اینجا همه سوال میکنن کسی نیست که جواب بده.:41:
Printable View
اینجا همه سوال میکنن کسی نیست که جواب بده.:41:
ایا پرینتر hp dekjet f2483 برای کارهای عکاسی خوبه یعنی برای چاپ عکس خوبه؟
لطفا نحوه شارژ کارتریجشو بگین قیمت کارتریج چنده؟
اینجا کسی جواب نمیده.اونوقت اگه یه تاپیک بزنی و سوالتو بپرسی میگن برو یه تاپیک مخصوص داره هر چی سوال داری همون جا بگو و تاپیک قفل میشه.و میای اینجا و ........:13::13::13::19:
قیمت دقیق پرینتر سامسونگ ML-1915 و ML-2525 و ML-2525W چنده ؟
نماینده هاش موجودی ندارن ، قیمت های فروشگاه های اینترنتی هم یه کم بالاست.
سلام دوستان عزيز اگر كسي در مورد صفر كردن كنتور پرينتر هاي اپسون معلومات و آموزش داره ممنون ميشم برام بزاره اپسون آر 290 به بالا البته آموزش اگه با نرم افزار باشه بهتره بازهم ممنون و ابراز سپاس
آقا وحید من زنگ زدم به نمایندگی سام سرویسنقل قول:
2525 رو میگه 145 هزار تومان
1915 رو هم 112 هزار تومان.
قیمت 2525 خوبه اما من 1915 رو 105000 شنیده بودم.نقل قول:
سلام دوستان
من دو تا پرینتر R800 و یک پرینتر 1200 Canon دارم که یه نفر توی وسایل به درد نخورش بود و داد من :20: !!
یه سری مشکلات دارند میخواستم بدونم جایی هست که بشه مشکلات سخت افزاری پرینتر ها رو گرفت (سایت خارجی ،مجله آموزشی ، .. )
اصلا ارزش تعمیر دارند ؟!
من یه سوال کاملا تخصصی دارم . این پرینتر cn5110 , cn3010 از شرکت دل قیمتاشون تو چه حدودی میچرخه؟
به نظرتون پرینتر خوبین؟
(دوستان هر کی فروشگاه اینترنتی باحال مخصصوص فروش پرینتر سراغ داره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میل بزنه - یه فروشگاه اینترنتی هم برای فروش این دو مدلی که گفتم سراغ دارید به این ایمیل سایتش میل بزنید)
ممنون
سلام. قبل خرید پرینتر HP P1006 اینجا رو بخونین .داستان من و این پرینتره . این پرینتر واقعا ارزش خریدن نداره:
ازینجا شروع میشه پست 1445
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=6899&page=145