان پايان يافت.
اتوئو در دقيقه 15 اين بازي براي اولين بار دروازه رئال را باز کرد و نيمه اول به همين نتيجه به پايان رسيد. در نيمه دوم رونالدينيو جادوگر تواناي بارسا دو گل زيبا به ثمر رساند و حرکات او حتي تماشاگران مادريدي را هم به وجد آورد تا جايي که او را بارها مورد تشويق قرار دادند.