طرف های ما تازه نمایندگی پارس آنلاین امده ، سایت اشون دیدم سرویس نامحدود هم داشت ، میخواستم بدونم نامحدود های پارس آنلاین چطور هست ؟ مصرف منصفانه داره ؟
بعد سرعت اسمی هست ؟ مثلا سرویس 512 سرعت دانلودش 64 هست ؟
Printable View
طرف های ما تازه نمایندگی پارس آنلاین امده ، سایت اشون دیدم سرویس نامحدود هم داشت ، میخواستم بدونم نامحدود های پارس آنلاین چطور هست ؟ مصرف منصفانه داره ؟
بعد سرعت اسمی هست ؟ مثلا سرویس 512 سرعت دانلودش 64 هست ؟
راستش فک کنم اگر 10و15 صفحه عقب برگردید توضیح دادن که وضعیتش چطوریهنقل قول:
ولی مثل اینکه بدرد نمیخوره هم گران است هم اینکه اگر دانلودتون زیاد بشه شما رو تو لیست سیاه قرار میدن و سرعتو براتون کند میکنن یعنی همون 512 اگر بگیرید سرعت دانلود 64
البته بنده تجربه نکردم از گفت و گوهای دوستان در این سایت خواندم البته اگر بد برداشت نکرده باشم به نظرم نامحدود نگیرید به صرفه نیست
نقل قول:اتفاقن سرویسهای نامحدود پارسآنلاین خوبه. یعنی اگه به طور کلی مشکلی نداشته باشه خطتون، کیفیت نامحدودای پارسآنلاین خوبه. البته هزینهاش در قیاس با نامحدود مخابرات (اگه هنوزم باشه) یا نامحدودای برنزی آسیاتک بیشتره. در واقع معادل نامحدودای طلایی آسیاتک هستن.نقل قول:
در مورد سرعت هم، در هر شرایطی شما سرعت اسمی سرویس رو حتمن میگیرین. یعنی اگه 512 داشته باشین معمولن پیش نمیآد که سرعتتون از اون 64 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه. تازه سرویسای نامحدود پارسآنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت میده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه میتونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود میشه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه.
تازه سرویسای نامحدود پارسآنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت میده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه میتونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود میشه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه.
ببخشید بنده الان سرویس 2مگ 4 گیگ 1ماهه دارم وتا الان هم 12 گیگ ترافیک خریدم ولی پارس آنلاین سرعتم را کم نکرده نوسان داشتم تا 2مگ ولی بیشتر مواقع روی 9مگ بسته شده و بیشتر مواقع با سرعتی بالای 500 کیلو دانلود می کنم
بچه ها لطفا جواب منو بدین
یه سوال دیگه داشتم و اینکه پینگ داخلی یا همون سرورهای ایران اگه مثلا 40 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟
با تشکر
در بخش نامحدود ، الان فقط و فقط شاتل خوبه...نقل قول:
پینگ داخلی واسه من رو 6-7 ایناست.نقل قول:
دوست عزیز. سرویس شما حجمیه. سؤال اون دوستمون و جواب من درباره سرویسهای نامحدود بود. سرویسهای حجمی مثل سرویس شما یا حتی سرویس خود من، اگه خط بکشه که تا 16 مگابیت هم بسته میشه. من الآن خطم تا 12مگابیت رو بدون مشکل میکشه.نقل قول:
بچه ها لطفا جواب منو بدیننقل قول:
یه سوال دیگه داشتم و اینکه پینگ داخلی یا همون سرورهای ایران اگه مثلا 40 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟
با تشکر
شهر ماه شاتل نداره :(نقل قول:
- - - Updated - - -
شهر ماه شاتل نداره :(نقل قول: